MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Tłumacz ustny a konsultacje lekarskie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 7 z 8

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

KaskaM

Post #1 Ocena: 0

2013-01-02 23:42:13 (12 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

wiesz co?walnij sie w pałe.tak jak powiedzialam Panie Trollu-madrosciami kazdy umie srac.Jakos cie nie widzialam do tej pory w zadnej madrej poradzie ani w zadnym poscie ktory mial na celu wniesienie czegos dobrego.I wyobraz sobie ze z kompem umiem sie obchodzic-aczkolwiek trudno jest zrobic niektore rzeczy z niemowlakiem na reku!czlowieku idealny!P.S.Skoro ty taki ksztalcony to te nasze progi za niskie dla ciebie obawiam sie.a co do wizyt u specjalisty itd-to ja najpierw przygotowuje sie jezykowo do takiej wizyty specjalistycznej zanim sie na nia udam.Przeszlam tutaj skomplikowana operacje i jakos o tlumacza nie prosilam.Moj M.wlasnie przechodzi sprawy w sadzie odn opieki wylacznej nad dziecmi-i jakos tez mu nie jest tlumacz potrzebny-to jak to jest?jak sie jest ambitnym albo zdesperowanym-to czlowiek moze duzo!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

blackmargo

Post #2 Ocena: 0

2013-01-02 23:45:08 (12 lat temu)

blackmargo

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2012

Cytat:

2013-01-02 23:23:01, KaskaM napisał(a):
Ty ..Troll-jesli ktos sie ukrywa i nawet swojego imienia nie podaje w profilu to sorry.srać madrosciami kazdy potrafi zwlaszcza jak nie ma nic madrego do powiedzenia.A od takich jak ty to ja uciekam daleko.

znam dobre lazienkowe furnishe wystarczy wpisac... nie zawedzie a jakosc o niebo lepsza :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWW

KaskaM

Post #3 Ocena: 0

2013-01-02 23:48:36 (12 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Cytat:

2013-01-02 23:29:21, the_sinster napisał(a):
Cytat:

2013-01-02 23:16:34, KaskaM napisał(a):
mylisz dwie rozne rzeczy!!pierwsza-to jest to co ja nazywam chamstwem w czystej postaci-czyli-jakie benefity mi sie naleza i /po ilus latach pobytu w uk/nieumiejetnosc radzenia sobie w sprawach komunikacji jezykowej-bo SIE nie oplaca uczyc.A druga-to jest odruch humanitarny-komus sie dzieje krzywda,jestem w stanie pomoc i mam ochote to pomagam.Nie bylo cie w tamtym temacie, to zamknij gębe laskawie.A takich co srają z wysaka to juz tu bylo multum!

Dziekuje. Udowodnilas wlasnie ...
Niewazne.
Na koniec tej naszej konwersacji, tak ad hoc ...
Uzytkownik, ktory napisal kilka postow, potrafi ogarnac cytowanie. Owszem, zdarzaja sie pomylki, ktore sie edytuje ...
Witamy w klubie "zasmarkancow"

: P

Tak przy okazji srania, jakze to piekne okreslenie, madrosciami ...
Sa tacy na tym forum, ktorzy doskonale wiedza kim jestem.
Maja jednak to cos, czego ty nie masz ...
; )

Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: <i>the_sinster</i> 02-01-2013 23:32 ]

hmmmm sa tacy co wiedza????no pieknie-ty co-jakas tajna bron MW???

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

maw2be

Post #4 Ocena: 0

2013-01-02 23:53:16 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

a po co tłumacz u lekarza? ja jak chodzę czy to z dzieciakami moimi czy matką (tu to dopiero są zagadnienia medyczne) i bez tłumacza i bez skomplikowanej terminologi sobie poradzę. kwestia podejścia i nastawienia. jak nie umiem powiedzieć wprost to od dupy strony mówię i wyjaśniam.

a co do kolegi trola to widać jaki jest odważny że się chowa za nickiem. czemu się cwaniaku nie ujawnisz. najbardziej mnie wkurzają ludziska którzy kasują profil by ponownie za dzień dwa go założyć. ludzie co z wami? ta anonimowość wam na łeb szczeliła że możecie jedni po drugich pojechać.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

KaskaM

Post #5 Ocena: 0

2013-01-02 23:53:18 (12 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Cytat:

2013-01-02 23:35:59, Dwunasty napisał(a):
A wy to chcecie koniecznie z tłumacza korzystać u lekarza jak pójdziecie z podniesionym ciśnieniem?

Wyluzujcie. Nowy rok się zaczął:))
Sorry Piotrek ale ja takiego chamstwa nie lubie.Na dodatek jeszcze jak nie wiem z kim walcze!teraz nie bede mogla zasnac tak mam cisnienie podniesione:-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2013-01-02 23:59:05 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

maw2be

Post #7 Ocena: 0

2013-01-03 00:05:09 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Bestia no co ty, na tym forum jest kilka osób które starają się tworzyć pozory że są autorytetami we wszystkich możliwych tematach a usuwają co chwile profile jak coś im się tylko nie spodoba i na nowo tworzą swoją historię.

w dalszym ciągu nie rozumiem o co cała ta afera? że sorrki ale dla własnej wygody chyba powinniśmy się tu nauczyć żyć skoro tu mieszkamy. czy to u lekarza, czy to na wywiadówce u dziecka w szkole (ciekawe czy ci co biorą tłumacza do lekarza to do szkoły też idą z tłumaczem). znam takich co pracują z rodakami, języka im się uczyć nie chce, pl telewizje mają, zakupy tylko w pl sklepach itp i się zamykają w swoich gettach

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

gdanszczanka

Post #8 Ocena: 0

2013-01-03 00:06:59 (12 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

CzarnaMargo ma najlepszego pomysła - temat bez sensu - trza pisać bez sensu i szkoda żołądka na nerwy i dokuczanki...
Angielskiego trzeba się nauczyc, żeby w Anglii żyć, żreć, pić, tańczyć, pieniądze zarabiac i CHOROWAC... a nie na pomoc tłumacza liczyc "bo sie nalezy".... Nawet jak sie języka specjalistycznego nie zna - lekarz po ludzku wytłumaczy - po "ogródkach" czyli :-) Czy wy myślicie, że przeciętny Anglik specjalistyczne słowa z dziedziny pulmologii czy onkologii rozumie ?? Kupa !! I co TLUMACZA dla takiego bedą sprowadzali z east Londona ??
Podejżewam, że "cito" na skierowaniu lekarskim, też angielskiemu hydraulikowi nic nie mówi - tak jak i mnie do wczoraj...
Nie ma co sie błotem obrzucać - Angielski w Anglii. jak dupa do srania _ MUSI BYĆ...:-]:-]
nO I TYLE :-)
Zamiast w kolejke - po benefity i po co tam sie jeszcze należy - do szkoły Angielskiego sie uczyc - zapraszam :-)
Phi

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2013-01-03 00:08:52 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

I po polsku i po angielsku to słowo ma to samo znaczenie;

Obrazek

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2013-01-03 00:09:05 (12 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zaloze sie, ze jak kazdy ugryzie sie w jezyk zanim zamiesci swoj wpis, to temat moze trwac dalej, i ciekawie sie moze polemika rozwinac.

Z miejsca z ktorego ja obserwuje rozwoj dyskusji, to paru osobom przydalby sie tlumacz pisemny z "polskiego" na polski.

PS Dla par w zwiazku zapewne moze nawet byc znizka w uslugachj tlumaczen.
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,