MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ryanair- moje przemyślenia

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 4 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: -1

2013-02-03 11:41:23 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Roberto480

Post #2 Ocena: 0

2013-02-03 11:46:16 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

Ja naprawde nie mam nic do tych,,biednych dzieci,,ale same prowokujecie do agresywnych wpisow na ten temat.
Wiec dobrze;jak sie drze sie dziecko ktore ma do tych 1,5 roku to trudno sila wyzsza,ale jak patrze na galopade tych starszych po pokladzie to chyba cos nie tak?
Najzabawniejsze i godne politowania jest zachwanie opiekunow zamiast zawolac i uspokoic to wola Misiu i misiowi batona lub kanapke do buzi,,niech se lata dalej,,a niestety leci tam prawie 200 osob(ciekawe jak pod drzwiami domu by sie darly-juz slysze te komentarze o rozwydrzonych bachorach-nie mowiac o okresleniach matki)
Zeby nie wyszlo zle wczoraj pisalem dzis napisalem bo jak czytam,,te biedne dzieci,, to mnie krew zalewa manipuluja takie trzy cztero latki i.....kami jak chca,a one: male dziecko (biedne)nie rozumie-zapewniam ze rozumie i to doskonale,
Sam przerabialem to i teraz z wnuczkiem przerabiam tak ze nie jestem teoretyk gawedziarz.Jak darujecie sobie te teksty ,,biedne dzieci,, itp. to zapewniam ze jednostki sie beda czepiac:bo jak sie czepiac to Was nie dzieci(biednych)

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #3 Ocena: 0

2013-02-03 11:54:52 (12 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Ja lecialam na wakacje easyjetem,trasa londyn-antalya.Zadnej roznicy nie zauwazylam,wiekszosc pasazerow stanowili anglicy i pchali sie koncertowo do tego stopnia ze pani z obslugi musiala notorycznie zwracac im uwage,mimo ze wykupione mielismy priorytety(pirunsko drogie w porownaniu do marianera)to i tak ludzie nie chcieli nas przepuscic-cos strasznego.
W samolocie jakis pijany koles(angol)przyczepil sie ze moje dziecko sie rusza,probowalam z nim rozmawiac normalnie ale sie nie dalo i musialam wezwac zaloge zeby go uspokoili.
Po tych "przezyciach"marianer i nasi sa calkiem do zniesienia,mozna sie denerwowac ale w zyciu takiego chamstwa jak tam nie spotkalam.
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #4 Ocena: 0

2013-02-03 11:57:29 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

ja to bym byla za wprowadzeniem ankiet z pytaniami, czy dziecko placze?, czy potrafi usiedziec dwie godziny nieruchomo?, czy potrafi milczec dwie godziny? czy moze wstrzymac siusiu dwie godziny? ( coby wrazliwszemu pasazerowi, nie musialo przed oczami paradowac do toalety) itd. jesli odpowiedzi bylyby niezgodne z oczekiwaniami kulturalnych, prawdziwych lwow salonowych polakow, to wtedy dwa wyjscia:

1 dziecko nie leci
2 mozna wypozyczyc klatke i zapakowac dzieciaka do luku bagazowego

Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #5 Ocena: 0

2013-02-03 12:21:57 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Agarudii-i nie prowokujecie?
kazdy na te slowa odpisze,,niech sie zamieni w cialo,,i doda ze asz racje,po co piszesz klatki itp.
zapewniam ze wiecej uwagi ze strony opiekunow,a tak dzicko za ....la po pokladzie a matka ma spokoj nie musi zajmowac sie dzieckiem-jak sie chce to mozna doskonale zajac dziecko a tak wygoda i egoizm
mamusia pierdoly posowa a dziecko zajmuje sie same soba jak lubi i mamusce to pasi nikt jej nie przeszkadza a i opieke ma dobra 200 osob patrzy na dziecko moj syn bawil sie tylko kijami i kamieniami zadnej zabawki nie uwazal,kilka razy nabroil typu trzepniecie kijem,walniecie kamieniem innego dzieciaka
to co mialem sie tlumaczyc ze to normalne bo tylko sie tym chce bawic czy to byla moja wina bo posowalem pierdoly a dziecko robilo co chcialo,wiecej zainteresowania dzieckiem to nie bedzie szkudzic dwie godziny

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #6 Ocena: 0

2013-02-03 12:27:48 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

ludzie, czy naprawde tak wam przeszkadza dziecko, ktore biega/chodzi/spaceruje korytarzem w trakcie lotu :-o moje dziecko czasem ma ochote rozprostowac nogi i wtedy idziemy sie przejsc, czasem ona "idzie" na czworaka, czasem biegnie, czasem poprostu idzie ( ja akurat "spaceruje" za moim dzieckiem, nie puszczam jej samej). no spojrzenia niektorych pasazerow bezcenne. normalnie same biznesmeny lataja, tak zajeci i skoncentrowani, ze nawet mucha moglaby ich z rownowagi wyprowadzic.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #7 Ocena: 0

2013-02-03 12:40:03 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

CZY TY CZYTASZ NIC NIE PRZESZKADZAJA DZIECI TO JEST NORMALNE CO ROBIA-PRZESZKADZAJA OPIEKUNOWIE BO TO ONI NA TO POZWALAJA
choccie popiszemy o DUPIE MARYNIE i sie posmiejemy a nie bedziemy sie dochodzic o to co i tak pozostanie niezmienne

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #8 Ocena: 0

2013-02-03 12:49:33 (12 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2013-02-03 12:40:03, Roberto480 napisał(a):
CZY TY CZYTASZ NIC NIE PRZESZKADZAJA DZIECI TO JEST NORMALNE CO ROBIA-PRZESZKADZAJA OPIEKUNOWIE BO TO ONI NA TO POZWALAJA
choccie popiszemy o DUPIE MARYNIE i sie posmiejemy a nie bedziemy sie dochodzic o to co i tak pozostanie niezmienne
Glupoty rodzicow tez nie zmienisz,nieraz mnie krew zalewala jak widzialam przytyta 9latke w butach na obcasach z rownie piekna i tlusta mamusia co jej sie szpilki na boki uginaly,to mnie najbardziej razilo w oczy z racji zawodu ale wrzucilam na luz bo nie da sie z tym wygrac to po co sie wnerwiac?
zeby nie wyszlo ze Ot(tuje)to sprostuje ze chodzi mi o to ze nie ma sensu sie denerwowac skoro to i tak nic nie zmieni oprocz naszego stanu zdrowia*DONT_KNOW*jaki jest marianer kazdy widzi i skoro sie decyduje to juz jego sprawa,narzekac tutaj na forum i tak nie ma po co bo nastepna podroz tymi liniami bedzie rownie wpieniajaca jak poprzednia.

[ Ostatnio edytowany przez: OKidoki444 03-02-2013 13:28 ]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #9 Ocena: 0

2013-02-03 12:56:47 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Wiesz pmietam siostra miala 13 lat bardzo sie umalowala uczesala w wysoki kok recznik upchnela do biustonosza
moja matka nigdy w zyciu nie krzyczala nie mowiac o klapsie jak to zobaczyla tak jej dop....la ze Renata majac teraz 45 lat juz sie tak nie umalowala

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2013-02-03 12:58:31 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,