Nie, bo nie przejdzie HRT.
Moze pracowac,z arabiac na swoje utrzymanie i wtedy ubiegac sie o stosowne do tego zasilki.
Firma tez musi wykazywac odpowiedni dochod, nie moze byc fikcja.
Str 3 z 3 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2012-06-17 21:17:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Nie, bo nie przejdzie HRT.
Moze pracowac,z arabiac na swoje utrzymanie i wtedy ubiegac sie o stosowne do tego zasilki. Firma tez musi wykazywac odpowiedni dochod, nie moze byc fikcja. |
madagaskar3 | Post #2 Ocena: 0 2012-06-17 22:37:36 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Cytat: 2012-06-17 21:09:21, dpatrycja napisał(a): no tak... ale jeżeli od trzech miesięcy posiadal by prosperującą firmę... wtedy może starac się o benefity takie jak każdy, proste logiczne. Chodzi mi jedynie czy jako osoba niepełnosprawna sprowadzona przez legalnie pracująca i mieszakająca od lat córkę poza tym co dostanie jak kazdy pracujący fizycznie czy siedząc przed komputerem, czy moze starać się o pomoc z racji swojej niepełnosprawnosci, badz jezeli nie to czy ja mogę starac się o zasilek na ojca ktorym sie opiekuję, phhh.. Ja staralam sie na mojego meza sw.p i nie dostalam, bo carer's allowance zeby dostac to trzeba zarabiac ponizej £ 400 miesiecznie a tak malo to nie wiem kto zarabia. poza tym to sa smieszne pieniadze. DLA to tez jakies DO £ 500 miesiecznie,bo wiecej nie daja. [url=][img][/img][/url]
|