MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przeprowadzka z Polski do UK.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

Str 3 z 25

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-04-17 00:56:04 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

no_wayy

Post #2 Ocena: 0

2012-04-17 00:57:25 (13 lat temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

Twoje reakcje utwierdzają mnie w przekonaniu, iż masz już w głowie obraz UK i szukasz ludzi, co Cię w nim utrzymają. Oby kiedyś na forum nie powstał wątek: ratujcie bo się przejechałam na własnej naiwności...

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Post #3 Ocena: 0

2012-04-17 01:00:13 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2012-04-17 01:04:02 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Obecnie ktos utrzymuje autorki status (wiekszosc kosztow) czyli mieszkanie, i zgaduje, ze podobnie oczekuje utrzymania (legendarnie opisanego z zasilkow) w UK.

Nie wiem (jesli sytuacja jest prawdziwa), co powstrzymuje autorke przed prowadzeniem swoich uslug w Polsce we wlasnym mieszkaniu, skoro odpadlyby koszty wynajecia lokalu, usugi kosmetyczne sa w Polsce popularne z tego co zauwazylam.....
Ada

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-04-17 01:08:07 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

no_wayy

Post #6 Ocena: 0

2012-04-17 01:08:54 (13 lat temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

Ja już się nie wymądrzam. Dziewczyna wszystko już ma zaplanowane.
Pracę ma zagwarantowaną mailem;

Mieszkanie już znalazła;

Wie, że państwo nie da jej zginąć bo koperty z benefitami do kieszeni już na lotnisku wtykają.

Opieka nad dzieckiem ponad 9h dziennie? U mnie W Sheffield przedszkola kasują 4Ł/h. Ona znajdzie taką opiekę, że to jej będą płacić.

Kuzyna pomoże, doradzi i sprostuje te brednie co ludzie na forum piszą ku przestrodze.

Więcej nam takich ludzi w UK!

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Katerina06

Post #7 Ocena: 0

2012-04-17 01:09:20 (13 lat temu)

Katerina06

Kobieta

Z nami od: 16-04-2012

Wybacz Katarina... ale albo ja sie w tym wszystkim gubie...
Nie...to TY jestes troszke zagubiona!
Prosze przeczytaj, co pisalismy Ci wyzej.. i co sama piszesz!
Nie czytasz uwaznie tego, co chcemy Ci "pokazac"
Ja wiem, ze majac dwadziescia pare lat patrzy sie jeszcze ciagle przez rozowe okulary...
ale.................

Może i jestem zagubiona w tym wszystkim,ale nie mam zamiaru poddać się zyciu i siedzieć z załozonymi rękami i wiecznie narzekać,że mi źle i nie dobrze.Mam dziecko i musze mu zapewnić należyte warunki bytowe, zarobić pieniądze na jedzenie i z biegiem czasu odłozyć mu pieniądze na studia.Na ojca nie ma jego co liczyć,bo wiem,ze nie pomoże, Jestem matką,to dziecko ma tylko mnie , a ja mam tylko jego i musze zacząć coś myśleć kombinować, żeby zapewnić mu jak i sobie poczucie bezpieczeństwa,którego nie mamy. Fakt mam 24 lata, jestem jeszcze młoda,ale czy to coś złego,że staram się ogarnąć ten bałagan, który zostawił ojciec dziecka??? Czy to coś złego,że chcemy żyć??? Czy to coś złego,że staram się wziąć nasze zycie w swoje ręcę?? Siedzę nocami i myślę co zrobić zeby było lepiej,ale proszę nie myśl o mnie,że jestem jakąś tam gówniarą,która nie wie czego od zycia chce.

Do góry stronyOffline

zaczarowany_pan

Post #8 Ocena: 0

2012-04-17 01:14:29 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Cytat:

2012-04-17 01:04:02, Adacymru napisał(a):
Obecnie ktos utrzymuje autorki status (wiekszosc kosztow) czyli mieszkanie, i zgaduje, ze podobnie oczekuje utrzymania (legendarnie opisanego z zasilkow) w UK.

Nie wiem (jesli sytuacja jest prawdziwa), co powstrzymuje autorke przed prowadzeniem swoich uslug w Polsce we wlasnym mieszkaniu, skoro odpadlyby koszty wynajecia lokalu, usugi kosmetyczne sa w Polsce popularne z tego co zauwazylam.....

Ada nie badz zlosliwa. Powswtrzymuje ja to samo, co nas.
Rownie dobrze moglibysmy pracowac w Polsce ale wybralismy uk.
Kiepskiej baletnicy i rabek u spodnicy....Moze tu jest problem.
Ja osobiscie wole ciezka prace w Uk niz bon ton i bulke przez bibulke w Polsce.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

okidoki333

Post #9 Ocena: 0

2012-04-17 01:15:46 (13 lat temu)

okidoki333

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 06-07-2009

O tym moja droga to trzeba bylo pomyslec wczesniej....skoro jednak znalazlas sie w sytuacji w jakiej sie znalazlas to posluchaj:ja moje dziecko zostawilam w polsce u dziadkow w 2004 roku bo nie bylo innego wyjscia jak to ze musze do uk pojechac sama!!!!!!!!!!!!!!!kapiszi????od tamtego momentu do roku dorobilam sie takich warunkow ze dziecko moglo tu przyjechac,wiec zycze wszystkiego dobrego...

Do góry stronyOffline

Katerina06

Post #10 Ocena: 0

2012-04-17 01:18:51 (13 lat temu)

Katerina06

Kobieta

Z nami od: 16-04-2012

W domu nie wykonuje zadnych usług, dlatego,że miałam w tamtym roku 3 kontrole z urzedu skarbowego i z zusu, ktoś donosi,że robie na czarno,więc powiedziałam po ostatniej,że dość.Owszem mogę isc do urzedu miasta i zgłosić działalność,ale to sie wiążę z tym,że co miesiąc będę musiała zapłacić 900 zł zusu.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,