MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwrot towaru do woolworth!!!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

darek74

Post #1 Ocena: 0

2012-07-09 19:56:29 (13 lat temu)

darek74

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2012

Mam problem a mianowicie zonka siedziala na stronie woolworths i ogladala orbitreki, chciala sprawdzic ile kosztuja na raty i niestety nacisnela cos i dokonala zakupu . Bylo to jakies 10 min temu. Podpowiedzccie co teraz zrobic bo jej angielski jest nie za dobry i myslala ze tylko sprawdzi a okazalo sie ze kupila za bagatela 200 Ł. Chcemy to wycofac ale nie wiem jak, napisalem do nich maila przed chwila bo nie wiem co robic. Czy mial ktos kiedys taka sytuacje. Poza tym nie wiem czy kaza mi zaplacic gotowka czy inaczej a zona chciala kupic ale na raty tygodniowe lecz jeszcze nie teraz tylko za jakis czas i dlatego sprawdzala. Pomozcie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2012-07-09 20:01:17 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Nie zwrot towaru tylko anulowanie transakcji.
Macie tam jakieś konto czy jak? wpisała wasze wszystkie dane kart i konta że mówisz iż kupiła?. Na pewno jest opcja skasowania transakcji. A nawet jak nie ma to masz zawsze 7 dni na odesłanie towaru do sprzedawcy. Ale jestem pewien iż możesz anulować jakoś teraz. Przejrzyj dobrze stronkę.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2012-07-09 20:04:59 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Mam, moment i Ci napisze jak to skasować.

Wejdź na stronę. U góry jest "help" kliknij i w rubryce search wpisz : cancel transaction, pojawia się odnośniki. Kliknij na ten:
1 How do I cancel my Woolies order?
będzie im przykro ale Ty musisz kliknąć na podkreślony na czerwono tekst: order cancellation form. Wypełnij wszystko i wyślij.
Ostatnie co musisz zrobić to zablokować żonie dostęp do takich stron poprzez parental control:))

Powodzenia:)

Do góry stronyOffline

darek74

Post #4 Ocena: 0

2012-07-09 20:05:25 (13 lat temu)

darek74

Mężczyzna

Mam tam konto, to cos takiego jak littlewoods. Dane karty podawalismy przy zakladaniu konta. Zaraz poszukam czy jest cos takiego.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2012-07-09 20:06:32 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

NA bank jest - na stronie Littlewoods jest, bo kiedys korzystalam, a to chyba to samo licho ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2012-07-09 20:12:56 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-09 20:04:59, Dwunasty napisał(a):
Mam, moment i Ci napisze jak to skasować.

Wejdź na stronę. U góry jest "help" kliknij i w rubryce search wpisz : cancel transaction, pojawia się odnośniki. Kliknij na ten:
1 How do I cancel my Woolies order?
będzie im przykro ale Ty musisz kliknąć na podkreślony na czerwono tekst: order cancellation form. Wypełnij wszystko i wyślij.
Ostatnie co musisz zrobić to zablokować żonie dostęp do takich stron poprzez parental control:))

Powodzenia:)

Do góry stronyOffline

darek74

Post #7 Ocena: 0

2012-07-09 20:16:33 (13 lat temu)

darek74

Mężczyzna

juz zrobilem, uff, czekam do 48 godzin na maila z potwierdzeniem, dziekuje za pomoc;) a jak zalozyc ten parental control bo corka korzysta i tez by sie przydalo;)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,