MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sylwester pod Big Benem ?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

hammer

Post #1 Ocena: 0

2011-12-13 20:23:12 (14 lat temu)

hammer

Mężczyzna

Z nami od: 13-12-2011

Witam,
mamy zamiar sie wybrac z zona do londynu na sylwestra.Byl ktos z Was juz wczesniej na takiej otwartej imprezie? Z tego co wiem to jest dosc fajnie ale oprocz mapki z info gdzie sa ulice zamkniete to nic za bardzo nie wiem.Czy wszystkie lokale wokolo London Eye sa rezerwowane wczesniej czy otwarte dla wszystkich (np puby , ew inne knajpy)
Chcemy dojechac jak nalblizej ,zostawic auto i polazic,popatrzec na to w realu.Czy wybiera sie ktos,jesli tak to zapraszam :-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-12-13 20:37:02 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-12-13 20:59:49 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2011-12-13 21:13:43 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Bylam tam na Sylwestra 2006/2007, jako takiej imprezy nie bylo tylko fajewerki z Eye puszczone, trwalo to moze kilkanascie minut i na tym sie skonczylo, bylo za to mase ludzi, wielu przyjechalo z Francji, Wloszech, Niemiec, ulica naprzeciko kolakolo Tamizy byla zamknieta i podzielona na sektory, Policja pilnowala porzadku i ilosci osob w poszczegolnych sektorach, sklepy i knajpki otwarte byly chyba cala noc, mojej kolezance okolo 10 w nocy tak rozwalil sie but ze musiala kupic nowe i znalezlimy maly butik otwarty gdzie bezproblemu kupila nowe buty :-) Masa ludzi, po polnocy szukalismy jakies otwartej imprezy i doslownie rzeki ludzi na kazdej ulicy w centrum , gdybym probowala stanac, zadeptano by mnie, niestety nie bylo nigdzie zadnej otwartej imprezy- pytalismy policjantow, podobno ze wzgledow bezpieczenstwa nic nie bylo organizowane, troche nas to rozczarowalo.
Mimo wszystko milo wspominamy ten sylwester zwlaszcza ze byl to totalny spontan, na wyjazd do Londynu zdecydowalismy sie tego samego dnia, kilka godzin wczesniej a podroz zajela nam 5 godz w jedna strone.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

espe-7

Post #5 Ocena: 0

2011-12-13 21:27:54 (14 lat temu)

espe-7

Kobieta

Z nami od: 04-06-2010

Bylam w 2002 i nigdy wiecej... Ludzi tyle, ze dojscie od Big Bena do Trafalgar Square zajelo nam 1.5 godziny - nie dosc, ze nie mozna sie bylo przecisnac przez tlum, to jeszcze prawie kazda mijana osoba rzucala sie nam szyje obsypujac noworoczno-alkoholowymi pocalunkami....Brrrrr..... Nigdy wiecej! Nawet policyjny kon wylizal mi tyl glowy! :-Y
No ale wiadomo, co kto lubi... ;-)
"Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase

Do góry stronyOffline

morisroe

Post #6 Ocena: 0

2011-12-13 22:01:20 (14 lat temu)

morisroe

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2010

Cytat:

2011-12-13 20:23:12, hammer napisał(a):
Witam,
mamy zamiar sie wybrac z zona do londynu na sylwestra.Byl ktos z Was juz wczesniej na takiej otwartej imprezie? Z tego co wiem to jest dosc fajnie ale oprocz mapki z info gdzie sa ulice zamkniete to nic za bardzo nie wiem.Czy wszystkie lokale wokolo London Eye sa rezerwowane wczesniej czy otwarte dla wszystkich (np puby , ew inne knajpy)
Chcemy dojechac jak nalblizej ,zostawic auto i polazic,popatrzec na to w realu.Czy wybiera sie ktos,jesli tak to zapraszam :-]

Mialem okazje byc w roku poprzednim zadna rewleacja -kwadrans muzyki nad calym westminsterem przed i po fajerwerkach ktore i tak ciezo bylo zobaczyc bo wszedzie ludzie i budynki
rada -wybierz sie wczesniej zeby znalaezc najlepsze miejsce tzn przy tamizie ludzie juz od poludnia tam koczuja potem zamykaja drogi i nie dojdziesz tak blisko wez zapas alkoholu bo ceny wszedzie beda dwa razy wyzsze i enjoy;):-]

Do góry stronyOffline

hammer

Post #7 Ocena: 0

2011-12-14 09:21:48 (14 lat temu)

hammer

Mężczyzna

Z nami od: 13-12-2011

Mega dzieki za podpowiedzi i opinie :))) Wlasnie chcemy pojechac z lincolnshire (tez ok 3h jazdy do londynu) zostawic autko i polazic a tak po 3-4 wrocic do domu.Fakt ze podczas takich imprez jest tloczno i mase namolnych zamroczonych ludzi alkoholem i pewnie nie tylko,ale co tam.Przejadly nam sie domowe party u znajomych a u nas na wsi jest jeden polski lokal i z tego co bylismy kilka razy tam to wolimy zaryzykowac i pojechac do londynu.opcja byla na szkocje ale za daleko.
Pozdrawiamy Wszystkich i zyczymy szampanskiej zabawy gdziekolwiek jestescie !!!
moze jednak ktos sie wybierze - to zapraszamy,my tam bedziemy :)

[ Ostatnio edytowany przez: hammer 14-12-2011 10:14 ]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,