MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Proszé o pomoc

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 14 z 23

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Fisolka

Post #1 Ocena: 0

2012-01-22 18:13:56 (13 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Cytat:

2012-01-22 17:17:35, mesajah napisał(a):
Zle zrozumieliscie wypowiedz maw2be.
Chodzi o to,ze niektorzy pomagaja tylko z czystego egoizmu i choc to brzmi paradoksalnie tak jest.Podkreslam,niektorzy.
Wsyd mi,ze nie ruszylam palec,zeby pomoc chlopakowi,naszecie KasiaM mu pomogla,oczywiscie w tej chwili Bestia.
Tak gratulujecie,tak sie podniecacie,a zadne z was nie kiwnelo palcem.Lacznie ze mna.
Mam nadzieje,ze Gregor sie odnajdzie i zacznie nowe zycie bez wiekszych przeszkod,czego mu z calego serca zycze.
Brawo KasiaM.

A ja ruszam palcem w kilku innych sprawach i nie poczuwam sie do obowiazku...
Nie mialabym odwagi zabrac obcego czlowieka do domu.
Zycze obu Paniom aby kolega nie nadwyrezyl ich zaufania:-]
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWW

maw2be

Post #2 Ocena: 0

2012-01-22 18:16:50 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-01-22 18:01:59, binus1 napisał(a):
Cytat:

2012-01-22 17:25:32, agarudii napisał(a):
w sumie gdyby nie kaska to bylaby ciemna dupa.

wiec kaska brawa rowniez dla ciebie, a w sumie to przedewszystkim dla ciebie

[ Ostatnio edytowany przez: <i>agarudii</i> 22-01-2012 17:26 ]

To prawda Ona wszystkich obudziła ze snu,jak się dowie jaki jest efektu z pewnością będzie zadowolona.;-)

Kasia na bieżąco była informowana

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

KaskaM

Post #3 Ocena: 0

2012-01-22 18:27:52 (13 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Witajcie kochani:)wrocilam z pracy zrabana jak konie po westernie;) ale zaraz dopadlam kompa i oczom nie wierze.maw2be informowal mnie na biezaco co sie dzieje na forum i w sprawie-skontaktowal mnie z bestia na maila -wiec juz kilka godzin temu mialam jasnosc sytuacji.Bestia-wyslala mi maila z nr kontaktowym do niej:)
hahahahaha Grzes wykapany-za to ja ja teraz kapieli potrzebuje:)ale teraz na spokojnie bo ostatnie pare dni to zylam od wiadomosci do wiadomosci od niego.
powiem wam ze jak wstalam dzis rano to myslalam ze kontakt z nim stracilam i balam sie ze mu sie cos stalo.ale po tym jak jakis polak uzyczyl mu komorki i zadzwonil do mnie-napisalam tutaj co napisalam.
dzieki za zainteresowanie i za nieoceniona pomoc Bestii.dzieki niej zasne spokojnie:)).
a teraz-sprobuje wszystkim odpowiedziec na pytania.

Otoz mieszkam w okolicach Darlington.Na swoim gruncie czuje sie swojo bo mam tu troche niezlych znajomosci.A poniewaz w momencie kiedy podjelam decyzje ze Grzeskowi pomoge-niejako wzielam za niego odpowiedzialnosc.I plan mam taki-juz mam kilka firm/znajomych:)/gdzie bede starac sie o prace dla niego.Zalozylam ze uwiniemy sie we 2 tygodnie z tym problemem:)/jestem optymistka ale rowniez zawalcze dla niego.mam na koncie w ostatnich 2 latach 2 takie przypadki ze zabralam kogos z ulicy i za kazdym razem sie udawalo pomoc:)/co do mieszkania-tez jesli nie bedzie pracy z mieszkaniem -mam dobre namiary na wynajecie niedrogo pokoju w centrum "wsi":))
Mam plan zeby starac sie oficjalnie odzyskac dla niego zarobione przez niego pieniadze/mam znajoma prawniczke ktora to zrobi za darmo/a Grzes...coz..bedzie mogl zostac i pomoge mu jak tylko moge-bo uwazam ze kazdy zasluguje na taka szanse.
Dlaczego nikt konkretnie nie rzucil sie z pomoca przede mna?kochani...hmmmm poczatek tej historii u mnie-dla zobrazowania.Czytalam prosbe Grzeska na glos,siedzielismy w kuchni-moj kuzyn,ja ,moja cora/13 lat/ i moja matka.
Moja corka od razu-zabierz go do nas!:))moja matka ze lzami w oczach ze szkoda czlowieka.kilka godzin pozniej jak oznajmilam ze Grzesiek do nas przyjezdza -moja matka do mnie-znowu ty musisz komus pomagac??nie moze ktos inny???.
Puenta.No wlasnie....Wiekszosc z nas mysli podobnie.Umiemy wspolczuc ale jak chodzi o konkretne dzialanie-zaczynamy sie bac.Bo nie wiadomo kto to/moze narkoman albo bandzior i boimy sie o rodziny i dzieci,przyjmujemy najgorsze scenariusze/Tylko,gdyby wszyscy zawsze sie bali-gdzie by dzis bylo spoleczenstwo?
Wiem jedno-nic sie nie zmienia od na dupie siedzenia/cytat z serialu:)/a ja...moze glupio ze nie biore tego na logike i czarnowidztwa nie uprawiam-zawsze sie kieruje sercem,i zawsze staram sie dojrzec w ludziach dobro:)
Mam nadzieje ze Grzesiek do mnie jutro szczesliwie dojedzie i ze choc troche bedzie mial pozytywnego podejscia dzieki dzisiejszemu dniu.
Bestia-mam nadzieje ze go przenocujesz do rana,zeby sie biedak nie tulal gdzies tam po nocy?
Marcinie-dziekuje ci za wszystkie ogloszenia o pracy z mojego terenu ktore mi przeslales.Wszystkie przejrze i je przerobie co i jak.
O historii Grzeska-bede was informowac na biezaco.Albo on sam:))
Przepraszam ze sie roooozpisalam ale w moim sercu hula radosc.Radosc -ze nie musze tracic wiary w drugiego czlowieka.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2012-01-22 18:34:23 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

