MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ile kosztuje zycie? Dlaczego nie Londyn?

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zbikowa

Post #1 Ocena: 0

2012-08-11 15:02:30 (13 lat temu)

zbikowa

Kobieta

Z nami od: 01-01-1970

Cytat:

2012-08-04 20:45:38, UK_Driving_Licence napisał(a):
A wiec i ja sie dolacze bo znam temat odnosnie ''junior web developer'' na przykladzie mojej kolezanki.Mysle ze narodowosc nie ma znaczenia ale: Amerykanka , po studiach w stanach - historia europy , tutaj zrobila 6 miesieczny kurs (trzeba przyznac ze ma ''smykalke'' a teraz tez wiedze) , zaczepila sie jako JWD w firmie UBISOFT za podobne pieniadze , po 4 miesiacach awans i teraz miesiecznie przeskakuje £4000 , czyli wychodzi na to ze sie da ;) , powodzenia

możesz mi powiedzieć co to za kurs? serio z chęcią się wybiorę, też jestem poczatkująca i myśle ze dużo by mi dał taki kurs.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2012-08-12 21:15:09 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2012-08-11 14:40:01, Piotro_ napisał(a):
Dzięki za kolejne odpowiedzi :-)

Odnośnie studiów w Londynie. No wlasnie, cena -- ~9000Ł rocznie to 750-800Ł miesięcznie, a przecież mnie na tyle nie byłoby stać.
Po drugie - nie znam jeszcze języka na tyle dobrze, by móc sobie na takie studia pozwolić.

Ale może zrobić inżyniera w Polsce zaocznie, i zakladajac chec dalszej mojej nauki - magisterke na takim Imperialu? O ile tak to dziala w ogole, ze taka kombinacja/kontynuacja w Anglii bylaby mozliwa

A myslisz, ze bedzie Cie stac na latanie do PL co weekend albo co dwa? Przeciez to tez kosztuje, tracisz czas na dojazd na lotnisko, z lotniska i nie masz zycia.
Zobacz oferte Open University.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

defcon1

Post #3 Ocena: 0

2012-08-12 21:49:05 (13 lat temu)

defcon1

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2010

Cytat:

2012-08-12 21:15:09, Richmond napisał(a):

A myslisz, ze bedzie Cie stac na latanie do PL co weekend albo co dwa? Przeciez to tez kosztuje, tracisz czas na dojazd na lotnisko, z lotniska i nie masz zycia.

Richmond ma racje.

A co do uni to oprocz Open University coraz wiecej klasycznych universytetow ma oferte distance learning, warto sie za tym rozgladnac.
"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Capricorn

Post #4 Ocena: 0

2012-08-12 21:53:30 (13 lat temu)

Capricorn

Kobieta

Z nami od: 05-02-2012

Cytat:

2012-08-12 21:15:09, Richmond napisał(a):
Cytat:

2012-08-11 14:40:01, Piotro_ napisał(a):
Dzięki za kolejne odpowiedzi :-)

Odnośnie studiów w Londynie. No wlasnie, cena -- ~9000Ł rocznie to 750-800Ł miesięcznie, a przecież mnie na tyle nie byłoby stać.
Po drugie - nie znam jeszcze języka na tyle dobrze, by móc sobie na takie studia pozwolić.

Ale może zrobić inżyniera w Polsce zaocznie, i zakladajac chec dalszej mojej nauki - magisterke na takim Imperialu? O ile tak to dziala w ogole, ze taka kombinacja/kontynuacja w Anglii bylaby mozliwa

Moje 2 koleżanki studiowały zaocznie w Polsce, mieszkając w UK. Fakt, nalatały się sporo, ale akurat obu udało się pójść na kompromis z wykładowcami i wcale nie musiały co 2 tygodnie być na zajęciach.
Tak więc, jak się chce, to można, ale z kosztami rzeczywiście trzeba się liczyć.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,