MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jakis sposób na nudę dla niepracujących kobiet?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-05-08 13:51:29 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Biszkopt69

Post #2 Ocena: 0

2012-05-08 13:52:26 (13 lat temu)

Biszkopt69

Kobieta

Z nami od: 02-05-2012

Robienie na drutach i pieczenia ciasta owszem są fajne i wszystko to zrobilam juz jakies 2 miesiace temu. Chcialabym czegos ambitniejszego,chyba napiszę książkę "Zagłubiona w uk":P Dziękuję wszystkim ,a teraz idę robic obiad co mi zajmie z godzinkę i nuda powroci ehhh , nie narzekam - nie mam takiej mentalnosci,poprostu szukalam zrozumienia;) A Wy drogie Panie co robicie jak macie chwilę dla siebie?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2012-05-08 13:59:22 (13 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Jedziemy na konie, slonie, ryby, na rower, ogladamy dobry film, kopiemy w ogrodku, myjemy autko, lecimy na basen, do kina, ogladamy po 23497821 razy ten sam film, az angielski tekst sam wejdzie do glowy, siedzimy w parku i gadamy/sluchamy z przypadkowymi przechodniami, siedzimy na wolontariatach z Anglikami, Jamajczykami, Arabami, Rosjanami i innymi nacjami - w szkolach, szpitalach, przedszkolach, osrodkach dziennych, sklepach charity, jezdzimy autobusami, zwiedzajac okolice, lazimy po muzeach, zakazanych zaulkach, biegamy z cudzymi psami, karmimy zaprzyjaznione koty i wiewiorki, poimy kawo-herbata zaprzyjaznionych sasiadow, to tak w duzym skrocie ;).
PS. No i zdoskoku, przy kolejnej kawie siedzimy na forum i odpowiadamy na rownie 'nudne' pytania :-]

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 08-05-2012 14:01 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Neffka

Post #4 Ocena: +1

2012-05-08 14:06:18 (13 lat temu)

Neffka

Kobieta

Z nami od: 24-09-2011

Ha :) normalnie jakbym widziala siebie rok temu :) nie mialam pracy tutaj, a w Polsce jak mieszkalam to tyle zajec ze dom byl jak hotel. I wiesz co? Tez zaslanialam sie mezem bo on zna angielski, ale to tylko cie uzalezni od kogos. Bedzie sie Tobie wydawac, ze nie poradzisz sobie bez tej osoby i bedziesz czula sie uwieziona. Na poczatku nawet z pokoju nie wychodzilam bo sie balam, ze ktos mnie o cos spyta i nie zrozumiem :) ale w koncu maz namowil mnie, bym zrobila obiad dla wszystkich. Mieszkalismy z samymi facetami i kazdy tylko po angielsku mowil. Zrobilam gar polskiego zuru, chlopcy mnie pokochali i nawet jak bylam w pokoju to na sile mnie z niego wyrzucali. Zyskalam wspanialych przyjaciol, jezyk ktorym juz sie posluguje na poziomie komunikatywnym, poszlam do pracy bo mnie zmotywowali :) minal rok a ja nawet nie wiem kiedy. :) wiec moze wyjdz do ludzi bo to naprawde najlepsza opcja w obcym kraju :) teraz znowu siedze w domu, bo zaraz urodzi nam sie synek, mieszkamy w swoim domu nie na pokoju, ale chlopcy odwiedzaja nas nadal. :) zreszta nawet jak bedziesz chciala robic na drutach to musisz isc kupic welne wiec ludzi nie unikniesz :P
Terrorysta Jan 01/06/2012

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brookaciki12

Post #5 Ocena: 0

2012-05-08 14:17:45 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Z nami od: 26-07-2011

Cytat:

