Str 2 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-11-22 09:02:19 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Maggie52 | Post #2 Ocena: 0 2012-11-22 10:07:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2012 Skąd: Londyn |
Drogi ie2ox4, dziękuję za wsparcie i odpowiem Ci: nie nie jestem wierząca, co do jednoczenia się.... tak zawsze wtedy Polacy jednoczyli się jak czuli nad głową niebezpieczeństwo.
Ja nie czuje niebezpieczeństwa aczkolwiek pewien niepokój. Mam kochającego męża ![]() ![]() |
Maggie52 | Post #3 Ocena: 0 2012-11-22 10:09:14 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-11-22 09:02:19, Tomalski napisał(a): Maggie52 trzymam kciuki. Nie do konca rozumiem- zostalas zawieszona, bo zauwazylas na glowie klienta rane i niescislosc w dokumentach? Dokładnie tak, rano ktoś jej myl głowe a ja po poluniu zobaczyłam uszkodzenie, nieścisłości wynikają z zapisów ile osób powinno uczestniczyć przy myciu jej, po tym jak zgłosiłam swoją obserwację zapisy zostałay pozmieniane. ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2012-11-22 11:32:24 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
OKidoki444 | Post #5 Ocena: 0 2012-11-22 12:43:51 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
jezeli zawiesili ciebie to powinni tez zawiesic reszte osob ktore mialy kontakt z ta poszkodowana podopieczna do wyjasnienia sprawy.Martwi mnie jednak bardziej to falszowanie dokumentacji medycznej to jest przestepstwo i to dosc powazne i zastanawia mnie dlaczego ktos mialby to robic z powodu jednego malego guza i uszkodzenia naskoraka ktory wierze ze powstal przypadkowo.
Napisz cos wiecej o tej sytuacj bo poki co wszystko to wyglada dosc dziwnie. Masz prawo sie bronic jak najbardziej i jezeli uwazasz ze zostalas potraktowana niesprawiedliwie i krzywdzaco mozesz sie ubiegac o odszkodowanie od pracodawcy,musisz miec jednak pewnosc ze twoj osad tej sytuacji jest sluszny i gra jest warta swieczki. Mozliwe ze zawieszenie jest standartowa proedura w przypadku uszkodzen ciala podopiecznyc do wyjasnienia sprawy,musisz napisac wiecej bo gdybam teraz... [url=][img][/img][/url]
|
|
|
Maggie52 | Post #6 Ocena: 0 2012-11-22 13:15:38 (13 lat temu) |
Moi drodzy!
To jest bardzo skomplikowana sytuacja otóz w grudniu ubieglego roku zostalam pobita, kilka razy uderzona przez podopiecznego, bylam na zwolnieniu, potem rehabilitacja itd. A to zwolnienie mnie z pracy jest nastepstwem tego ze wystapilam o odszkodowanie, taka reakcja lancuchowa. Okidoki444 piszesz, że powszystkie osoby majace kontakt......" swiete słowa, ale to byly osoby czarnoskóre, jedna z nich rano myla tej kobiecie glowe, no ale powiedziala ze nic sie nie stalo, wiec jej wierzą a ja choc nic nie zrobilam wylecialam z roboty, ot angielska sprawiedliwosc. Manager boi sie czarnych, nawet nigdy im nie zwrocil uwagi, co wiecej jak na stanowisko jego zastepcy startowal bialy chlopak i czarna dziewczyna to jak myslicie kogo wybral. Co tu duzo gadac, ćwiczę skłony aby z wdziękiem kłaniać się czarnym.(przepraszam za brak polskich znakow) |
Maggie52 | Post #7 Ocena: 0 2012-11-22 13:16:52 (13 lat temu) |
Dzieki to bardzo wazne dla mnie ze obcy ludzie zaczynają mi dopingowac
|
Post #8 Ocena: 0 2012-11-22 13:43:07 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2012-11-22 13:48:00 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
OKidoki444 | Post #10 Ocena: 0 2012-11-22 14:38:02 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
czyli wywalili cie bo sie pomnialas o odszkodowanie,pewnie procedury nie zostaly zachowane skoro doszlo do takiej sytuacji ze bylas sama z agresywnym pacjentem i doszlo do pobicia.
wiele NH nie dotrzymuje licznych procedur i lamie prawo nagminnie najczesciej niestety cierpia na tym podopieczni.Pracownicy z Jamajki i RPA tez pozostawiaja wiele do zyczenia jezeli chodzi o standart opieki w europie. Dawno temu jak pracowalam w NH mialam z taka jedna scysje(jamajka)byla tak leniwa ze reszta staffu dostawala dzikiej goraczki z nerwow bo odbijalo sie to jej lenistwo na pacjentach. wyladowalysmy o menagera to probowala sciemniac i nadawac na mnie ze bije pacjentow notorycznie tylko ze zapomniaiala o tym skromnym fakcie ze na swoje slowa musi miec dowody a w raportach nie bylo nic o jakichkolwiek oznakach znecania sie fizycznego nad zadnym z pacjentow w zwiazku z tym ja ja oskarzylam o pomowienie i zostala zwolniona z pracy,krotko po tym otrzymalam swoja rejestracje w HPC i znalazlam prace w szpitalu juz jako fizjoterapeutka na szczescie...pracowalam w NH 8 miesiecy i to byl najgorszy okres w moim zyciu zawodowym-HORROR! [url=][img][/img][/url]
|