A specyficzne podejscie do klienta zawsze bedzie zaskakiwalo i budzilo narzekanie tego ostatniego.
Bo ponoc nie za kare pracuje sie w obsludze i kontakcie z pasazerami

Zwykle zaskoczenie po dlugim omijaniu Ryanair i tyle
![:] :]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 18 z 20 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2014-10-21 13:28:47 (11 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
No napisalam, ze rozumiem, ze tanie linie i rozumiem, dlaczego ludzie sie tak tlocza i pchaja do bramek.
A specyficzne podejscie do klienta zawsze bedzie zaskakiwalo i budzilo narzekanie tego ostatniego. Bo ponoc nie za kare pracuje sie w obsludze i kontakcie z pasazerami ![]() Zwykle zaskoczenie po dlugim omijaniu Ryanair i tyle ![]() |
Aquarius | Post #2 Ocena: -1 2014-10-21 13:39:48 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 12-05-2009 Skąd: Wolverhampton |
Cytat: 2014-10-21 13:28:47, karjo1 napisał(a): A specyficzne podejscie do klienta zawsze bedzie zaskakiwalo i budzilo narzekanie tego ostatniego. ...a czy nie ma tak przypadkiem w tym troche i naszej winy? W moim podrecznym są tylko dokumenty, bilety, sluchawki, ksiazka lub prasa i aparat fotograficzny ale jak widze Mietka który ciagnie 100kilowa, wypchana po brzegi waliche pomimo wykupionej opcji (55 x 40 x 20 cm) to nie wiem czy mam się smiac czy plakac a „wdepywanie” tego czegoś do tych ichnych przyrzadow do mierzenia to już parodia ![]() |
Richmond | Post #3 Ocena: +1 2014-10-21 13:58:30 (11 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Jak bagaz Mietka miesci sie w limicie, to moze w nim wiezc co mu sie podoba, zakladajac, ze nie lamie przepisow dotyczacych zawartosci bagazu.
Ty mozesz miec minimum rzeczy w bagazu podrecznym albo w ogole nie miec bagazu podrecznego, a ktos inny woli miec wszystko przy sobie, bo nie widzi potrzeby wykupowania bagazu rejestrowanego. Carpe diem.
|
Cezar99 | Post #4 Ocena: +1 2014-10-21 15:45:31 (11 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2013 Skąd: out and about |
Dla mnie tanie linie lotnicze sa przykladem swietnie prowadzonego biznesu i dlatego je podziwiam. Nawet jak czasem cos im nie wychodzi. Pewnie ,ze niektore sprawy mozna zorganizowac lepiej bez wiekszego nakladu finansowego np.rzedy dla matek z malymi dziecmi i sprawa rozwiazana (niech sobie wrzeszcza we wlasnym towarzystwie) itp.
Wezmy taki LOT ktory ledwo wiaze koniec z koncem pomimo ze ludzie nielatajacy dokladaja sie do biletow lecacych ![]() A Wizzair wciaz kupuje nowe samoloty , zaloga nie strajkuje(ewenemet?) a biley tanie. Mozna jak sa managerowie a nie dupy partyjne prawda? Zycze sto lat ![]() Przypomialo mi sie: Lataj synku nisko i powoli ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Cezar99 21-10-2014 15:50 ] Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can
|
Aquarius | Post #5 Ocena: 0 2014-10-21 17:44:39 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 12-05-2009 Skąd: Wolverhampton |
Cytat: 2014-10-21 13:58:30, Richmond napisał(a): Jak bagaz Mietka miesci sie w limicie, to moze w nim wiezc co mu sie podoba... ...ktos inny woli miec wszystko przy sobie, bo nie widzi potrzeby wykupowania bagazu rejestrowanego. ...oj Rich nie zrozumielismy się Mietek nie widzi potrzeby wykupienia bagazu rejestrowanego bo ta przyjemnosc będzie go kosztowala ok.£30, Mietek wszystko upcha w bezplatnym podrecznym, który w wersji finalnej będzie kilkakrotnie przekraczal dopuszczalne wymiary, Mietek to zdolna bestia, nawet 0,5l wodki na czas odprawy scisnie do 100ml, sama wiesz ze są rzeczy których w podrecznym po prostu przewiezc się nie da wydaje mi się ze czasami sami robimy wioche a pozniej mamy pretensje do wszystkich i o wszystko ![]() |
|
|
queenOfChocolat | Post #6 Ocena: 0 2014-10-21 18:29:20 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2010 Skąd: male... |
ja rozumiem, ze miejsca na wszystkie podreczne torby na pokladzie moze nie byc. ale jak juz ktos wspomnial powinno byc dobrowolnym oddanie bagazu podrecznego do luku.
Ostatnio leciala moja mama, miala 2 malutkie torby ze soba - jedna wielkosci kopertowki - na dokumenty i portfel. druga wielkosci 3/4 dopuszczalnego rozmiaru w ktorym miala aparat, laptop, delikatny prezent i przyslowiowe gacie na zmiane (przyleciala na 3 dni to po co jej wiecej?), niestety wchodzila jako jedna z ostatnich i kazano (nie,nie proszono) jej ta torbe oddac, stewardessa tonem nie znoszacym sprzeciwu straszyla mame ze nie zostanie wpuszczona na poklad, jesli torby nie odda do luku, mimo ze mama wytlumaczyla jakie delikatne elementy w torbie sie mieszcza i woli miec to przy sobie i moze schowac pod siedzenie. dobrze ze w tej grupie znalazl sie dosc wygadany mezczyzna, jak sie okazalo student prawa. nawet jesli bylaby mozliwosc odszkodowania na wskutek zepsucia tych sprzetow to jednak chyba kazdy woli nie narazac sie na utrate obecnego sprzetu.. za to mi sie zdarzylo ze juz od poczatku stewardessy pytaly kto chce oddac bagaz do luku i osoby chetne mogly to zrobic. jak widac mozna rozwiazac problem bez straszenia i kulturalnie [ Ostatnio edytowany przez: queenOfChocolate 21-10-2014 18:30 ] |
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2014-10-21 18:45:51 (11 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Aq, nie o tym pisalam, zdaje sobie swietnie sprawe z tego, ze niektorzy pasazerowie zachowuja sie co najmniej dyskusyjnie.
Celem bylo wspomnienie nowinek w regulach Ryanair i poziomu obslugi, co w duzej mierze jest zalezne od czlowieka, nie regulaminu. Wydaj mi sie, ze niektorzy w obsludze klienta robia 'wioche', a potem maja pretensje do wszystkich i o wszystko ![]() |
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2014-10-22 11:43:07 (11 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Juz mialam kupowac bilety na tego Wizza do Gdanska, ale jakos nie moglam sie zebrac i doszlam do wniosku, ze przekonam kolege, zeby spotkac sie gdzies indziej, zebym miala lepszy dojazd. Chyba bedzie Bruksela
![]() Carpe diem.
|
Post #9 Ocena: 0 2014-10-22 11:52:00 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2014-10-22 11:55:14 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|