Str 8 z 8 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-01-03 00:10:16 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
gdanszczanka | Post #2 Ocena: 0 2013-01-03 00:15:19 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2012 Skąd: South east |
Cytat: 2013-01-03 00:10:16, Bestia napisał(a): Gdanszczanka, podobno jak czekaja w kolejce po benefity, to tez tlumacz jest potrzebny. ![]() Taaak ![]() ![]() Zapewne zeby im 125 pandów na złotówki przeliczyć.... Ludzie kochani - co za Należy się naród.... ![]() ![]() ![]() Phi
|
the_sinster | Post #3 Ocena: 0 2013-01-03 00:20:21 (12 lat temu) |
Z nami od: 18-08-2012 Skąd: sin city |
i stwierdzila i wziela sprawy w swoje rece.
Bardzo sie starala, a im bardziej to robila, to jej zasciankowosc i glupota wychodzila. Anioly kleknely, laski nie bedzie, toz to "nieomylnej KaskiM" oredzie A im bardziej to babsko przyciskam tym wiecej inwiektywami ciska. To ona, ona, moja wymarzona ukoronowanie inteligencji zamknietej w swym swiecie twoja podloga jest dla mnie sufitem, nie mylcie jednak tego z dobrobytem, bo bidna kobieta tak zamacila, ze aby byc lepsza, to sufit z podlaga zaciekle mieszcza. Polowanie na leszcza ... A bylo by latwiej lustro sobie kupic lub chocby mentalnie, na sobie sie skupic Napisanie tego zajelo minute, a zrozumienie .... ; ) Ale jaki "oczekiwacz, taka riposta" : D My name is Troll. Just Troll. ; )
|
maw2be | Post #4 Ocena: 0 2013-01-03 00:23:48 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
Cytat: 2013-01-03 00:15:19, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2013-01-03 00:10:16, Bestia napisał(a): Gdanszczanka, podobno jak czekaja w kolejce po benefity, to tez tlumacz jest potrzebny. ![]() Taaak ![]() ![]() Zapewne zeby im 125 pandów na złotówki przeliczyć.... Ludzie kochani - co za Należy się naród.... ![]() ![]() ![]() ano, naród bez przyzwoitości. bo się należy. ale żeby dostać to trzeba najpierw samemu coś dać. wiem że bieda, kryzys ale nie podcina się gałęzi na której się siedzi. wiem że spóźnione ale autorce powiem tylko tyle iż czas dla ludzi którzy tu przyjeżdżają bez języka się skończył. ci co byli to w większości albo się nauczyli angielskiego albo wyjechali. jak kto chce być niezależny to się nauczył, jak ktoś jest leniwy to przy każdej błahej okazji będzie o tlumacza wołał. |
maw2be | Post #5 Ocena: 0 2013-01-03 00:27:54 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
Cytat: 2013-01-03 00:20:21, the_sinster napisał(a): i stwierdzila i wziela sprawy w swoje rece. Bardzo sie starala, a im bardziej to robila, to jej zasciankowosc i glupota wychodzila. Anioly kleknely, laski nie bedzie, toz to "nieomylnej KaskiM" oredzie A im bardziej to babsko przyciskam tym wiecej inwiektywami ciska. To ona, ona, moja wymarzona ukoronowanie inteligencji zamknietej w swym swiecie twoja podloga jest dla mnie sufitem, nie mylcie jednak tego z dobrobytem, bo bidna kobieta tak zamacila, ze aby byc lepsza, to sufit z podlaga zaciekle mieszcza. Polowanie na leszcza ... A bylo by latwiej lustro sobie kupic lub chocby mentalnie, na sobie sie skupic Napisanie tego zajelo minute, a zrozumienie .... ; ) Ale jaki "oczekiwacz, taka riposta" : D przyszedł taki jełop sobie co ma pustkę w głowie nic mądrego nie zapodaje tylko inteligenta udaje a że daleko mu do tego to mu powiem "kolego" "weź się zmyj już dziś bo należy ci się w gębę liść" jak wspomniałem gdzieś tam wcześniej nie trawię sztucznej inteligencji |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-01-03 00:31:56 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|