MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca mgr- badania- prośba o pomoc:)

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lily_d

Post #1 Ocena: 0

2012-01-28 13:24:22 (13 lat temu)

Lily_d

Kobieta

Z nami od: 28-01-2012

Cześć :) studiuję na ostatnim roku psychologii i postanowiłam napisać pracę na temat polskiej emigracji w Londynie- wartości i satysfakcja są moim tematem- czyli nic groźnego :D. Badanie jest anonimowe i służy tylko jako materiał do magisterki. Miałabym ogromną prośbę o wzięcie udziału w wypełnieniu kilku kwestionariuszy- szacowany czas- 10 min na całość. Mam 2 tygodnie na przeprowadzenie badań- jeśli ktoś ma możliwość i chęć to ja chętnie podjadę z kwestionariuszami gdzie trzeba- na terenie Londynu:) aby to jednak było w miarę sensowne to wolałabym nie jechać po 1 kwestionariusz. Jeśli mieszkasz z Polakami i oni również byliby chętni pomóc to wolałabym podjechać po min 5-6 i więcej kwestionariuszy:) jeśli ktoś ma jakiś pomysł gdzie mogłabym "dorwać" i pomęczyć jakaś większą grupę- proszę o radę. Aha i ważne jest aby chętne osoby mieszkały w UK min 3 lata. Pisałam do POSKu ale nikt mi nie odpisał .
pozdrawiam serdecznie
Lilka

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2012-01-28 14:59:00 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ciekawe jaki procent prac jest na temat Polakow w UK?
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,