MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Do firm przewozowych.

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-12-12 10:29:35 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-12 10:10:04, pmarcys1 napisał(a):
Czyli jak juz zaczelo sie pomagac to "MUSISZ" to kontynuowac?!--jakies mafijne reguly???
Ciekawe czy "pomocobiorcy" musza byc rowniez dozgonie wdzieczni?!

Kazdy kto decyduje sie na jakakolwiek pomoc robi to wedlug potrzeby serca.Z wlasnej , nieprzymuszonej woli.Wcale nie jest powiedziane , ze skoro zaangazowal sie pomoc musi to robic dozgonnie .Nie ,Pmarcys -NIE MUSI TEJ POMOCY kontynuwac i nikt normalny tego od pomagajacej osooby nie oczekuje. Kazdy sam w swoim sumieniu decyduje czy chce pomagac ,jak chce pomagac i mnie nic do tego. Jesli ktos nie pomaga jest to tez kazdego indywidualna sprawa .Wydaje mi sie ,ze zle mnie zrozumiales.Doceniam fakt , ze w/w firma pomogla . Pomogli na ile starczylo mozliwosci i checi -w porzadku, biznes jest biznes .Mowi sie otwarcie , w tym konkretnym przypadku albo na dana chwile czy wogole nie mozemy juz pomoc i tez jest to zrozumiale.Nie proponuje sie pomocy samemu z siebie a potem jak jest juz wszystko przygotowane i czeka , terminy sa umowione rezygnuje sie bez jakiegokolwiek slowa wyjasnienia .To w jaki sposob zalatwia sie rowniez tego typu sprawy wplywa na wiarygodnosc firmy.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2011-12-12 10:39:11 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2011-12-12 10:48:52 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Dobra, ludziska nie ma sensu się kłócić czy dyskutować na ten temat.
Lublin pomógł niejednokrotnie i to jest fakt niezaprzeczalny.
Nie udało się raz i trudno. Efka jest wzburzona bo wkłada wiele serca w ta działalność i chwała jej za to. Pewnie tez dla tego tak bardzo zdenerwowała się kiedy ludzie czekający na pomoc tej pomocy na wskutek braku komunikacji nie otrzymali, w terminie jakim im obiecano.
Jeśli Lublin się deklaruje publicznie pomóc w przewiezieniu paczek to trzeba ufać że chcą i w miarę możliwości przewiozą.
I nie doszukiwałbym się tutaj kryptoreklamy czy nieszczerych intencji.
Raz nie wyszło i myślę ze jest to swego rodzaju doświadczenie na przyszłość.

Autorka ma namiary, ma prawo wyboru i myślę że skorzysta z oferty Marcina i co najważniejsze jestem PEWIEN że się nie zawiedzie.

Najważniejsi są ludzie dla których jest organizowana jakakolwiek forma pomocy.

Święta idą, uśmiechu wszystkim.

ps. Prośba do Marcina- Lublina, bynajmniej nie ma to nic wspólnego z tym postem ale niestety stopka z reklama i nr tel firmy jest niezgodna z regulaminem. Jakbyś mógł to zmienić byłbym wdzięczny.

edit: Marcin za pewne wysłał pw do autorki, na forum jest taki sam post autorki. Sugeruje aby ten temat zamknac i zapomnieć o całej sprawie.
Lublinowi szerokiej drogi z przeładowanym autem;-) a Efce ... a Efce to właściwie tylko życzę sił i spokoju:)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

lublin-transpor

Post #4 Ocena: 0

2011-12-12 10:55:19 (14 lat temu)

lublin-transport

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2009

Już zmieniłem sygnaturę. Na bardziej złośliwą ;)
Nie musicie mi dziękować - wystarczy, ze będziecie mnie wielbić na klęczkach ;) Transport paczek, mebli, motocykli PL-UK-PL

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-12-12 10:56:53 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-12 10:39:11, pmarcys1 napisał(a):
EFKAKONEFKA33 ja nie wnikam kto nie dotrzymal slowa, tylko moim zdaniem tego typu sprawy powinne byc zalatwiane pomiedzy stronami najbardziej zainteresowanymi bez wciagania w to osob postronnych nie zwiazanych ze sprawa.

Tez przez dlugi czas w podobny sposob myslalam .
Piszesz sprawy powinny byc zalatwione pomiedzy stronami zainteresowanymi ,ciezko cos zalatwic pomiedzy stronami skoro jedna ze stron pomimo wielu prob wogole nie odpowiada.Ale to juz w sumie nieistotne .Poza tym w tym konkretnym przypadku wydaje mi sie ze , to co pisze jest jak najbardziej powiazane ze sprawa.
Na tym juz koncze bo naprawde wszystko zostalo juz powiedziane i nie ma sensu prowadzic dalszych ,jalowych dyskusji .Jak juz mowilam,kazdy ma prawo sam dokonac weryfikacji.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2011-12-12 11:03:04 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie