MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przeprowadzka z Polski do UK.

« poprzednia strona

Strona 25 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

Str 25 z 25

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kaskaaa

Post #1 Ocena: 0

2012-04-18 16:38:11 (13 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

Katerina i tak zrobisz jak uwazasz ale mowie nie jest latwo no chyba ze bedziesz miec takie szczescie i znajdziesz prace na dzien dobry to powodzenia;-)
...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KAWA

Post #2 Ocena: 0

2012-04-18 17:24:47 (13 lat temu)

KAWA

Kobieta

Z nami od: 04-08-2005

skoro masz tu kuzynke to dlaczego jej nie pytasz o szczegoly, jak dla mnie to wydaje mi sie ze czekasz az ktos tu z forum powie; ok to Ci pomoge, a poza tym jesli dostaniesz jakas prace wg twoich kwalifikacji, chcesz od razu wynajac mieszkanie, ale zadna agencja nie wynajmie Ci mieszkania jesli nie masz dochodow, z tego co pamietam spr 3 ostatnie mce czy wogole Cie stac na wynajem, a jesli nawet to masz na depozyt i 1mc okolo 2tys, nie wspominajac ze na zycie i oplaty tez musisz miec przynajmniej na pierwsze mce, zasilki-tak od razu nie dostaniesz z tego co wyczytalam to po roku pracy Ci przysluguja,( mysle tu o CHTC) ale przedewszystkim nigdy nie zaczynalabym tutaj wszystkiego od poczatku z dzieckiem bo moze byc gorzej niz masz, jesli chcesz sprobowac swoich sil to oczywiscie tak ale napewno sama jak na poczatek dopiero jak juz staniesz na nogach mozesz wziasc dziecko, powodzenia w podjeciu slusznej decyzji

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-04-22 17:15:52 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

simon33

Post #4 Ocena: 0

2012-04-22 17:31:07 (13 lat temu)

simon33

Mężczyzna

Z nami od: 04-05-2006

do odwaznch swiat nalezy,w Polsce nie masz nic wegetujesz,tu na pewno masz wieksze szanse rozwoju i normalnego zycia...takze pakuj manatki i przylatuj na wyspy-)
powodzonka
jak cos sluze pomoca-)

Do góry stronyOffline

Viki1004

Post #5 Ocena: 0

2012-04-25 00:25:52 (13 lat temu)

Viki1004

Kobieta

Z nami od: 25-04-2012

Witam:) Hmm pokręcona sprawa, jestem 1 raz na tym forum, ale Katerina w życiu nikt nie powiedział, że będzie kolorowo, niestety realia są nie ciekawe. Wpadłam na ten temat, bo sama jestem ciekawa o życiu w UK, bo zastanawiam się nad wyjazdem lecz jestem w ciut lepszej sytuacji, bo mój facet mnie nie zostawił. Lecz sytuacja zmusiła nas aby wyjechał do UK do pracy, ja siedze na wychowawczym z córką w PL. Rozumiem, że nie jest łatwo w małym mieście w PL sama jestem z zadupia, a prace mam 25km od miejsca zamieszkania. I nawet biorąc pod uwage pracuję niby, ale w tym momencie jakbym miała wracać to samej nigdy by mi się nie udało utrzymać mnie i córki więc rozumiem Katerine dojazdy + nianka opłaty za mieszkanie i nie ma wypłaty. Ale wiesz patrzą na całokształt naprawde bałabym się wyjechać z małą na niepewne. Ja mogłabym nie jeść, ale nie wyobrażam sobie z dzieckiem wylądować na ulicy, a tym bardziej nie mieć jedzenia dla niej.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-04-25 09:40:31 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Viki1004

Post #7 Ocena: 0

2012-04-25 10:58:12 (13 lat temu)

Viki1004

Kobieta

Z nami od: 25-04-2012

Dla mnie lotnisko czy dworzec to ulica. To jest dziecko nie przedmiot urodziłam je i jestem odpowiedzialna za nie. Tak powiem dla dziecka mamusia zaryzykowała oO dzisiaj zamieszkamy w nowym mieszkanku zwane lotniskiem czekaj może coś dobrego znajdziemy w śmietniku. Tak powszchechnie znane facet wyjedzie to Cię zostawi, sądzę, że czy to Uk, Pl czy inny kraj to z tą kochliwością jest tak samo. Tak kocha, a jak przestanie to swoją córkę zawsze będzie kochać. Nie ma go pół roku to nie wieczność więc albo pod koniec roku wraca tu albo my do niego.

Do góry stronyOffline

Strona 25 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,