"J***c unie socjalistycznych republik europejskich i poprawnosc polityczna."
Str 20 z 45 |
|
---|---|
Alter_Ego | Post #1 Ocena: 0 2013-04-01 22:00:28 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Piotrale, jak to napisał jeden z gości na NDIE:
"J***c unie socjalistycznych republik europejskich i poprawnosc polityczna." "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
1andy1 | Post #2 Ocena: 0 2013-04-01 22:02:04 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2013 Skąd: Londyn |
Amen
|
Alter_Ego | Post #3 Ocena: 0 2013-04-01 22:05:12 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-04-01 21:59:49, FreelanceNurse napisał(a): Nie będę się powtarzać i wklejać tych samych linków kilka razy w jednym wątku. Dyskusja z niektórymi, to jak mówienie do ściany. Nie powtarzaj się, wyjaśnij mi czego najeźdzcy chcą od białych ludzi w Europie? ustosunkuj się do tych setek filmów choćby z uk, to jest demokracja? "British police go to hell? this is muslim area?" CO TO MA ZNACZYĆ ?? GDZIE MY ŻYJEMY?? CZY TO JEST UK CZY islamabad? Chcesz powiedzieć że to są ekstremiści? bo mnie się wydaje że to może być mój, uśmiechający się do mnie fałszywie, sąsiad a nie chce czuć sie nieswojo idąc obok brodatych panów w sukienkach bo wiadomo że pod tymi łachami mogą być np: materiały wybuchowe. Proponowałbym rozpowszechnić w całym kraju no-paki-zone i patrzeć jak głowy białych mieszkańców spadają szybkim cięciem maczety kochających współbraci naszych z dalekich krajów. amen. Wszystkie moje wypowiedzi nt najeźdzców to nie mowa nienawiści jak to ładnie teraz sie mówi, tylko krzyk rozpaczy nad tym jak kretyńskie rządy tzw: "krajów cywilizowanych" zapetliły się w importowaniu barachła z całego świata nie zdając sobie sprawy że rachunek zysków i strat będzie KATASTROFALNY dla nas i naszych przyszłych pokoleń. [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 01-04-2013 22:17 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #4 Ocena: 0 2013-04-01 22:13:34 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
1andy1 | Post #5 Ocena: -1 2013-04-01 22:16:00 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2013 Skąd: Londyn |
I to polka pisze...mózg wyprany na dobre.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-04-01 22:17:20 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2013-04-01 22:19:32 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
PIOTRALE | Post #8 Ocena: 0 2013-04-01 22:23:42 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-07-2009 Skąd: Ascot |
Cytat: 2013-04-01 22:13:34, FreelanceNurse napisał(a): Powtórzę się (znów!) - nikt nikogo w UK na siłę nie trzyma. Skoro się nie podoba, to po co tu siedzisz? Większość z tych "najeźdźców" ma większe prawa do tego, żeby tu być niż ty, bo się tutaj urodzili i nie tobie ich stąd wypędzać! ty to taki meber club muslim jestes chyba ,piszesz takie bzdury ze nikt kto ma choc kilka szarych komoreczek pod daszkiem tego by nie wymyslil.Wytlumacz to Szariat Szariat – prawo kierujące życiem wyznawców zarówno sunnickiej, jak i szyickiej odmiany islamu. Islam nie uznaje rozdziału życia świeckiego od religijnego i dlatego reguluje zarówno zwyczaje religijne, organizację władzy religijnej oraz codzienne życie muzułmanina. Jeśli do danego państwa zostanie wprowadzone „prawo” szariatu, sądy religijne sprawują absolutną władzę nad wszystkimi dziedzinami życia i wtedy oznacza to często prześladowanie ludzi wyrażających inne poglądy religijne. Warto przypomnieć, że muzułmanie którzy osiedlają się w krajach zachodnich nie uznają prawa państwa w którym mieszkają, dlatego słyszymy tak wiele o przestępstwach jakich oni się dopuszczają, twierdza oni, że nasze prawo jest napisane przez diabła i nie będą oni go przestrzegać, dlatego domagają się szariatu. oczywiscie nikt nas tu nie trzyma ,ale rowniez nie niszczymy gospodarki UK i Europy w przeciwienstwie do twoich members .mojej zony siostry pracuja w Kuwejcie ,wiec przestan pierd..lic ,jaki to islam jest wspanialy .Moze mam troche wiecej wiedzy na temat twojej religii ,codziennie lub prawie codziennie jestesmy w kontakcie z nimi ,wiec to co ci tu szufluja to jedno ,a zreszta po co i komu to tlumaczyc ,zafascynowane religia tak jak dzieciak z nigerii batonkiem Mars . nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,
|
Alter_Ego | Post #9 Ocena: 0 2013-04-01 22:25:49 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-04-01 22:13:34, FreelanceNurse napisał(a): Powtórzę się (znów!) - nikt nikogo w UK na siłę nie trzyma. Skoro się nie podoba, to po co tu siedzisz? Większość z tych "najeźdźców" ma większe prawa do tego, żeby tu być niż ty, bo się tutaj urodzili i nie tobie ich stąd wypędzać! Niczym się nie różnisz od tej ciemnej islamistycznej masy. najeźdzcy może i mają wieksze prawa odemnie bo jak anglicy ich najechali to dali sie złapać w siatkę albo wódz plemienia sprzedał ich za skrzynke whisky, tylko to nas różni. !! Poczytaj w "wiarygodnych" źródłach jak to było z podbojami anglików na świecie a dowiesz sie jakim cudem masz męża z poza europy !! bo nie wydaje mnie się że te całe rzesze białych kobiet tak z miłosci do kolorowych pojechały by sobie np do pakistanu czy afryki żeby znaleść męża. gdyby nie to że między innymi anglicy sciagali ich do europy, większość z nas murzyna czy pakistańczyka widziałaby conajwyżej w telewizji. !!! a że teraz dostęp do korowych jest łatwiejszy to mamy to co mamy, NIEDWRACALNE MIESZANIE SIĘ RAS !!!!! Nie jestem niestety popprawny politycznie, w ogóle nie jestem poprawny, zawsze mówię to co myślę i pare razy w życiu za swoje poglądy i niewyparzony pysk szlifowałem gołą d**ą po nieheblowanej desce i nie zamierzam pod żadnym pozorem zmieniać swoich poglądów. Nie przewróciło mi w d***e to że jestem w tym kraju i zarabiam w funtach zamiast w pln'ach, powiem więcej, im dłużej tu mieszkam tym bardziej szanuje i kocham to co zostawiłem w kraju moim ojczystym czyli POLSCE. NIGDY, PRZENIGDY NIE SZUKAŁBYM INNEJ PARTNERKI NIŻ POLKI. do burdelu na tajskie czy afrykańskie panny nie przyszło by mi do głowy iść nie mówiąc już o wiązaniu się z kimś z krajów trzeciego świata gdzie przemoc, śmierć, gwałt i najgorsze rzeczy które można sobie wyobrazić są na porządku dziennym. Nie zamieniłbym mojej kobiety na żadną kolorową panne choćby była niewiadomo jak piękna inteligenta i super w łóżku. jak to mawiają, leprzy celulit w ręku niż silikon w telewizji, ale za to nasz Polski, na własnym cycku wychodowany. [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 01-04-2013 22:40 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #10 Ocena: 0 2013-04-01 22:30:02 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|