MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polki rodza rekordowa ilosc w UK - dlaczego?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 9 z 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jagodzianaa12

Post #1 Ocena: 0

2012-06-12 01:04:43 (13 lat temu)

Jagodzianaa12

Kobieta

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-06-11 18:36:29, wujek1979 napisał(a):
Cytat:

2012-06-11 18:25:34, krakn napisał(a):
Cytat:

2012-06-11 18:20:11, wujek1979 napisał(a):
Cytat:

2012-06-11 18:17:52, Bestia napisał(a):
To tylko temat pracy.

Cos trzeba robic:-]

Patrząc na tematy, mamuśki, to faktycznie,
Na brak sexu Polacy nie powinni narzekać.
W każdym miesiącu, o każdej porze jak tylko może ;-) ;-) hihihi
Chcę Wam dać panowie, panie,
receptę na odchudzanie.
Zamiast ziółek, kropeleczek,
strzelcie szybki numereczek!
Przy nim ćwiczysz mięśnie brzucha,
krew napływa do serducha,
płuca chłoną tlen jak miechy,
ile przy tym jest uciechy!
A nie wspomnę, że pośladki
u panienki, czy mężatki,
są jak pupa niemowlęcia,
albo jak policzki księcia!
Biedni, nędzni, czy bogaci,
w gatkach, gaciach, czy bez gaci,
niechaj, jęczą, posapują,
pocą się, ale pompują!
Bo od kiedy świat istnieje,
Masajowie, czy Pigmeje,
wiedzą, że numerek z rana,
to jest cymes proszę pana!
Byłem rano też poczęty!
Ojciec mój był wypoczęty
po przespanej całej nocy
jestem pięknym jej owocem!!!
Więc od jutra już rodacy,
w wodzie, w lesie, w domu, w pracy,
nago, w różu, w czerni, bieli,
każdy niech numerek strzeli!!!

:-]:-]:-]:-]

nie ma to jak dobry wierszyk ; p
hahahahhahaa

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CzarnaKawa

Post #2 Ocena: 0

2012-06-12 01:18:24 (13 lat temu)

CzarnaKawa

Kobieta

Z nami od: 03-06-2012

Cytat:

2012-06-11 22:45:28, KaskaM napisał(a):
Cytat:

2012-06-11 21:39:23, jolantina napisał(a):
Kasiu, Ibiza to nie jest dobry pomysł dla rodzinki z dziećmi - wieczna impreza - no chyba, że techno leci od rana do rana u Was :-)
Wspaniale napisałaś a tym łapaniu chwil...

hahahahaha Kobieto-bys ty widziala ten repertuar muzyczny w jakim sie musze odnalesc-techno,rock i metal/np Manson brrr/ ...Mis Uszatek:-]a za chwile dojdzie Domowe Przedszkole:-]:-]-nuda mi do poznej starosci nie grozi chyba.

A wracajac do tych benefitow.Nie wierze /choc nie da sie ukryc ze spoleczenstwo bardzo konsumpcyjnie do zycia nastawione/ze ludzie funduja sobie dzieci by czerpac z tego zyski materialne.Przeciez wszyscy wiemy ze to co ew.sie dostanie na dziecko/np CHB/to sa marne grosze w porownaniu ile trzeba w dziecko zainwestowac-wiec gdzie tu logika?i nie mam na mysli tu inwestycji tylko i wylacznie finansowych.Bo zeby wychowac fajnego madrego i zdrowego czlowieka-najwiecej trzeba milosci i madrosci.sami wiecie.
A tak na koniec mala dygresja z autopsji.Otoz,x lat do tylu moj tato w ciezkich czasach nabyl wielki i piekny komplet srebrnych sztuccow ktore mialam dostac w prezencie slubnym.Poniewaz moj malzonek sie tacie ni cholery nie spodobal-to ich nie dostalam:-].Po latach wielu kiedy jakos zeszlo na owe nieszczesne sztucce-powiedzialam mojemu ojcu ze ja ich nie chce bo na co mi one?mam to co mi niezbedne do zycia i juz.Ojciec moj byl wsciekly ze cos co on traktowal jak skarb prawie/zdobyte ciezko w trudnych czasach za wielkie pieniadze/ja mam gdzies.Nie potrafil zrozumiec ze dla mnie tak naprawde co innego sie liczy w zyciu.
Pamietam jeszcze jak mu powiedzialam-oki skoro one takie wazne dla ciebie to jak umrzesz zamowie ci trumne wielkosci szafy trzydzrzwiowej i wszystkie te twoje skarby ci tam wloze:-]!
I wiecie co?po latach od tego zdarzenia moj ojciec zrozumial ze tak naprawde to wszystko za czym gnal cale zycie-o d...e rozczas,bo zostal w PL sam jak palec.za to ze swoimi sztuccami.
sorry ze sie tak rozpisalam ale mysle ze czesto jest wlasnie tak,ze cale zycie gnamy za czyms co na koncu okazuje sie niewiele warte.dobrej nocy wszystkim.

nic dodać, nic odjąć...

Do góry stronyOffline

Yvonne_67

Post #3 Ocena: 0

2012-06-12 03:48:49 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

No i dobrze, niech rodza, oby tylko madrze te dzieci wychowaly.
Dzieci to przyszlosc.

Ja mam jedno i nigdy nie chcialam wiecej, za wygodna jestem:-] i nie nadaje sie specjalnie do rodzenia i wychowywania dzieci, wiec zostawiam to dla tych, ktorzy robia to lepiej:-D.
Jakby wszyscy tak mysleli jak ja, to swiat by zaginal. Ktos ta robote musi odwalic, aby balans byl:-D.

