[ Ostatnio edytowany przez: marklar666 07-06-2012 11:59 ]
Str 4 z 4 |
|
---|---|
marklar666 | Post #1 Ocena: 0 2012-06-07 11:58:52 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2008 Skąd: London |
ewelazk bez urazy, ale prosze Cie czytaj swoje posty przed wyslaniem bo w co drugim slowie poprzestawiane litery albo bledy ort. Meczace jest czytanie takich postow.
[ Ostatnio edytowany przez: marklar666 07-06-2012 11:59 ] |
Post #2 Ocena: 0 2012-06-07 12:10:19 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
teknoid | Post #3 Ocena: 0 2012-07-06 09:47:12 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 06-07-2012 Skąd: London |
....
|
Dinth1906 | Post #4 Ocena: 0 2012-11-17 13:00:10 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: maja pyszne, swiezutkie wedliny przywozone z POLSKI, wiec wiadomo ze robione i polska metoda i z polskiego miesiwa Znaczy ze szczurem w srodku ? ![]() Sorry za odswiezenie tematu, ale po prostu nie moglem sie powstrzymac. Owszem, ta polska metode I miesiwo w wedlinach mozna zachwalac, ale tak naprawde wystepuje ono tylko w wedlinach robionych przez wytworcow dla siebie I swojej rodziny. Takich wedlin - ktore sami beda jesc - nawet nie klada w poblizu tego co wytwarzaja na sprzedaz. PS. Z tym szczurem nie przesadzam - w PL mieszkalem w malopolskim zaglebiu kielbasianym, gdzie kazdy sasiad wytwarza wedliny I wierzcie mi drobne gryzonie w nich sa calkowita norma. Polskie prawo, ktore pozwala zupelnie legalnie takie wedliny wytwarzac, reklamowac je jako 100% wieprzowa, a chocby z miesa mamuta, a w skladzie pisac co tylko wytworcy slina na jezyk przyniesie, tylko sytuacje pogarsza. [ Ostatnio edytowany przez: Dinth1906 17-11-2012 13:10 ] |