MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mąż zdradza mnie z młodszą ode mnie o 5 lat dziewczyną

« poprzednia strona

Strona 35 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 35 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-03-12 15:02:38 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Mieszko

Post #2 Ocena: 0

2013-03-12 15:17:31 (12 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2013-03-12 15:02:38, Judyta80 napisał(a):
Mieszko, idąc Twoim tokiem rozumowania, jestem mężatką, spotykam fajnego faceta i ... porzucam obecnego i odchodzę wlokąc za sobą dziecko. A jeśli za kilka lat trafi się kolejna fascynacja, to znowu mówię adieu dotychczasowemu i rzucam się w ramiona następnemu. Dzieci być może będzie dwoje, każde z innym. A jeśli minie trochę czasu i ponownie ugodzi mnie strzała amora, zdecyduję się na dziecko z miłością swojego życia ... I tak dalej. Przecież to nie ma żadnego sensu.

To jest naturalne, że spotykamy w swoim życiu NAPRAWDĘ interesujących ludzi, którzy mogą fascynować, ale to nie jest powód, żeby burzyć to, co się do tej pory zbudowało. Często spotykam fantastycznych facetów, ale podjęłam decyzję kilka lat temu i dotrzymuję słowa. Poza tym, kryzysy w związku się zdarzają, ale trzeba je pokonywać i nieustannie dorzucać do tego ogniska, żeby się nie wypaliło.
Nikogo nie osądzam, nie jestem Panem Bogiem, ale moim zdaniem takie podejście do życia jest najlepsze.

Nie mówię o fascynacji, mówie o miłości. Jeśli nie widzisz różnicy to trudno.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-12 16:15:10 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #4 Ocena: 0

2013-03-12 20:19:08 (12 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Czytam Was od początku i moje zdanie w większości jest takie jak Kocurzycy.

A co do tych licznych miłości, jakie możemy spotykać na swojej drodze, to akurat uważam, że Judyta ma rację. To od Nas zależy czy z poznaną osobą posuniemy się dalej, czy nie. Gdybym ja z każdym fajniejszym kolegą miała mieć romans albo związek na nieco dłużej to ho ho ho...już nie byłabym w stanie ich zliczyć. Miłość nie zakwita w kilka sekund. Jeśli kochamy osobę, a którą jesteśmy związani, nie szukamy nikogo więcej. Nie chcemy też nikogo więcej i nawet o tym nie myślimy. A jeśli tak jest, to znaczy, że to nie jest miłością- wtedy lepiej się nie wiązać i nie łamać drugiemu serca.
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Smerfetka82

Post #5 Ocena: 0

2013-03-12 20:55:48 (12 lat temu)

Smerfetka82

Kobieta

Z nami od: 11-03-2013

Moja dobra znajoma ,z ktora niemam juz kontaktu bo wyjechala.aby tylko przespala sie z nowo poznanym kolesiem,twierdzila ze jest bardzo zakochana,i tak do nastepnego razu-nastepnego-nastepnego....ciezko policzyc ile to razy ona byla zakochana,tak wiec kurest... mozna tlumaczyc na wiele sposobow.

Do góry stronyOffline

dartelka

Post #6 Ocena: 0

2013-03-12 21:33:33 (12 lat temu)

dartelka

Kobieta

Z nami od: 12-03-2013

Temat zwiazkow zawsze bedzie tematem rzeka. Podjecie jakiejkolwiek decyzji nigdy nie bedzie latwe.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #7 Ocena: 0

2013-03-13 02:58:38 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2013-03-12 20:55:48, Smerfetka82 napisał(a):
Moja dobra znajoma ,z ktora niemam juz kontaktu bo wyjechala.aby tylko przespala sie z nowo poznanym kolesiem,twierdzila ze jest bardzo zakochana,i tak do nastepnego razu-nastepnego-nastepnego....ciezko policzyc ile to razy ona byla zakochana,tak wiec kurest... mozna tlumaczyc na wiele sposobow.

Dlaczego od razu kurestwo? Po prostu lubi sex.
Czy to cos zlego? Ok ..a jak nazwiesz faceta,ktory spal z wieloma kobietami?
Macho?
Twoim zdaniem ilu mezczyzn powinna miec przecietna kobieta?
Jak mielismy pi 17-18 lat to o kolezance,ktora spala z wieloma chlopakami,mowilismy-puszczalska,kurewka itd. A moze to ona zaliczala facetow? Moze akurat taka dziewczyna wybiera,a facet jest meska dziwka,bo lezie za dziewczyna jak ciele na rzez.

Do góry stronyOffline

Smerfetka82

Post #8 Ocena: 0

2013-03-13 10:52:29 (12 lat temu)

Smerfetka82

Kobieta

Z nami od: 11-03-2013

ewamik Kazdy bedzie mial swoje zdanie ta ten temat.To jest bardzo ciezki orzech do zgryzienia,opini bedziemy mieli setki.jak mezczyzne tak i kobiete traktowac trzeba na ruwni,zgodze sie ze w opini kobiet ktore zmieniaja czesto partnerow sexualnych jest opinia puszczalskiej co jest nie sprawiedliwe ,bo kiedy facet rabie wszystko co spotka na drodze jest macho.Tylko nie wkladajmy wszystkich do jednego worka.A co do tego ilu partnerow sexualnych powinno sie miec w wieku17-18 jest to indywidualna sprawa danej osoby,czy jestes gotowa ,co daci to doswiadczenie,co mozesz zyskac,jaka opinie ,i czy potem ten ktory bedzie twoim mezczyzna na stale bedzie mial do ciebie szacunek,bo po latach gdzies tam ktos mu powie ale twoja to kiedys byla niezla w te klocki ,ja osobiscie uwazam szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek do samego siebie.

Do góry stronyOffline

Strona 35 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,