Cytat:
2013-03-21 00:46:07, sssid1 napisał(a):
jawor81 nie wiem czy tak Polki leca na arabow... Moze zdarza sie to ale chyba niezbyt czesto, chyba jakies naiwne, z niska samoocena, albo to jakas wielka niespotykana milosc. Reszta raczej uwaza na arabow. Polkom podoba sie i imponuje jesli facet jest zaradny, ma prace, nie jest wulgarny przede wszystkim i nie jest pijakiem, czy nie imprezuje zbyt czesto i nie zawala przez to spraw waznych. Najgorzej wypadaja niedorajdy zyciowe szukajace mamusi przynajmniej jak dla mnie. Narodowosc nie ma znaczenia, choc arab jak dla mnie odpada. Ale prawda ze konkurencje za granica macie wieksza wiec trzeba sie bardziej postarac

Pozdrawiam. Polka
Obudź się.No jasne,że młode siksy leca na wszystko,co jest śniade.
Bywasz czasem w clubach czy pubach?
To jest dla nich egzotyka. Polaków już spróbowały i wiedza jak to jest.Dziewnym zbiegiem okoliczności,panowie z Azji potrafią powiedziec kilka słów po polsku-kocham cie,jak się masz koteczku,dobrze,dzień dobry"
Parę ładnych lat temu,moja koleżanka wyciągnęła mnie do baru. W sumie pierwsze oje wyjście tutaj. Pełno Polek i śniadych. Jedno drugich spragnione.Rozbierali sie wzrokiem. Nigdy więcej tam nie poszłam. Ta sama kolezanka wyciąga mnie do innego baru-salsa.
Tam juz było tylko gorzej. Ścisk,głośno,tłoczno. Każdy jeden,który dowiedział sie,że jestem Polka,odpowiadał-dzien dobry,kocham cie.
Co 2-gi proponował kolacje.W tańcu ich łapy wędrowały tu i tam.
Po 3 godz wyszłam. Nigdy tam nie poszłam.
Na siłowni pytają mnie czy mam wolna kolezanke Polskę,bo szukają Polek.
Mam znajomą z która od czasu do czasu gdzies wyjdziemy cała paczką.Dawno z nia nie wychodziłam do clubu do centrum. Ona gdy tylko pozna faceta,to po 30min juz sie całuje,obściskuje,a za jakiś czas spotykaja się regularnie. Dziewcze często ma złamane serce,bo każdy ja rzuca. Sama niezbyt dobrze mówi po angielsku.
Szczerze? Czasem mi jest głupio,że jestem z Polski,bo zaraz kleja się i proponuja nr telefonu,drinka itd. Czasem mam wrażenie,że hasło-Poland,działa jak lep na muchy.
Żeby było jasne,Polki nie zawsze w śniadych widza przyszłego męża..po prostu fajna zabawa.
Pobawią sie i szukają zaradnego.
Tak samo robią Hindusi. Bawia sie Polką ,a i tak ożenią sie z dziewczyną od siebie.
[ Ostatnio edytowany przez: ewamik 21-03-2013 01:01 ]