MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mąż zdradza mnie z młodszą ode mnie o 5 lat dziewczyną

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 6 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

melman

Post #1 Ocena: 0

2013-03-09 18:43:49 (12 lat temu)

melman

Mężczyzna

Z nami od: 30-12-2012

Ja z zona jestem w separacji od 5 m-cy i czekamy na rozwód (po rozwodzie mieliśmy znów ewentualnie ukladac sobie zycie aby być fair do końca wobec siebie) a ona dzis wysłala mi smsa ze zaczęła sie spotykac z kolesiem z pracy... a i życzyła mi milego weekendu haha. Zaraz idę sie chyba nawalić. *SORRY*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Cruzcampo

Post #2 Ocena: 0

2013-03-09 19:03:13 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Cytat:

2013-03-09 15:52:57, Bella80 napisał(a):
Sama juz niewiem co mam robic,czy zrobic mu pieklo czy walczyc o zwiazek,dodam ze mamy 2woje dzieci ,mlodsze ma dopiero3 latka.jestem w szoku chyba oszaleje,on jeszcze niewie ze ja wiem ,chociaz cos juz podejzewalam,bo zrobil sie chlodny i sporo by wymieniac,pytalam go wczesniej czy ma kogos wyparl sie wszystkiego i jeszcze zwymyslal od najgorszych ,kazal mi isc do lekarza bo wymyslam glupoty ,dran podly czy jest sens walczyc?a jesli on ja kocha i to niejest tylko przelotne bardzo go kocham ale znam dziewczyne ktora byla w takiej sytuacji i trfalo to kilka lat zanim jej moz znudzil sie kochanka ja tego nie zniose niedam rady ,czy zagrozic mu rozwodem?

Moze sama przed soba odpowiedz sobie na kilka pytan zanim wydasz wyrok*DONT_KNOW* .. moze nie dbasz o swoj wyglad, moze siedzisz z dzie*DANCE*cmi a on tyra po 12 h a gdy wraca widzi zone z walkami na glowie odziana w porosiagany dres,, do tego suszysz mu wiecznie glowe, bo za malo przynosi, dzieci placza, pies szczeka a mikrofala nie dziala,, Po prostu moze facet ma XXX? ..

Uwaga moderatora: Edycja moderatora

"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-09 19:14:44 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #4 Ocena: 0

2013-03-09 19:19:59 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Cytat:

2013-03-09 19:03:13, Cruzcampo napisał(a):
Cytat:

Sama juz niewiem co mam robic,czy zrobic mu pieklo czy walczyc o zwiazek,dodam ze mamy 2woje dzieci ,mlodsze ma dopiero3 latka.jestem w szoku chyba oszaleje,on jeszcze niewie ze ja wiem ,chociaz cos juz podejzewalam,bo zrobil sie chlodny i sporo by wymieniac,pytalam go wczesniej czy ma kogos wyparl sie wszystkiego i jeszcze zwymyslal od najgorszych ,kazal mi isc do lekarza bo wymyslam glupoty ,dran podly czy jest sens walczyc?a jesli on ja kocha i to niejest tylko przelotne bardzo go kocham ale znam dziewczyne ktora byla w takiej sytuacji i trfalo to kilka lat zanim jej moz znudzil sie kochanka ja tego nie zniose niedam rady ,czy zagrozic mu rozwodem?

Moze sama przed soba odpowiedz sobie na kilka pytan zanim wydasz wyrok*DONT_KNOW* .. moze nie dbasz o swoj wyglad, moze siedzisz z dzie*DANCE*cmi a on tyra po 12 h a gdy wraca widzi zone z walkami na glowie odziana w porosiagany dres,, do tego suszysz mu wiecznie glowe, bo za malo przynosi, dzieci placza, pies szczeka a mikrofala nie dziala,, Po prostu moze facet ma XXX? ..
:-D...

Do góry stronyOffline

Cruzcampo

Post #5 Ocena: 0

2013-03-09 19:20:08 (12 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Facet nie chce zdradzic.. ale gdy widzi to co widzi, to wlacza sie od razu kontrolka "samiec alfa" ,, Uwazasz, ze facet zdradza jesli jest super w relacjach damsko-meskich, a zwiazek kwitnie i ma sie ku lepszemu kazdego dnia?
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-03-09 19:20:47 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kocurzyca

Post #7 Ocena: 0

2013-03-09 19:23:20 (12 lat temu)

Kocurzyca

Kobieta

Z nami od: 07-11-2010

Cytat:

2013-03-09 19:03:13, Cruzcampo napisał(a):
Cytat:

Wiesz wszystko wszystkim ,ale niektóre kobiety mają na początku pXXX dziecko w nocy nie śpi czy to kolki czy to ząbki. I jak po takim często wielodniowym maratonie kobieta ma siniaki pod oczami to atrakcyjna za Chiny nie będzie. To co wtedy worek na głowę?
Jak mnie to wkurza gdy mężczyźni za powód do zdrady podają zły wygląd drugiej połówki. Ale jak chłop po ślubie dorobi się brzuchola ,goli się od święta już nie mówiąc o użyciu odświeżacza powietrza w WC to jest ok?
Co więcej nikt nie jest idealnym ,żeby zawsze wyglądać jak milion dolarów. Sorry ,ja jak jestem np chora czuje się jak rozjechana kupa XXX i nawet komplementy ze strony męża tego nie zmienią.

PS.Jeśli zły wygląd może być powodem do zdrady to większość kobiet już dawno powinna zrobić skok w bok. Ale nie wiem czy wiecie rozmowa jest świetnym sposobem rozwiązywania problemów. Ani kobieta ani mężczyzna nie mają zdolności nadprzyrodzonych. Ja osobiście jak coś leży mi na wątrobie mówię wprost i wymagam tego samego.

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #8 Ocena: 0

2013-03-09 19:23:50 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

AMEN
Nie zlosc sie

Do góry stronyOffline

berenika

Post #9 Ocena: 0

2013-03-09 19:24:01 (12 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2013-03-09 19:20:08, Cruzcampo napisał(a):
Facet nie chce zdradzic.. ale gdy widzi to co widzi, to wlacza sie od razu kontrolka "samiec alfa" ,, Uwazasz, ze facet zdradza jesli jest super w relacjach damsko-meskich, a zwiazek kwitnie i ma sie ku lepszemu kazdego dnia?

Taaa i zawsze to wina żony...:-M]

...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #10 Ocena: 0

2013-03-09 19:24:17 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Cytat:

2013-03-09 19:20:08, Cruzcampo napisał(a):
Co ty nie powiesz..w takim razie mysli XXX nic wiecej zamiast glowa!

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,