Postanowiłem tutaj napisać w związku z tym, że od ponad 2 miesięcy bezowocnie szukam kogoś z kim mógłbym założyć lub chociaż spróbować założyć zespół

Imałem się już kilkoma zespołami (2 założone jeszcze w Polsce, 3 już tutaj w Londynie). W 2 pierwszych spędziłem osobno po ok.7 miesięcy ale z powodu słabych Polskich zarobków i tym samym nie mając możliwości na kupienie dobrego sprzętu do nagrań itp. jakoś się rozpadły.
Do 3 zespołu trafiłem już tutaj w Londynie, ale po 8 miesiącach stwierdziłem, iż nie bardzo trafia do mnie to co reszta zespołu chciała tworzyć. Wszyscy byli maniakami The Cure, Pixies itp. a więc preferowali raczej tworzenie czegoś lżejszego zarówno wokalnie jak i muzycznie.
Ja natomiast preferuję hard rock'a i heavy metal, choć lubię też posłuchać jazzu, bluesa czy chociażby reggae

Na przestrzeni tych prawie 3 miesięcy odkąd zacząłem szukać, znalazłem jedynie 2 zespoły, które zgodziły się dać mi szanse i zaprosić mnie abym zaprezentował swój wokal.
Jeden z nich grał hair metal z lat 80 (niestety miałem zbyt mało "skrzeku" w glosie, który w tamtych czasach królował i nie przypadłem im do gustu); Drugi z zespołów byłby strzałem w dziesiątkę gdyby nie fakt, że próby odbywały się poza Londynem więc ku mojemu niezadowoleniu nie miałem w jaki sposób tam dojeżdżać, a więc i tutaj się rypło niestety :/.
Bardzo mi zależy aby w końcu znaleźć kogoś zainteresowanego i możliwie stworzyć coś zajebistego

Z góry dzięki za wszelki odzew (na temat ma się rozumieć, a nie pisać jakieś pierdoły o wszystkim byle nie o tym co w temacie ;D)!
PS. Na początek najważniejszy byłby perkusista i gitarzysta jeżeli można dodać ;D.
[ Ostatnio edytowany przez: budyll 09-03-2013 03:21 ]