MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Do firm przewozowych.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

biebronka2000

Post #1 Ocena: 0

2011-12-11 22:40:42 (14 lat temu)

biebronka2000

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 09-11-2009

Witam serdecznie,

nazywam się Agnieszka, mam 38 lat i wraz z rodziną mieszkam pod Manchesterem.
Mam do Państwa pytanie i prośbę zarazem.
Zdecydowałam się odpowiedzieć na akcję "listy do Świetego Mikołaja" i zrobić prezent jakiemuś biednemu dziecku. Potrzebuję jednak wsparcia, czyli kogoś kto bezpłatnie dostarczy tą paczkę dziecku w PL.
Czy jest jakaś firma, która mogłaby to zrobić? Cel jest szczytny,biedy sporo,a Boże Narodzenia to czas radości.Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam, Agnieszka.
ps.Będę miała trzy niewielkie paczki, ale jeżeli jakiś przewoźnik zdecyduje sie zabrać tylko jedną, też będzie fajnie.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

PikoPiko

Post #2 Ocena: 0

2011-12-12 00:28:37 (14 lat temu)

PikoPiko

Mężczyzna

Z nami od: 08-04-2011

1.to sa 3 paczki w jedno miejsce czy wszystkie 3 w różne i gdzie docelowo - jakie miasto miały by trafić
2. jesli to jest w jedno miejsce to moge zabrac - lece do pl w przyszły poniedziałek
a w polsce nadam to kurierem za którego zapłace z własnej kieszeni w ten sposób tez dorzuce sie symbolicznie aby jakies dziecko miało troszke lepsza gwiazdke
3. sam mam ogromny czarny worek maskotek który podrzuce z 2 pudłami jakis cukierków do domu dzieka w mojej okolicy aby dzieciaczki miały milsza gwiazdke

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

lublin-transpor

Post #3 Ocena: 0

2011-12-12 05:53:57 (14 lat temu)

lublin-transport

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2009

Witam.
Możemy pomóc w najbliższą niedzielę. Zabierzemy wszystkie 3 paczki do Polski.
Proszę o kontakt na info@lublin-transport.pl lub +48 886444111
Marcin Kozłowski
Nie musicie mi dziękować - wystarczy, ze będziecie mnie wielbić na klęczkach ;) Transport paczek, mebli, motocykli PL-UK-PL

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2011-12-12 08:39:44 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-12 05:53:57, lublin-transport napisał(a):
Witam.
Proszę o kontakt na <a href="mailto:info@lublin-transport.pl" target="_new">info@lublin-transport.pl</a> lub +48 886444111
Marcin Kozłowski

Uwazalabym panie Marcinie ze skladaniem byc moze kolejnych, bezpodstawnch obietnic.Tym bardziej jesli chodzi o tak wazna kwestie jak zobowiazanie sie dostarczenia paczek dla ludzi potrzebujacch.Chcialam przypomniec ,ze sama korzystalam z panstwa uslug transportowch organizujac akcje na Mojej Wyspie .Wszystko ukladalo sie pieknie do czasu gdy po prostu przestaliscie byc wiargodni i zaczeliscie zwodzic i nie dotrzmywac ani obietnic ani terminow.Musialam skorzystac z uslug innej firmy ,bardziej rzetelnej .Ciekawy chwyt reklamowy . Uaktywniac sie w okresie swiatecznym (w roznych watkach ),gdy jest wieksze zapotrzebowanie na firme transportowa i grac role dobrego efla .Jesli osoba ,ktora napisala ten post powyzej z prosba o dostarczenie paczek dla dzieci skorzysta z uslug panstawa firmy zrobi to na wlasne ryzyko .

Pozdrawiam cieplo i swiatecznie efka
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

lublin-transpor

Post #5 Ocena: 0

2011-12-12 08:53:17 (14 lat temu)

lublin-transport

Mężczyzna

To bardzo miłe i budujące, usłyszeć coś takiego od osoby, z którą współpracowałem przy akcjach charytatywnych. Pięknie dziękuję. Szczególnie, że jak widać tłumy chętnych rzuciły się z ofertami...
Ja oczywiście nie narzucam się z ofertą pomocy - mamy trochę wolnego miejsca na powrót do Polski, możemy je wykorzystać dla potrzebujących.
Pani sugestie o chwycie reklamowym są, delikatnie rzecz ujmując, nie na miejscu.
Nie działam dla rozgłosu, mogę na priv wysłać kontakt do osoby, dla której wieźliśmy ostatnio szlachetne paczki do Polski nie prosząc o jakiekolwiek nagłaśnianie tego faktu. Ciężko uwierzyć, że stać nas na dobre serce?
Ale decyzję pozostawiam osobie, która założyła temat.
Oferta aktualna.
Nie musicie mi dziękować - wystarczy, ze będziecie mnie wielbić na klęczkach ;) Transport paczek, mebli, motocykli PL-UK-PL

