Str 2.4 z 12 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
ewamik |
Post #1 Ocena: 0 2013-03-21 01:18:50 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
do"takich miejsc" ? Zależy jaki to jest club.
Im bardziej na poziomie(droższy),tym mniej spotkasz tego typu zachowania.
Te dwa cluby,które wymieniłam,to były tanie-jak puby. Dlatego pełno tego było.
Obie strony ida tam po to tylko,żeby kogos spotkać,poznać.
czasem rozmawiamz dziewczynami,czy gdybym była wolnego stanu,to też tak zachowywałabym się?
Na pewno wiele z tych dziewczyn po prostu chce "zaliczyć" Azjatę,porównac z Polakiem itd
Zwykła ciekawośc.
Każda ze stron po prostu bawi się.
W dzisiejszych czasach nie spotkasz juz dziewicy. One wygineły wraz z dinozaurami
|

|
 |
|
|
jawor81 |
Post #2 Ocena: 0 2013-03-21 01:19:31 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-12-2011 Skąd: Warrington |
Cytat:
2013-03-21 00:46:07, sssid1 napisał(a):
jawor81 nie wiem czy tak Polki leca na arabow... Moze zdarza sie to ale chyba niezbyt czesto, chyba jakies naiwne, z niska samoocena, albo to jakas wielka niespotykana milosc. Reszta raczej uwaza na arabow.
No właśnie ja już nie wiem czy to ja się w dziwnych kręgach obracam. Dla mnie to nie ma żadnej logiki ale poznałem dużo polek, które były z arabami. Miasta w których mieszkałem to Birmingham, Doncaster, Oldham i teraz mieszkam w Warrington. Aż mi się wieżyć nie chce że w ciągu 4 lat w tym kraju miałem okazję poznać aż tyle par polka-arab.
Mam generalnie to gdzieś. To wolny kraj. Niech sobie robią co chcą. Tylko niech później nie narzekają, zwłaszcza na tym forum. Moja kobieta jest Chinką, super dziewczyna i każdemu facetowi takiej życzę
|

|
 |
|
ewamik |
Post #3 Ocena: 0 2013-03-21 01:21:07 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-03-21 00:52:12, Londoner2013 napisał(a):
Cytat:
2013-03-21 00:47:05, ewamik napisał(a):
W Polsce? A i na to jest wytłumaczenie.
Pewnie przyjeżdżasz fajnym samochodem i mówisz,że jestes Polakiem ale urodziłeś się w UK.
Dziewczyna od razu rozpływa sie i ciepło jej się robi. Juz a wizje wyjazdu do UK...nawwt w celach turystycznych. Do tego czasem wtrącisz słówko angielskie.
A i pewnie mozna przyszpanować,zaprosic na kolacje . Dziewczyna oczywiście dostanie kartę bez cen.
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie-urodziłes się tu,mieszkssz tu ale dziewczyny wyrywasz w Polsce
Na początku nie wiedzą one że jestem z UK ani nie pokazuje się z żadnym autem na początku. To fakt że to robi na kobietach wrażenie lecz pomimo tego wydaje mi się że w PL łatwiej jest poznać Polkę niż w Londynie
Hmm...jakie to może robic wrażenie? Dotykają Cie paluszkiem i sprawdzją czy jestes żywy,prawdziwy?
Czy fakt,że urodziłes sie tutaj? Za 5lat to juz nie bedzie robiło żadnego wrażenia.
|

|
 |
|
zealot |
Post #4 Ocena: 0 2013-03-21 01:21:56 (12 lat temu) |
Z nami od: 18-06-2011 Skąd: Wigan |
Cytat:
2013-03-21 00:41:10, shadow01 napisał(a):
a co do znalezienia sobie tu dziewczyny to tez mozna tylko trzeba wiedziec gdzie szukac...
Widzę że kolega mieszka niedaleko. Gdzie w takim razie trzeba szukać? gidzie są te dobre miejsca?, ja mam kobietę, ale może kolegom doradzę
|

|

|
|
sssid1 |
Post #5 Ocena: 0 2013-03-21 01:42:23 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2013 Skąd: uk |
Cytat:
2013-03-21 01:18:50, ewamik napisał(a):
do"takich miejsc" ? Zależy jaki to jest club.
Im bardziej na poziomie(droższy),tym mniej spotkasz tego typu zachowania.
Te dwa cluby,które wymieniłam,to były tanie-jak puby. Dlatego pełno tego było.
Obie strony ida tam po to tylko,żeby kogos spotkać,poznać.
czasem rozmawiamz dziewczynami,czy gdybym była wolnego stanu,to też tak zachowywałabym się?
Na pewno wiele z tych dziewczyn po prostu chce "zaliczyć" Azjatę,porównac z Polakiem itd
Zwykła ciekawośc.
Każda ze stron po prostu bawi się.
W dzisiejszych czasach nie spotkasz juz dziewicy. One wygineły wraz z dinozaurami
Nie trzeba byc dziewica, aby nie byc puszczalska. Nalezy sie cenic. Ja bym takiego araba hehhe, ze tak to juz bardzo brzydko humorystycznie ujme, patykiem przez szmate w kombinezonie nie dotknela, kto wie jaka koze posuwal wczesniej u siebie na wsi.
Raczej na miejscu Polakow balabym sie konkurencji w postaci Hiszpanow, Wlochow, jesli chodzi o sniada skore.
Ale nie maja sie co martwic bo wiekszosc Polek i tak wybiera Polakow
|

