MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Proszé o pomoc

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 22 z 23

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

gregory7900

Post #1 Ocena: 0

2012-01-24 16:56:27 (13 lat temu)

gregory7900

Mężczyzna

Z nami od: 16-01-2012

Szanuje wszystkie komentarze i podchodze do nich z pokorá. Macie prawo byc sceptyczni i tak jak powiedzialem to wczesniej, te komentarze i takie postawy sa potrzebne i jak najbardziej uprawnione. Zostalem pobity dosc mocno i lize rany i chce jak najszybciej zaczac prace i juz jej w tym momencie szukam. Z zawodu jestem tokarzem po szkole zawodowej, pracowalem na produkcji napojow chlodzacych, potem w cukrowni trzy kampanie cukrownicze jako operator mieszadel i wirowek, pomocnik przy obsludze warnikow i operator suszarni cukru. Potem bylo warsztat napraw samochodow jako pomocnik mechanika samochodowego, przygotowywalem auta do malowania ( szpachlowalem i docieralem pod podklad a potem szlifowalem podklad pod malowanie) Rozne prace przy samochodach jak wymiana klockow, montaz i demontaz rur wydechowych i wszelkie prace rozbiorkowe, wyciaganie silnikow i skrzyn biegow. Potem bylo 8 lat w fabryce styropianu jako pracownik produkcji czyli odbieranie paczek styropianu i ukladanie ich na palecie, obsluga maszyn i urzadzen produkcyjnych ( Linia do ciecia styropianu, ustawianie maszyny i kontrola produkcji, pracownik magazynu - ladowanie aut styropianem, operator wozka widlowego na produkcji i obsuga maszyny formujacej 6 metrowe bloki styropianu - wozilem te bloki na magazyn w celu wysezonowania. Potem w Niemczech praca w centrum Logistycznym Kaufland przy kompletowaniu kwiatow i ukladanie ich na wozkach w celu transportu na poszczegolne magazyny, kompletowanie warzyw i owocow w skrzynkach w systemie glosowym ( takie urzadzenie ze sluchawkami i tam slyszalem co mam zabrac i ile na palete i jezdzilem wozkiem po hali i zbieralem te skrzynki)Potem praca w Holandii przy kwiatach przy kompletowaniu zamowien na poszczegolne markety, Praca w DPD w Holandii przy sortowaniu przesylek na poszczegolne sektory. Ostatnio w Polsce pracowalem jako slusarz narzedziowy do grudnia

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #2 Ocena: 0

2012-01-24 17:02:13 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Cytat:

2012-01-24 16:56:27, gregory7900 napisał(a):
Szanuje wszystkie komentarze i podchodze do nich z pokorá. Macie prawo byc sceptyczni i tak jak powiedzialem to wczesniej, te komentarze i takie postawy sa potrzebne i jak najbardziej uprawnione. Zostalem pobity dosc mocno i lize rany i chce jak najszybciej zaczac prace i juz jej w tym momencie szukam. Z zawodu jestem tokarzem po szkole zawodowej, pracowalem na produkcji napojow chlodzacych, potem w cukrowni trzy kampanie cukrownicze jako operator mieszadel i wirowek, pomocnik przy obsludze warnikow i operator suszarni cukru. Potem bylo warsztat napraw samochodow jako pomocnik mechanika samochodowego, przygotowywalem auta do malowania ( szpachlowalem i docieralem pod podklad a potem szlifowalem podklad pod malowanie) Rozne prace przy samochodach jak wymiana klockow, montaz i demontaz rur wydechowych i wszelkie prace rozbiorkowe, wyciaganie silnikow i skrzyn biegow. Potem bylo 8 lat w fabryce styropianu jako pracownik produkcji czyli odbieranie paczek styropianu i ukladanie ich na palecie, obsluga maszyn i urzadzen produkcyjnych ( Linia do ciecia styropianu, ustawianie maszyny i kontrola produkcji, pracownik magazynu - ladowanie aut styropianem, operator wozka widlowego na produkcji i obsuga maszyny formujacej 6 metrowe bloki styropianu - wozilem te bloki na magazyn w celu wysezonowania. Potem w Niemczech praca w centrum Logistycznym Kaufland przy kompletowaniu kwiatow i ukladanie ich na wozkach w celu transportu na poszczegolne magazyny, kompletowanie warzyw i owocow w skrzynkach w systemie glosowym ( takie urzadzenie ze sluchawkami i tam slyszalem co mam zabrac i ile na palete i jezdzilem wozkiem po hali i zbieralem te skrzynki)Potem praca w Holandii przy kwiatach przy kompletowaniu zamowien na poszczegolne markety, Praca w DPD w Holandii przy sortowaniu przesylek na poszczegolne sektory. Ostatnio w Polsce pracowalem jako slusarz narzedziowy do grudnia

Dasz sobie tutaj rade tez, ja nie mam jednej dziesiatej twojego doswiadczenia, a ty sie nie boisz pracy i tym wygrywasz.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Julka1978

Post #3 Ocena: 0

2012-01-24 17:09:13 (13 lat temu)

Julka1978

Kobieta

Z nami od: 01-02-2010

super sie czyta jak sobie ludzie kurzą po chamsku. A ty chłopie sie cieplutko trzymaj i zdrowiej.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

darmund

Post #4 Ocena: 0

2012-01-24 17:10:12 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

Cytat:

2012-01-24 16:56:27, gregory7900 napisał(a):
Szanuje wszystkie komentarze i podchodze do nich z pokorá. Macie prawo byc sceptyczni i tak jak powiedzialem to wczesniej, te komentarze i takie postawy sa potrzebne i jak najbardziej uprawnione.

Wspolczuje Ci z powodu tego co sie stalo , ale takimi tekstami to wqfiasz mnie . Kumasz o co mi biega ? Polowa tych komentarzy ktora tu byla i zaczyna sie pojawiac jest tak potrzebna jak rybie rower . W dupe z tymi ktorym cos sie nie podoba . Moj dziadek mawial twardym trza byc nie mietkim .
Apropos Holandii to ten typ roboty kumam , moj brachol tak pracowal .
A uprawnienia na wozek widlowy masz ? Jesli tak i pracowales na magazynie to byloby cos w temacie .

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #5 Ocena: 0

2012-01-24 17:20:10 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

A ja jej nie wspolczuje, tylko zazdroszcze, ze jest jaka jest

Uciekam, nie bede wiecej smiecic;-)

[ Ostatnio edytowany przez: zaczarowany_pantofelek 24-01-2012 17:22 ]

Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Twinkle

Post #6 Ocena: +2

2012-01-24 17:25:02 (13 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

a ja znam 2 osoby 'wziete'z dworca...bardzo podpobna sytuacja...
i dzis zyja szczesliwie z zonami,dziecmi:-D
poza tym nieladnie jest pisac o kims kto jest w niezbyt przyjemnej sytuacji jak gregor...nie zapominajcie ze chlopak swoje przeszedl,ze mieszka goscinnie u Kasi i na pewno jest to dla niego krepujace a wy swoimi komentarzami naprawde nie nastrajcie pozytywnie.
Byc moze po kilku latach w UK wiekszosci zyje sie dostatnio,bez problemow,wtedy szybko zapomina sie ze mozna miec wieeeelkie problemy,a najlatwiej jest kopac lezacego.
Troche pokory,nigdy nie wiadomo co moze nas spotkac.
lake...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2012-01-24 17:32:00 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2012-01-24 17:38:54 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2012-01-24 17:48:57 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2012-01-24 17:50:28 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 22 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,