MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Legoland Windsor

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kaza10000

Post #1 Ocena: 0

2013-03-10 21:58:30 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Błagam pomóżcie mi mój siostrzeniec jest fanatykiem Lego ( fanatyk to naprawde słabe słowo, każdy zaoszczędzony grosz idzie na klocki i w jego pokoju nie żadnych innych zabawek:-]), nigdy nie mam problemu co mu kupić w prezencie, zawsze to samo Lego Lego Lego:-] Dzisiaj miałam z tym ośmiolatkiem poważną rozmowe, jest coraz starszy i wie, że tam gdzie mieszka ciotka jest Legoland a wiec napewno przyjedzie z rodzicami w tym lub w następnym roku a ja chciałabym poprostu wiedzieć jak wygląda taka wizyta w tym Legolandzie. Wiem, ze bilety najtaniej w internecie, ale jak to wygląda po wejściu co tam mozna zobaczyć, z czego korzystać, poprostu opiszcie mi co i jak.
Proszę was bo przecież mam mu wszystko opowiedzieć jak będziemy rozmawiali następnym razem a w internecie wszystkiego nie piszą.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2013-03-10 23:39:58 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Zejdzie Wam caly dzien,zeby poogladac,pobawic sie. Cos jak wesole miasteczko. Oczywiscie lego! Z Lego masz miasteczka,palace,panstwa,miasta ,ludziki itd.
Bylismy tam pare lat temu ale i ja mialam frajde ;)
Patrz,zeby bylo slonecznie,poniewaz jest tam wiele atrakcji wodnych.
Wejdz na ich stronke i zobaczysz sama

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-11 08:47:00 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #4 Ocena: 0

2013-03-11 14:00:19 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Ja wchodziłam na ich strone, czytałam, oglądałam, ale chciałam dostać informacje z pierwszej ręki. A jak jest z płaceniem na miejscu jak już wejdziemy do środka, ile kosztują poszczególne atrakcje.

Do góry stronyOffline

adamos76

Post #5 Ocena: 0

2013-03-11 14:06:48 (12 lat temu)

adamos76

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2009

Oplata jest jednorazowa i nie musisz nic wiecej placic atrakcje sa wliczone w cene biletu.Czesto mozna w sklepach lub gazetach dostac voucher wtedy placisz tylko za jedna osobe a druga ma gratis.

tutaj sa instrukcje jak dostac voucher ---->http://www.merlin.kelloggs.co.uk/how_to_redeem.html

[ Ostatnio edytowany przez: adamos76 11-03-2013 14:12 ]

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #6 Ocena: 0

2013-03-11 16:21:44 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Bardzo was przepraszam, że jestem taka natarczywa, ale jutro będę rozmawiała z młodym i będzie się o wszystko wypytywał. A jakie są to atrakcje:)

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #7 Ocena: 0

2013-03-11 16:36:01 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

o Jezu....za duzo wymieniac. Na ich stronce wszystko jest.
Dodam tylko,ze zanim dziecko wejdzie na jakś tam karuzelę,spływ czy co tam jest..mierzą wzrost.
Płacisz online i jedziesz tam. Łazisz,zwiedzasz,można zjeśc na miejscu albo ze soba wziąc plecak z jedzeniem (taniej wyjdzie).
Cały dzień chodzenia.
Zerknij na ich kalendarz. Oczywiście powinna dopisać Wam pogoda.
Ubrania na zmianę sa wskazane.

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #8 Ocena: 0

2013-03-11 17:12:29 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Chyba ich zostawie i uciekne:-] Kiedy przyjadą nie wiem, ale chciałabym wszystko zaplanować wcześniej nawet pogode:-]Jedzenie napewno będzie swoje ponieważ takie jest najlepsze. A na czym polega wykupienie Qubota:-o

[ Ostatnio edytowany przez: kaza10000 11-03-2013 17:13 ]

Do góry stronyOffline

Argosman

Post #9 Ocena: 0

2013-03-11 18:26:25 (12 lat temu)

Argosman

Mężczyzna

Z nami od: 07-09-2010

Byłem w zeszłym roku około siedmiu razy w Legolandzie, bo mieliśmy Annual Pass, a moje córki uwielbiaja to miejsce.
Zacznę od QBota, bo to jest podstawa, gdy jest tłoczno. To taki mały komputerek, którym rezerwujesz sobie miejsce w kolejce. Te najbardziej oblegane atrakcje potrafią miec kolejkę na 2 godziny, a Ty sobie rezerwujesz miejsce w tej kolejce przy pomocy QBota i idziesz gdzieś, na mniej oblegane atrakcje, po czym po upływie określonego czasu podchodzisz do zarezerwowanej atrakcji i wchodzisz bez kolejki. Ja zawsze wykupuję. Oczywiście są 2 wady - cena (15 funtów za osobę) i fakt, że rezerwując jedną atrakcję, nie możesz rezerwować w tym samym czasie kolejnych, musisz swoje odczekać, ale nie w kolejce a robiąc cos innego, np. jedząc, zwiedzając.

Co do atrakcji, to wymienię te najważniejsze dla nas:

- W centrum Legolandu jest plac zabaw z fontannami. W ciepły dzień ubieramy dziewczynkom kostiumy i bawią się tam kilka godzin.
- Piraci! Przedstawienie o gamoniowatych piratach. Pozycja obowiązkowa! Dużo śmiechu, skoki do wody, akrobatyczne sztuczki. Rewelacja! Oglądamy to za każdym razem.
- Miniświat LEGO. Najbardziej rozpoznawalne miejsca na Świecie zbudowane z klocków LEGO. Bez tego ani rusz!
- Fruwające balony i zaraz obok wyścigi wozów strażackich
- Spływ w okrągłych łódkach
- Przejażdżka pociągiem z mokrymi niespodziankami
- Wspaniały, bezpieczny plac zabaw niedaleko zamku, uwaga! tłumy dzieciaków tam się przewijają.

Można by tak dłuugo wymieniać.

Ja polecam bez mrugnięcia okiem.

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #10 Ocena: 0

2013-03-11 18:54:08 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Jak to wygląda cenowo jeżeli jest jakaś atrakcja płatna, bo jeżeli dobrze zrozumiałam to bilet wstępu upoważnia mnie również do bezpłatnych wejść i czy rodzice też mogą poszaleć czy też wszystko jest dla dzieci?

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,