MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Z rodzina dobrze tylko na zdjeciach

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-03-21 11:02:09 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Severance_

Post #2 Ocena: 0

2013-03-21 11:12:31 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-21 10:48:19, David40 napisał(a):
Ale nie trzeba byc oprawca wlasnych dzieci wystarczy nie okzywac im ciepla i milosci, nie przytulac i wyrosnie zimny dran.

We wcześniejszych postach użyłam określenia: zaniedbanie. Zaniedbanie to nie tylko brud, głód i wszawica, ale bardzo często brak miłości i ciepła. Z mojego dzieciństwa pamiętam takie powiedzenie: zimny chów cieląt. Dziecko wychowane według takiej zasady, w większości przypadków powieli wzorzec w późniejszym (dorosłym) już życiu. Czy to w kontaktach z rodziną, czy też w kontaktach z innymi ludźmi. Cudów nie ma.
You only get what you give. ; )

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-21 13:02:36 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mama-f

Post #4 Ocena: 0

2013-03-21 13:29:06 (12 lat temu)

mama-f

Kobieta

Z nami od: 06-03-2013

ja mam wspaniałą rodzinę, ale mój mąż.. masakra. u niego nigdy nie było takiej miłości, ma czworo rodzeństwa i nie wie kiedy kto ma urodziny :/ ostatnio myślał że matka kończy 54 lata a to już 60 :O...
ja codziennie dzwonię do domu, rozmawiam z mama godz i z tata godz, tesknie za nimi, odwiedzam w miare możliwości. nawet jak jedziemy do pl a mieszkamy od siebie 3km to maz jest ze mna i moimi rodzicami do niego jedziemy raz czy dwa na godz na odwiedziny...
It's good to be nice but it's better to be naughty!

Do góry stronyOffline

AriaLia

Post #5 Ocena: 0

2013-03-21 14:14:01 (12 lat temu)

AriaLia

Kobieta

Z nami od: 09-03-2013

Cytat:

2013-03-21 13:29:06, mama-f napisał(a):
ja mam wspaniałą rodzinę, ale mój mąż.. masakra. u niego nigdy nie było takiej miłości, ma czworo rodzeństwa i nie wie kiedy kto ma urodziny :/ ostatnio myślał że matka kończy 54 lata a to już 60 :O...
ja codziennie dzwonię do domu, rozmawiam z mama godz i z tata godz, tesknie za nimi, odwiedzam w miare możliwości. nawet jak jedziemy do pl a mieszkamy od siebie 3km to maz jest ze mna i moimi rodzicami do niego jedziemy raz czy dwa na godz na odwiedziny...

Jak bym siebie widziała :). Też codziennie mam kontakt z rodzicami. A mój mąż.... mieszkaliśmy w Polsce od jego rodziców jakieś 20 km w jednym mieście a do moich było 200 km, potrafił do nich nie zajrzeć przez pół roku, nawet nie zadzwonić. Nie ma pojęcia ile lat ma jego rodzeństwo. Czym się zajmują. A babcia? Nie wie gdzie ona mieszka nawet. Jak kiedyś nas zaprosiła to musiał dzwonić po adres do rodziców - zaznaczam, że w tym samym mieście mieszka. Dobrze, że tel do rodziców miał.... :-]
To co pisałam wcześniej, że niektóre rodziny nie mają jakoś potrzeby kontaktu. Dla mnie to dziwne, ale widać nie potrzebują tego.

[ Ostatnio edytowany przez: AriaLia 21-03-2013 14:18 ]

Kochaj jak wola Twoja.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-03-23 08:02:39 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-03-23 08:12:38 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AriaLia

Post #8 Ocena: 0

2013-03-23 08:22:30 (12 lat temu)

AriaLia

Kobieta

Z nami od: 09-03-2013

Dla mnie to jakieś gnoje. Nie znam osobiście chyba nikogo takiego. W głowie się nie mieści, ale wiem że tak niektórzy postępują.
brrrr
Kochaj jak wola Twoja.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,