MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pilna prośba

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

rosak81

Post #1 Ocena: 0

2012-10-09 16:48:41 (13 lat temu)

rosak81

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 11-08-2011

Hej,
jeżeli wszystko co piszesz jest prawdą to strasznie mi przykro. Szczerze mówiąc na Twoim miejscu prędzej szukałbym pomocy wśród anglików czy też wszelkich innych narodowości. Nie ma się co dziwić, sam nie dałbym Ci funta ani nie przygarnął pod swój dach, mimo iż miejsce mam. Niestety, tak już jesteśmy nauczeni, nie ufać polakom. Na każdym kroku każdy chce Cię wyrolować.
Sprawdź to:
www.whitefriarshousing.co.uk
wiem, że pomagają w znalezieniu noclegu, potem pracy, formalności itp.
Ja ze swojej strony mógłbym jedynie zaoferować Ci transport, prawdopodobnie będę dziś w Londynie i będę wracał do West Midlands. Moim zdaniem Londyn to nie jest dobre miejsce na zaczynanie nowego życia.
Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Robertos37

Post #2 Ocena: 0

2012-10-11 12:24:02 (13 lat temu)

Robertos37

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2012

Hej kolego,ja jak wyzej rosak81 napisal,jezeli faktycznie zycie Cie tak potraktowalo,to mi takze jest przykro :( ale ze przykro jesc nam nie da wiec napisalem Tobie pw,postaraj sie odpowiedziec na pytania,byc moze bede Ci w stanie pomoc,oczywiscie nie sam bo za krotki jestem ale z pomoca przyjaciol,ja sam kiedys potrzebowalem pomocy i ja otrzymalem-za co jestem bardzo wdzieczny *YAHOO* idzie pw

[ Ostatnio edytowany przez: Robertos37 11-10-2012 12:35 ]

jestem „wyznawcą” „tezy”, iż zinstytucjalizowane „żydostwo” i zinstytucjalizowane „watykaństwo” to paluszki tej samej łapki która próbuje prać ludziom mózgi i od wielu tysięcy lat czymi nas niewolnikami̷

Do góry stronyOffline

maciejek

Post #3 Ocena: 0

2012-10-11 12:59:53 (13 lat temu)

maciejek

Mężczyzna

Z nami od: 26-09-2012

Nie do końca dociera do mnie ta forma. Bierzesz autorze tego tematu na litość czytelników tego portalu. To jest nie uczciwe. Jesteś młody i zdrowy. To wystarczy aby zapracować na chleb i dach nad głową. Tym bardziej że jesteś wykształcony. Czegoś w tej układance brakuje.

Do góry stronyOffline

Wyspiarka

Post #4 Ocena: 0

2012-10-11 15:28:19 (13 lat temu)

Wyspiarka

Kobieta

Z nami od: 02-03-2010

maciejek masz racje, ze to chyba jakis przekret. Biorac pod uwage, iz autor tego postu ma dopiero 22 lata i zdazyl sie w tym czasie juz tak wyksztalcic, zdobyc doswiadczenie, pracowac za granica i tyle przejs w zyciu...
No nic tylko pdziwiac za sile walki i przebicia.
Ciekawa jestem, czy jeszcze sie do nas odezwiesz przyjacielu, poniewaz moze i niektorzy z nas sie myla????
Ja jednak trace wiare w to :-[

[ Ostatnio edytowany przez: Wyspiarka 11-10-2012 15:30 ]

Do góry stronyOffline

Robertos37

Post #5 Ocena: 0

2012-10-11 21:22:06 (13 lat temu)

Robertos37

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2012

Cholera,musi byc dobry w te klocki,informatyk,zlecenia on-line daleko od domu,praca u znajomego co ma maly sklepik,obsluga IT plus tu UWAGA obsluga rowniez klimatyzacji,czyli z tego co zrozumialem to zalanczales pilotem klimatyzator+wymiana baterii w pilocie?? Jestes uzdolniony, Chlopie napisalem Ci pw nie odpisales,rozumiem moze nie masz dostepu do neta,byc moze telefon ci sie rozladowal,hhhmmmm dlugo by o tym pisac,mam nadzieje,ze eeeehhh ja po prostu juz nie chce miec nadzieji :) pozdrawiam serdecznie
jestem „wyznawcą” „tezy”, iż zinstytucjalizowane „żydostwo” i zinstytucjalizowane „watykaństwo” to paluszki tej samej łapki która próbuje prać ludziom mózgi i od wielu tysięcy lat czymi nas niewolnikami̷

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,