KaskaM

Post #5 Ocena: 0

2012-01-22 18:40:11 (13 lat temu)

KaskaM

Kobieta

AAAA no dziecki wam za dobre slowa pod moim adresem.ale nie robie tego dla publicznego uznania.takie sytuacje sprawiaja ze moje zycie nabiera wiekszego sensu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

zaczarowany_pan

Post #6 Ocena: 0

2012-01-22 18:50:31 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Nasze slowa to tylko slowa. Dzieki Kasko ze jestes!
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

MerryPoppins

Post #7 Ocena: 0

2012-01-22 18:55:07 (13 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

Cytat:

2012-01-22 18:40:11, KaskaM napisał(a):
AAAA no dziecki wam za dobre slowa pod moim adresem.ale nie robie tego dla publicznego uznania.takie sytuacje sprawiaja ze moje zycie nabiera wiekszego sensu.

jetses wspaniała
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

gregory7900

Post #8 Ocena: 0

2012-01-22 19:03:07 (13 lat temu)

gregory7900

Mężczyzna

Z nami od: 16-01-2012

Witam wszystkich was serdecznie i skladam najwyzsze podziekowania wszystkim forumowiczom za wsparcie i szalenie goraca i owocna dyskusje ktora doprowadzila do tego ze zostalem uratowany. Dziekuje w sposob szczegolny Kasi, kobiecie od ktorej sie to zaczelo i ktora wykonala tytaniczna prace. Uratowalo mnie pewne malzenstwo, jestem u nich w domu a jutro wyruszam do Darlington, korzystam z ich goscinnosci i odpisuje. Wspaniali ludzie, zwykle typowe malzenstwo a wyciagneli mnie z samego dna. Skladam na ich rece podziekowania. W nastepnym poscie ktory napisze od Kasiu, opowiem wam szerzej jak to sie wszystko dzialo. Dziekuje wszystkim osobom ktore byly sceptycznie do tego nastawione i utrzymywaly ten zdroworozsadkowy stan, to tez bylo potrzebne. Dziekuje w sercu kazdemu z was kochani ktorzy poswieciliscie swoj czas, lzy, emocje i oczekiwanie.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

justys22

Post #9 Ocena: 0

2012-01-22 19:06:17 (13 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Cytat:

2012-01-22 19:03:07, gregory7900 napisał(a):
Witam wszystkich was serdecznie i skladam najwyzsze podziekowania wszystkim forumowiczom za wsparcie i szalenie goraca i owocna dyskusje ktora doprowadzila do tego ze zostalem uratowany. Dziekuje w sposob szczegolny Kasi, kobiecie od ktorej sie to zaczelo i ktora wykonala tytaniczna prace. Uratowalo mnie pewne malzenstwo, jestem u nich w domu a jutro wyruszam do Darlington, korzystam z ich goscinnosci i odpisuje. Wspaniali ludzie, zwykle typowe malzenstwo a wyciagneli mnie z samego dna. Skladam na ich rece podziekowania. W nastepnym poscie ktory napisze od Kasiu, opowiem wam szerzej jak to sie wszystko dzialo. Dziekuje wszystkim osobom ktore byly sceptycznie do tego nastawione i utrzymywaly ten zdroworozsadkowy stan, to tez bylo potrzebne. Dziekuje w sercu kazdemu z was kochani ktorzy poswieciliscie swoj czas, lzy, emocje i oczekiwanie.

Gregory trzymam kciuki bardzo mocno:) Niestety wiecej niz dobrym slowem pomoc nie moge.Koniecznie sie odzywaj

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

KaskaM

Post #10 Ocena: 0

2012-01-22 19:08:50 (13 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Grzes-bedzie dobrze:)))nie damy ci zginac:)
nawet nie masz pojecia jaki ciezar spadl mi z serca ze jestes bezpieczny.
wielki szacun dla Bestyjki;) i jej Pieknego :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Strona 14 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,