MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mąż zdradza mnie z młodszą ode mnie o 5 lat dziewczyną

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10.3 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9.3 | 10.3 | 11.3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 10.3 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-03-09 20:39:30 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: +1

2013-03-09 20:41:43 (12 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2013-03-09 19:46:03, Bella80 napisał(a):
Do litlleflower wiesz co nie bardzo wiem co chcesz mi przekazac,bo jakim sposobem mialabym go zaniedbywac ma w domu porzadek,obiadek ,chcial zalorzyc rodzine i miec zone to chyba trzeba sie liczyc z tym ze male dziecko samo sobie nie zrobi jesc ,nie umyje sie ,i nie zadba o siebie i ten czas powinni poswiecac oboje rodzice a nie jedno,a gdyby mu tak bylo zle to spakowalby sie i heja a nie sypial zemna tak jak gdyby sie nic nie stalo,tylko ja na takie zeczy godzic sie nie bede zeby sypial z nia a potem zemna czy na odwrot bo mu sie rozrywki zachcialo,

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Bella80</i> 09-03-2013 19:50 ]

Nie mowie ze jestTwoj Cie zdradza i jest to Twoja wina.

Przekazac jedynie chce ze bez szczerej rozmowy nic nie osiagniecie.

Zeby byc w zwiazku i Ty i On musi tego chciec.

Zgadzam sie ze obowiazki i opieka nad dziecmi powinny byc podzielone w rodzinie.

Mam przyjaciolke w PL - Dom miala zawsze taki ze najgorszy Sanepid nie mial by sie do czego przyczepic, obiad zawsze dwudaniowy z deserem, z tym ze po slubie przyszlo dziecko i z zony kochanki zmienila sie w zonie/matke Polke - a on coz - tesknil za kims kto znajdzie troche czasu tylko dla niego, tesknil do tej zony/kochanki. W pracy poznal kogos kto byl usmiechniety, pokazal kawalek nogi i chyba dalej wiecie jak sie skonczylo. Dla mojej przyjaciolki to byl cios, ale zaczeli rozmawiac ze soba szczerze i dzis sa razem , szczesliwi - ona czasem nie posparzata , obiad zamowi przez telefon dzieci porzuci mamie - wyjdzie do fryzjera i polskiego Ann Summer a on juz nie musi szukac kogos kto poswieci mu uwage i jego potrzebom.

Inna sprawa ze sa kobiety ktore lowia panow - a to by podniesc swoje pozycje w pracy, a to dla pieniedzy czy innej kariery - one nie patrza czy ktos ma obraczke na palcu czy nie.

No i sprawa milosci - czasem po prostu milosc wygasza, poznajemy kogos innego i wtedy dopiero poznajemy co to milosc.

Nie wiem jak jest u Ciebie naprawde - oprocz szczerej rozmowy we dwoje tez innego nie poradze.

Moje posty sa raczej ogolne niz konkretnie o Twoim przypadku.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Cruzcampo

Post #3 Ocena: 0

2013-03-09 20:47:03 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

ale o co chodzi ? .. dokladnie wlasie o to chodzi,, adorujcie nas,, wygladajcie . przynajmniej starajcie sie,, skad ta pewnosc? . nie chodzi o to aby wygladac jak modelka,, starac sie, zrobic klimat , czego wiecej ? ..
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-03-09 20:49:38 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2013-03-09 20:52:10 (12 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

To tez dziala w drugie strony - panie tez zdradzaja i nie sa to jakies rzadkie wyjaktki.

Wystarczy nawet w google wpisac dating for married people i wyskocza nam strony z randkami dla tych ktorzy wiernosc do grobowej deski przysiegali.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Vivienne

Post #6 Ocena: +1

2013-03-09 20:53:17 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Powala mnie Twoja plytkosc, jesli zwracasz uwage tylko na wyglad kobiety. "Starajcie sie" - dla kogo? Dla jakiegos meskiego szowinisty, ktory moze powiedziec: "za malo sie staralas,.."
Po prostu sa faceci, ktorzy beda zdradzac. Mozna smialo ich porownac to swin, ktore najedzone i tak wsadza ryj do innego koryta:-M]

Do góry stronyOffline

berenika

Post #7 Ocena: 0

2013-03-09 20:55:11 (12 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2013-03-09 20:53:17, Vivienne napisał(a):
Mozna smialo ich porownac to swin, ktore najedzone i tak wsadza ryj do innego koryta:-M]

nigdy bym na to nie wpadła:-]
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

PeterGriffin

Post #8 Ocena: 0

2013-03-09 20:58:23 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Cytat:

2013-03-09 20:53:17, Vivienne napisał(a):
Powala mnie Twoja plytkosc, jesli zwracasz uwage tylko na wyglad kobiety. "Starajcie sie" - dla kogo? Dla jakiegos meskiego szowinisty, ktory moze powiedziec: "za malo sie staralas,.."
Po prostu sa faceci, ktorzy beda zdradzac. Mozna smialo ich porownac to swin, ktore najedzone i tak wsadza ryj do innego koryta:-M]

No juz, spokojnie. Będzie następny *THUMBS UP*
Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #9 Ocena: 0

2013-03-09 21:00:17 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

Podoba mi sie to
Ale ponoc i facetow i swinie ten sam bog stworzyl
Wiec pretensje i zale do niego

Do góry stronyOffline

Cruzcampo

Post #10 Ocena: 0

2013-03-09 21:02:45 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Tak, jestem plytki .. a czego ty chcesz od zycia? .. w ktorym momencie mojej wypowiedzi uznalem, ze wyglad jest priorytetem ?.. rozumiesz w ogole meritum dyskusji ?

[ Ostatnio edytowany przez: Cruzcampo 09-03-2013 21:05 ]

"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Strona 10.3 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9.3 | 10.3 | 11.3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,