|
 |
|
|
staryznajomy |
Post #6 Ocena: 0 2013-03-21 01:44:11 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2013-03-21 00:04:05, Londoner2013 napisał(a):
Z waszych doświadczeń gdzie uważacie że jest łatwiej poznać dziewczynę, w Anglii czy w Polsce?
widzisz -dobry temat.
zależy wiele od tego kogo szukasz...
jeśli chodzi Ci o ciepłe wyrko tej nocy -to tutaj jest raczej łatwiej.
jeśli zaś masz na myśli trwałość na lata -ja bym raczej szukał w pł-wsch. Europie. wcale nie upieram się przy PL. tu też bywają różne kobiety (tak jak i mężczyźni).
wracając do tematu...
tutejsze panie wydają się dość zdesperowane w celu poniedziałkowej rozmowy "jak radośnie bawiły się w weekend".w PL raczej panie bawiła rozmowa "komu miałam okazję odmówić". są to rozmowy słuchane lata temu i w części mogły się zmienić. zresztą żyłem w regionach PL gdzie też traktowano "TO" jak sport i tam podejście było jak w UK.
jeśli zaś chodzi o stały związek -raczej bym się wybrał do kraju gdzie kobiety liczą na wartości rodzinne. i tu wchodzą w grę kraje gdzie kobiety mają kompleksy (małe) i nie czują tego, że mogą sobie dać same radę (a niestety dla nas -mogą). jeśli trafisz na kogoś z wiochy (w sensie -ze starymi poglądami) -powinieneś na tym wyjść do przodu. jeśli nie -niech Ci ziemia...
ps
fajny temat na Weekend -dobry do trollowania. przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|

|
 |
|
zuza11 |
Post #7 Ocena: 0 2013-03-21 07:53:25 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2012 Skąd: South Yorkshire |
No to ja dziekuję za faceta,który szuka porad "życiowych"na forum
|

|
 |
|
ewamik |
Post #8 Ocena: 0 2013-03-21 08:57:30 (12 lat temu) |
ale on nie określił sie czy szuka dziewczyny. Pyta tylk gdzie jest łatwiej poznać dziewczynę.
|

|
 |
|
AriaLia |
Post #9 Ocena: 0 2013-03-21 09:05:34 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-03-2013 Skąd: różnie |
Cytat:
2013-03-21 01:42:23, sssid1 napisał(a):
Ja bym takiego araba hehhe, ze tak to juz bardzo brzydko humorystycznie ujme, patykiem przez szmate w kombinezonie nie dotknela, kto wie jaka koze posuwal wczesniej u siebie na wsi.
Raczej na miejscu Polakow balabym sie konkurencji w postaci Hiszpanow, Wlochow, jesli chodzi o sniada skore.
Ale nie maja sie co martwic bo wiekszosc Polek i tak wybiera Polakow
Oj tak, tak, mam to samo odczucie, co do wszelkiej maści arabsko lub blisko arabskiej krwi :D. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Kochaj jak wola Twoja.
|

|
 |
|
ewamik |
Post #10 Ocena: 0 2013-03-21 09:20:10 (12 lat temu) |
Oj tam,wielu z nich jest naprawdę przystojnych
Teraz Ci młodzi Arabiowie,co urodzili sie tutaj,to nie musza bzykac kóz,bo sa m.in Polki
Co innego ich ojcowie i dziadkowie.
MOja znajoma ma chłopaka pochodzenia irlandzko-..cos tam arabskiego. Facet jest tak nieziemsko przystojny..i ten uśmiech...siedze i gapię się na niego,nawet z nim tanczyłam
Model z katalogu. Do tego ma bardzo dobrze płatna pracę.
Chociaz jest przystojny,to i tak nie mój typ...wolę blondynów
Już 4lata chodza ze sobą. Nie mieszkają razem. ona jest kelnerką,a on w powaznej korporacji. Ona chce wyjśc za mąz,a jemu to nie w głowie. Pewnie tak czy inaczej ożeni się z inną,chociaż tam jest śliczna,mądra i zaradna.
Boję się,że wpędzi ja w lata. Facet jest atrakcyjny i znajdzie sobie żonę,nawet gdy ma 40lat,z kolei 40-letnia panna będzie miała problemy.
|

|
 |
|