2013-02-14 12:49:24, David40 napisał(a):
Prosze to jest post dziewczyny z Londynu szukajacej pracy w zawodzie
"Jestem fizjoterapeutką z tytułem licencjata.Mieszkam w Londynie juz 3 lata. Od ponad 1,5 roku próbuję sie zarejestrować w HPC. Po dostarczniu ogromnej ilości dokumentów z polskiej uczelni odpowiedź wciąż jest negatywna, ponieważ wg HPC brakuje mi PERIOD OF ADAPTATION.
Niestety HPC nie potrafi odpowiedzieć mi na pytanie- co dokładnie powinnam zrobic aby ten period of adaptation zaliczyć. Ich odpowiedź brzmiała: musi pani sama dojść do tego, poszukać może jakiegoś kursu albo znaleźć praktykę w szpitalu, bo my niestety nie możemy pani pomóc (gdzie sami zadecydowali, że muszę zrobic period of adaptation). Niestety poszukiwania po szpitalach i uczelniach nie dały pozytywnego rezultatu(nikt nic nie wie i nie może mi pomóc). Ostatnio dowiedziałam się, że jako asystent fizjoterapii nie potrzebuje rejestracji w HPC i najprawdopodobniej na takim stanowisku zdobyłabym doswiadczenie w UK i pozytywna odpowiedź od HPC. Czy znajde kogos kto znalazł się w podobnej sytuacji lub ktos kto ma to już za soba i może udzielić mi cennych wskazówek:co dalej??? Może ktos ma informacjie na temat pracy jako asystent fizjoterapii, gdyż i z tym mam problemy. Zarejestrowałam sie w różnych agencjach pracy alo ogłoszeń jako asystent jest baaardzo mało....
Prosze bardzo o pomoc ponieważ kończą mi się pomysły co dalej robić a im dłużej nie pracuję w zawodzie tym więcej wiedzy umyka z głowy....Z góry dziękuję za pomoc..."
Tak latwo w Londynie znalesc swietna prace.
Poza tym dziewczyna z tego cytatu nie jest zarejestrowana a bez rejestracji nie ma mowy o pracy.
poza tym przytoczyles cytat sprzed 2 lat
[ Ostatnio edytowany przez: OKidoki444 14-02-2013 13:03 ]