A ze statystki mowia o Polkach?

Po wejsciu Polski do unii naplynelo baaaardzo duzo mlodych ludzi, maja tu gdzie mieszkac, maja lepsza sytuacje finansowa i sa w tzw. wieku rozrodczym – no to na co czekac?

Za kilka lub kilkanascie lat, kiedy sytuacja w Polsce sie poprawi(:-]) moze sie to zmienic i statystyki spadna.

Tak na marginesie:
Ogladajac wczoraj mecz Anglia – Francja, przeszlo mi przez mysl, ile bedzie polskich nazwisk na angielskich koszulkach na Euro 2024, 2028, 2032,......

Do góry stronyOffline

Strona WWW

maw2be

Post #4 Ocena: 0

2012-06-12 06:37:25 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-06-11 22:45:28, KaskaM napisał(a):
Cytat:

2012-06-11 21:39:23, jolantina napisał(a):
Kasiu, Ibiza to nie jest dobry pomysł dla rodzinki z dziećmi - wieczna impreza - no chyba, że techno leci od rana do rana u Was :-)
Wspaniale napisałaś a tym łapaniu chwil...

hahahahaha Kobieto-bys ty widziala ten repertuar muzyczny w jakim sie musze odnalesc-techno,rock i metal/np Manson brrr/ ...Mis Uszatek:-]a za chwile dojdzie Domowe Przedszkole:-]:-]-nuda mi do poznej starosci nie grozi chyba.

A wracajac do tych benefitow.Nie wierze /choc nie da sie ukryc ze spoleczenstwo bardzo konsumpcyjnie do zycia nastawione/ze ludzie funduja sobie dzieci by czerpac z tego zyski materialne.Przeciez wszyscy wiemy ze to co ew.sie dostanie na dziecko/np CHB/to sa marne grosze w porownaniu ile trzeba w dziecko zainwestowac-wiec gdzie tu logika?i nie mam na mysli tu inwestycji tylko i wylacznie finansowych.Bo zeby wychowac fajnego madrego i zdrowego czlowieka-najwiecej trzeba milosci i madrosci.sami wiecie.
A tak na koniec mala dygresja z autopsji.Otoz,x lat do tylu moj tato w ciezkich czasach nabyl wielki i piekny komplet srebrnych sztuccow ktore mialam dostac w prezencie slubnym.Poniewaz moj malzonek sie tacie ni cholery nie spodobal-to ich nie dostalam:-].Po latach wielu kiedy jakos zeszlo na owe nieszczesne sztucce-powiedzialam mojemu ojcu ze ja ich nie chce bo na co mi one?mam to co mi niezbedne do zycia i juz.Ojciec moj byl wsciekly ze cos co on traktowal jak skarb prawie/zdobyte ciezko w trudnych czasach za wielkie pieniadze/ja mam gdzies.Nie potrafil zrozumiec ze dla mnie tak naprawde co innego sie liczy w zyciu.
Pamietam jeszcze jak mu powiedzialam-oki skoro one takie wazne dla ciebie to jak umrzesz zamowie ci trumne wielkosci szafy trzydzrzwiowej i wszystkie te twoje skarby ci tam wloze:-]!
I wiecie co?po latach od tego zdarzenia moj ojciec zrozumial ze tak naprawde to wszystko za czym gnal cale zycie-o d...e rozczas,bo zostal w PL sam jak palec.za to ze swoimi sztuccami.
sorry ze sie tak rozpisalam ale mysle ze czesto jest wlasnie tak,ze cale zycie gnamy za czyms co na koncu okazuje sie niewiele warte.dobrej nocy wszystkim.

i tu się z moją Kobietą muszę zgodzić. pieniądze nie są celem, ale środkiem do osiągnięcia celu. każdy ma inny cel, dla mnie takim celem jest rodzina. kochająca się rodzina. wole spędzać czas z dziećmi, z Kasią jak mam możliwość i z jej gromadką.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-06-12 17:52:06 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-06-12 19:28:20 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #7 Ocena: 0

2012-06-12 19:49:57 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

nuska wielkie uznania, naprawdę wielki szacun

a swoją drogą to podobnie do ciebie podchodzę do tej kwestii. to że teraz biorę nie oznacza że zawsze tak będzie, bo mam też swoją ambicję i jak się powoli spełni co zamierzam to oddam z nawiązką to co wziąłem.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-06-12 19:58:25 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #9 Ocena: 0

2012-06-12 20:06:24 (13 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Cytat:

2012-06-12 19:58:25, nuska napisał(a):
No wlasnie.Teraz bierzesz,pozniej odrobisz. Przeciez nie bedziesz miec dzieci co rok,przez dwadziescia lat. W zyciu sa wazniejsze sprawy niz wysoka emerytura,nowe meble,wypasiony samochod czy wyjazd na urlop dwa razy do roku. Mnie zadowala usmiech dzieci,ich sukcesy w szkole i na studiach. Najwiekszy prezent ostatnich lat?? Laurka mojego najmlodszego na ktorej jestem wielka,gruba z rudymi wlosami i wielkim usmiechem. Otoczona kwiatami. Dziecko taką mnie widzi-- czyli dobra ze mnie ciepla i wesola mama. Moze ktos by wolal zamiast tego zloty pierscionek z brylantem czy bilet na spa. Ja nie.

no i się rozkleiłam...
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-06-12 23:02:35 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,