Docelowo chcę się przeprowadzić do Londynu (żyć tam i pracować), jednak załatwienie pracy jeszcze przed wyjazdem z Polski nie jest takie proste jak widzę (mimo, że moja branża to IT).
Być może uda mi się dostać pracę w jednej firmie, ale mieści się ona miasteczku pod Londynem, w Staines-upon-Thames (kiedys Staines). W internecie nie moge znalezc opinii i jakichs informacji.
Co o tym sądzicie oraz o opcji pt. praca w Staines a mieszkanie w Londynie? Z tego co udało mi się znaleźć, do centrum Londynu pociągiem jest to jakaś godzina, ale też nie wiem gdzie bym mieszkał (bo centrum to chyba bardzo droga impreza).
Bo jednak perspektywa mieszkania w Staines nie wiem czy jest za ciekawa... raczej chciałem zasmakować światowego miasta jako młoda osoba

Co byście radzili w kwestii zamieszkania? Gdzie celowac? Moze jednak Zone 1 ? Chcialbym zasmakowac tego Londynu

Moze wiecie cos wiecej nt pociagow ze Stains do Londynu, np.koszty? I czy Oyster card obejmuje to(kupilbym jakis bilet miesieczny najlepiej)?
Na razie znalazłem coś takiego.
Za wszystkie rady, opinie z gory bardzo dziekuje!!!
pozdrawiam
[ Ostatnio edytowany przez: Piotro_ 11-09-2012 09:42 ]