MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w MCDONLADS

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

akszardam

Post #1 Ocena: 0

2012-11-19 17:30:55 (13 lat temu)

akszardam

Kobieta

Z nami od: 19-11-2012

Hey,
Mam problem z mangerem. Pracuje w McDonalds w UK. Mam czarnoskorego managera(pracuje on tam okolo 15 lat!!!i jest shift manager) ,ktory wielokrotnie byl chamski i nie dalo sie z nim normalnie pracowac , czesto sypal do nas textami* Next order*Next Customer* Shout up*keep quiet*I will send u home* tak bez wiekszych powodow. Wielokrotnie mowilam mu ,zeby nie mowil tak do mnie. Wczoraj miarka sie przebrala , zaczynalam prace o 5.00 i wiazalam wlosy w przebieralnii 5.03 a on na mnie naskoczyl ,ze spoznilam sie itp.
Juz nie wytrzymalam i tak wczesniej milczalam ,powiedzialam mu ze nie umie sie zachowac i rozmawiac z ludzmi oraz ze zachowuje sie jak niekulturalny i nie wyksztalcony, w tym swiecie czlowiek. Kazal mi isc do domu, a pozniej zmienil zdanie i ja zostalam w pracy, on powiedzial ze ja go ABUSE him... Ja nie moge z nim dluzej pracowac.
Wiele razy bylam zdolowana praca z nim i jego szantazami. Nie chce mi sie juz pracowac ani isc do pracy, czekam kiedy skoncze prace wtedy kiedy zaczynam. Tak oczywiscie szukalam i szukam lepszej pracy ale nie jest latwo. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna i tez wysylam dokumenty do pracy w szkole. Co myslicie o zachowniu afrykanskiego zwyklego managera? wierze w to ,ze jutro dotane prace 10 min od mojego domu , a tak normalnie mam 2 godz w jedna strone do tezazniejszej pracy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-11-19 17:35:41 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Avi_141_greates

Post #3 Ocena: 0

2012-11-19 17:41:47 (13 lat temu)

Avi_141_greatest_enemy

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2012

Każdy murzyn z jakim pracowałem był do mnie wrogo nastawiony z początku i starał się zrzucić na mnie swoją robotę. Raz się zwierzyłem w pracy z tego spostrzezenia i zostałem rasistą (:)).
Tutaj się nie przejmuje wszak jestem anonimowy :), a rasistą nie jestem. Nie czuję się przynajmniej.

Widocznie masz stresową pracę i nie łapiesz wspólnego języka z managerem. Postaraj się wyluzować lub szukaj innej pracy. Za wszelką cenę nie dolewaj oliwy...nie warto.

Do góry stronyOffline

akszardam

Post #4 Ocena: 0

2012-11-19 17:44:06 (13 lat temu)

akszardam

Kobieta

Murzyni to jedni z najwredniejszych ludzi jakich tutaj w Londynie spotkalam.

Tak sie sklada ,ze pracuje z Polakami, jeden Polak to na szczecie odchodzi. Ma juz taka opinie ,ze w koncu musial odejsc. Ja tez nie lubie z nim pracowac ,bo jest chamski i wulgarny, ciagle obraza przedemna innych ludzi ,wyzywa , nawet mnie obrazal , jak sie z nim klocilam by nie obrazal moich przyjaciol z innych krajow. Tez dotyka dziewczyny ,jednej maz skarge jus na tego Polaka napisal...

A jutro mam rozmowe w sprawie pracy i wyslyam dokumenty do pracy w szkole.

[ Ostatnio edytowany przez: akszardam 19-11-2012 17:45 ]

Do góry stronyOffline

zaczarowany_pan

Post #5 Ocena: 0

2012-11-19 17:45:01 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Potrzebowalas tego kopa:-8
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

akszardam

Post #6 Ocena: 0

2012-11-19 17:49:21 (13 lat temu)

akszardam

Kobieta

W pewnym sensie tak, potrzebowalam TEGO KOPA..
Nie chcem dac sie pomitac a szczegolnie jakiemus Czarnoskoremu ,ktory nie umie z ludzmi dogadac sie.
Raz mu ostro odpowiedzilam i juz do mnie sie nie odywa i traktuje jak powietrze. Inni potrafili by gorzej Go objechac..

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2012-11-19 17:54:33 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-11-19 17:49:21, akszardam napisał(a):
,ktory nie umie z ludzmi dogadac sie.

Nie umie się z ludźmi dogadać a pracuje tam 15 lat?
Twardziel jakiś.

To w końcu traktuje jak powietrze czy się Ciebie czepia?
Złóż na niego skargę albo zmień prace, i po sprawie.

ps. 2 godziny dojeżdżać do pracy której się nie lubi to już masochizm jakiś jest.

Do góry stronyOffline

Avi_141_greates

Post #8 Ocena: 0

2012-11-19 17:55:55 (13 lat temu)

Avi_141_greatest_enemy

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2012

akszardam: Upewnij się jednak, że sama nie kłócisz się z managerem bo...jest czarny. Bądź szczera przed sobą nie nami i nie wyciągaj jego koloru skóry więcej. Bo i po co? Facet jak facet.

Do góry stronyOffline

Samurajka

Post #9 Ocena: 0

2012-11-19 18:01:56 (13 lat temu)

Samurajka

Kobieta

Z nami od: 14-08-2010

Nie ma sensu sie uzerac.
2 godz drogi do pracy-o matko...:-o

Mam nadzieje,ze jednak uda Ci sie poszukac czegos innego.

Swoja droga,dziwne...15 lat koles pracuje...
Moze postaraj sie z nim na spokojnie jeszcze raz pogadac,powiedz mu ze pracujesz tak samo ciezko jak on i tez nalezy Ci sie szacunek.
Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. :*

Do góry stronyOffline

akszardam

Post #10 Ocena: 0

2012-11-19 18:02:52 (13 lat temu)

akszardam

Kobieta

Avi_141_greates pisalam ,ze jest czarnoskory ale tylko dlatego ,ze zawsze sa problemy z nimi..
Ja do osob ktotliwych nie naleze, moj maz codzien powtarzal zebym nie dala sie sobie pojechac i zebym nie milczala jak zawsze.Jestem spokojna osoba,dlatego zawsze kazdy moze se wchodzi na moja glowe.
Nie mam problemu ,ze jest czarny , pracowalam z innym Murzynem nie mialam z Nim problemow, zwsze bylam w jego oczach najlepszym pracownikiem i nie klocilam sie nigdy...

Mam 2 godz,poniewaz ja sie teraz przeprowadzilam daleko od pracy ale szukam blisko domu.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,