2012-05-08 14:06:18, Neffka napisał(a):
Ha :) normalnie jakbym widziala siebie rok temu :) nie mialam pracy tutaj, a w Polsce jak mieszkalam to tyle zajec ze dom byl jak hotel. I wiesz co? Tez zaslanialam sie mezem bo on zna angielski, ale to tylko cie uzalezni od kogos. Bedzie sie Tobie wydawac, ze nie poradzisz sobie bez tej osoby i bedziesz czula sie uwieziona. Na poczatku nawet z pokoju nie wychodzilam bo sie balam, ze ktos mnie o cos spyta i nie zrozumiem :) ale w koncu maz namowil mnie, bym zrobila obiad dla wszystkich. Mieszkalismy z samymi facetami i kazdy tylko po angielsku mowil. Zrobilam gar polskiego zuru, chlopcy mnie pokochali i nawet jak bylam w pokoju to na sile mnie z niego wyrzucali. Zyskalam wspanialych przyjaciol, jezyk ktorym juz sie posluguje na poziomie komunikatywnym, poszlam do pracy bo mnie zmotywowali :) minal rok a ja nawet nie wiem kiedy. :) wiec moze wyjdz do ludzi bo to naprawde najlepsza opcja w obcym kraju :) teraz znowu siedze w domu, bo zaraz urodzi nam sie synek, mieszkamy w swoim domu nie na pokoju, ale chlopcy odwiedzaja nas nadal. :) zreszta nawet jak bedziesz chciala robic na drutach to musisz isc kupic welne wiec ludzi nie unikniesz :P

:-]:-]:-] lubie to !! jak nie mozna jak mozna :P

lece do biblioteki po ksiazki :-P a Wam zycze udanego dzionka i sloneczka cieplego, u mnie zaczyna sie rozpogadzac :-)

[ Ostatnio edytowany przez: brookaciki12 08-05-2012 14:20 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Biszkopt69

Post #6 Ocena: 0

2012-05-08 14:48:09 (13 lat temu)

Biszkopt69

Kobieta

Neffka, wiesz my tez mamy duzy dom i ostatnio wynajelismy pokoj sympatycznemu anglikowi , on doskonale wie ,ze ja nie rozumiem , ale fakt to pomaga bo jak slucham jak oni w domu rozmawiaja to ja az chce cos powiedziec,a zaraz taka blokada-Anka ,zamknij sie , tylko sie zblaznisz... ! chcialabym moc kiedys tak jak Ty napisac ,ze bylam w takiej sytuacji ,a teraz juz umiem zyc samodzielnie nie wyreczajac sie narzeczonym i nie siedziec w domu czekac jak na zbawiennie az wroci z pracy zeby z kims w realu pogadac;) Zdrowka w ciazy dla ciebie i bobasa:) Dzięki;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

emilia1979146

Post #7 Ocena: 0

2012-05-08 15:10:01 (13 lat temu)

emilia1979146

Kobieta

Z nami od: 10-01-2011

A mi sie marzy jakas praca nawet za maaaaalenkie pieniadze w domu taka chociaz na 2 godz dzinnie bym byla zajeta kiedy corka jest w przedszkolu... Tak bym czula sie jakas bardziej potrzebna, bym miala co ze soba zrobic, nie o kase mi chodzi ale o te potrzebe posiadanie obowiazku. Niestety nawet nie wiem gdzie to znalezc

[ Ostatnio edytowany przez: emilia1979146 08-05-2012 15:11 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Biszkopt69

Post #8 Ocena: 0

2012-05-08 15:24:28 (13 lat temu)

Biszkopt69

Kobieta

A mi sie marzy jakas praca nawet za maaaaalenkie pieniadze w domu taka chociaz na 2 godz dzinnie bym byla zajeta kiedy corka jest w przedszkolu... Tak bym czula sie jakas bardziej potrzebna, bym miala co ze soba zrobic, nie o kase mi chodzi ale o te potrzebe posiadanie obowiazku. Niestety nawet nie wiem gdzie to znalezc

[ Ostatnio edytowany przez: emilia1979146 08-05-2012 15:11 ]
Witaj w klubie;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2012-05-08 15:50:13 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Biszkopt69