MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mąż zdradza mnie z młodszą ode mnie o 5 lat dziewczyną

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 10 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Cruzcampo

Post #1 Ocena: 0

2013-03-09 20:35:00 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

dziewczyny wyluzujcie.. nie jest moja intencja oceniac czy atakowac kogokolwiek,,, niemniej pracujcie nad soba.. ja wiem, ze facet nozki na stol, piwko w dloni,,
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Vivienne

Post #2 Ocena: +1

2013-03-09 20:35:09 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Bzdurny argument: bo kobieta gorzej wyglada, przytyla, przybylo jej kilka lat i zmarszczek. Nawet najpiekniejsze kobiety na swiecie sa zdradzne, o czym obficie informuja gazety plotkarskie. Na pewno zaniedbaly sie w domu chodza w wyciagnietych dresach.
Wciaz dominuje stereotyp kobiety poswiecajacej sie dla dobra malzenstwa, boginki potrzmujacej ognisko domowe, takiej umeczonej Penelopy.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #3 Ocena: 0

2013-03-09 20:35:23 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-09 20:11:14, Bella80 napisał(a):
niech mnie ktos oswieci jak ma wygladac idealna zona no niewiem skakac nad panem ,moim zdaniem zwiazek polega na uzupelnianiu sie wzajemnie

Nie ma żon idealnych, ten świat widział już wszystko- mężczyźni zdradzają często tak po prostu, bo nadarzyła się okazja. Zadnej filozofii tu nie ma, nie umartwiaj się dziewczyno. Najpiękniejsze kobiety tego świata również zdradzano, czasami żebyś pękła to nic nie zrobisz. Zresztą nie powinnaś! Dwoje ludzi sobie obiecuje, że będą się szanować i wspierać- umów ładnie jest dotrzymywać. Obarczać winą powinna się strona łamiąca zasady, a nie odwrotnie. :-8

Żadnego "skakania nad Panem" (nie zasługuje na takie traktowanie), jeżeli Twoje podejrzenia okażą się prawdą- kobiety zawsze wiedzą- to do niego należy następny ruch, albo błaga o przebaczenie, albo fora ze dwora.

Edit: hehe Viv ; )

[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 09-03-2013 20:36 ]

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-03-09 20:39:30 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: +1

2013-03-09 20:41:43 (12 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2013-03-09 19:46:03, Bella80 napisał(a):
Do litlleflower wiesz co nie bardzo wiem co chcesz mi przekazac,bo jakim sposobem mialabym go zaniedbywac ma w domu porzadek,obiadek ,chcial zalorzyc rodzine i miec zone to chyba trzeba sie liczyc z tym ze male dziecko samo sobie nie zrobi jesc ,nie umyje sie ,i nie zadba o siebie i ten czas powinni poswiecac oboje rodzice a nie jedno,a gdyby mu tak bylo zle to spakowalby sie i heja a nie sypial zemna tak jak gdyby sie nic nie stalo,tylko ja na takie zeczy godzic sie nie bede zeby sypial z nia a potem zemna czy na odwrot bo mu sie rozrywki zachcialo,

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Bella80</i> 09-03-2013 19:50 ]

Nie mowie ze jestTwoj Cie zdradza i jest to Twoja wina.

Przekazac jedynie chce ze bez szczerej rozmowy nic nie osiagniecie.

Zeby byc w zwiazku i Ty i On musi tego chciec.

Zgadzam sie ze obowiazki i opieka nad dziecmi powinny byc podzielone w rodzinie.

Mam przyjaciolke w PL - Dom miala zawsze taki ze najgorszy Sanepid nie mial by sie do czego przyczepic, obiad zawsze dwudaniowy z deserem, z tym ze po slubie przyszlo dziecko i z zony kochanki zmienila sie w zonie/matke Polke - a on coz - tesknil za kims kto znajdzie troche czasu tylko dla niego, tesknil do tej zony/kochanki. W pracy poznal kogos kto byl usmiechniety, pokazal kawalek nogi i chyba dalej wiecie jak sie skonczylo. Dla mojej przyjaciolki to byl cios, ale zaczeli rozmawiac ze soba szczerze i dzis sa razem , szczesliwi - ona czasem nie posparzata , obiad zamowi przez telefon dzieci porzuci mamie - wyjdzie do fryzjera i polskiego Ann Summer a on juz nie musi szukac kogos kto poswieci mu uwage i jego potrzebom.

Inna sprawa ze sa kobiety ktore lowia panow - a to by podniesc swoje pozycje w pracy, a to dla pieniedzy czy innej kariery - one nie patrza czy ktos ma obraczke na palcu czy nie.

No i sprawa milosci - czasem po prostu milosc wygasza, poznajemy kogos innego i wtedy dopiero poznajemy co to milosc.

Nie wiem jak jest u Ciebie naprawde - oprocz szczerej rozmowy we dwoje tez innego nie poradze.

Moje posty sa raczej ogolne niz konkretnie o Twoim przypadku.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Cruzcampo

Post #6 Ocena: 0

2013-03-09 20:47:03 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

ale o co chodzi ? .. dokladnie wlasie o to chodzi,, adorujcie nas,, wygladajcie . przynajmniej starajcie sie,, skad ta pewnosc? . nie chodzi o to aby wygladac jak modelka,, starac sie, zrobic klimat , czego wiecej ? ..
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-03-09 20:49:38 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2013-03-09 20:52:10 (12 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

To tez dziala w drugie strony - panie tez zdradzaja i nie sa to jakies rzadkie wyjaktki.

Wystarczy nawet w google wpisac dating for married people i wyskocza nam strony z randkami dla tych ktorzy wiernosc do grobowej deski przysiegali.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Vivienne

Post #9 Ocena: +1

2013-03-09 20:53:17 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Powala mnie Twoja plytkosc, jesli zwracasz uwage tylko na wyglad kobiety. "Starajcie sie" - dla kogo? Dla jakiegos meskiego szowinisty, ktory moze powiedziec: "za malo sie staralas,.."
Po prostu sa faceci, ktorzy beda zdradzac. Mozna smialo ich porownac to swin, ktore najedzone i tak wsadza ryj do innego koryta:-M]

Do góry stronyOffline

berenika

Post #10 Ocena: 0

2013-03-09 20:55:11 (12 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2013-03-09 20:53:17, Vivienne napisał(a):
Mozna smialo ich porownac to swin, ktore najedzone i tak wsadza ryj do innego koryta:-M]

nigdy bym na to nie wpadła:-]
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,