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-12-12 09:10:24 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-12 08:53:17, lublin-transport napisał(a):
To bardzo miłe i budujące, usłyszeć coś takiego od osoby, z którą współpracowałem przy akcjach charytatywnych. Pięknie dziękuję.

Nie ma za co ,nie napisalam nic co mijaloby sie z prawda .Za wspolprace przy akcjach ( do momentu jak wszstko szlo dobrze ) dziekuje serdecznie i nie odejmuje Wam tego co zrobilisie.Nie mniej przy kolejnej z akcji sam pan zaoferowal pomoc ,po czym unikal pan kontaktu , nie odpowiadal na maile ,telefony .Ignorowal pan wszelkie moje zapytania ,podajac kolejne terminy ,ktore nie dochodzily do skutku a ludzie ...czekali.Nie watpie ,ze ma pan rowniez zadowolonch klientow i takich panu zycze.
Nie napisalam zeby z panstwa uslug nie korzystac ,napisalam tylko ze ktos kto podejmie z Wami wspolprace robi to wylacznie na wlasna odpowiedzialanosc i ryzyko.
Tyle ode mnie w tym temacie ,powiedzialam juz wszystko i nie zamierzam sie dalej wdawac w dyskusje.Rzeczywiscie klienci beda mieli mozliwosc sami zweryfikowac rzetelnosc oferowanych przez was uslug.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

lublin-transpor

Post #7 Ocena: 0

2011-12-12 09:13:35 (14 lat temu)

lublin-transport

Mężczyzna

Amen

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2011-12-12 10:10:04 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2011-12-12 10:11:42 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

stanislawski

Post #10 Ocena: 0

2011-12-12 10:19:24 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2011-12-12 08:39:44, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2011-12-12 05:53:57, lublin-transport napisał(a):
Witam.
Proszę o kontakt na <a href="mailto:info@lublin-transport.pl" target="_new">info@lublin-transport.pl</a> lub +48 886444111
Marcin Kozłowski

Uwazalabym panie Marcinie ze skladaniem byc moze kolejnych, bezpodstawnch obietnic.Tym bardziej jesli chodzi o tak wazna kwestie jak zobowiazanie sie dostarczenia paczek dla ludzi potrzebujacch.Chcialam przypomniec ,ze sama korzystalam z panstwa uslug transportowch organizujac akcje na Mojej Wyspie .Wszystko ukladalo sie pieknie do czasu gdy po prostu przestaliscie byc wiargodni i zaczeliscie zwodzic i nie dotrzmywac ani obietnic ani terminow.Musialam skorzystac z uslug innej firmy ,bardziej rzetelnej .Ciekawy chwyt reklamowy . Uaktywniac sie w okresie swiatecznym (w roznych watkach ),gdy jest wieksze zapotrzebowanie na firme transportowa i grac role dobrego efla .Jesli osoba ,ktora napisala ten post powyzej z prosba o dostarczenie paczek dla dzieci skorzysta z uslug panstawa firmy zrobi to na wlasne ryzyko .

Pozdrawiam cieplo i swiatecznie efka

Dwie sprawy. Jedna dobra, druga zła(?)
Po pierwsze, uważam , że to nie jest z ich strony wybieg reklamowy. Oni naprawdę, jak będą mieli miejsce, to zabiorą

Druga jest niestety taka, że zabiorą, ale jak będą jechać. I to dotyczy większosci tego typu polskich firm. A czy będą jechać to nigdy nie wiadomo, dopóki się ich nie zobaczy u drzwi. Bo to firmy amatorskie. Czyli grafik jest wtedy ważny, jak mają z czym jechać. A jak nie zbiorą wystarczającej ilosci przesyłek, aby zarobić (czy może, aby się po prostu zwróciło, jak są uczciwsi), to nie pojadą i nie zabiorą twojego towaru mimo, że z nimi współpracowałes/współpracowałas dłużej.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,