MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przekroczenie granic obrony koniecznej - co dalej...

« poprzednia strona

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 10 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2011-11-27 16:09:31 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Dostawało sie i od takich....

W swoje 17ste urodziny dostałem od gościa przed 40tka.
Zwykły lebiega ( bo bić sie nie umiał) tyle ze silny...
Pracował w tej samej masarni co mój tchorzliwy braciszek. Miał tyle pary w łapach ze byki ubijal siekiera.
Mam po nim pamiątkę w postaci zlamanej jedynki.

Żyje dalej i nie ma pewności czy kiedyś znów sie tak nie przelicze...tylko za bardzo nie ma już mi co wybijac:-(.

Żeby nie było nie robię z siebie żadnego bohatera bo do tego mi daleko.Są sytuacje ze lepiej sobie odpuścić ( o ile jest sie trzezwym) a są takie w których nie liczy sie kto dostanie a to czy pozwolisz komuś Cie poniewierac.

Znałem już takich najzajebistszych twardzieli którzy jak bili kumpla spieprzali w podskokach a Ciupek zostawał i go zbierał ( sam przy tym dostajac po pysku bo byłem w zasięgu).Dzisiaj nawet wspominając tych papierowych bohaterów jadę im po rajtach aż sie mój kumpel obraza ( jeden z tych najzajebistszych to był jego najlepszy przyjaciel co to w ogień miał za nim wskoczyć)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-11-27 17:13:09 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Moze trudno niektorym uwierzyc, ale mozna przejsc przez zycie bez ukrywania sie, obcowac z ludzmi, miec (niefortunne) doswiadczenie przemocy fizycznej i slownej bez pozbawienia kogos zycia czy wyrzadzenia komus trwalych szkod na zdrowiu.

Jest cos takiego pomiedzy przeciwnosciami, jak zdrowy rozsadek, czasem uzycie takiego filtra pomiedzy mozgiem a narzedziami ruchu czy mowy daje calkiem pomyslne rezultaty.

Ada

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #3 Ocena: 0

2011-11-27 21:34:48 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-11-27 17:13:09, Adacymru napisał(a):
Moze trudno niektorym uwierzyc, ale mozna przejsc przez zycie bez ukrywania sie, obcowac z ludzmi, miec (niefortunne) doswiadczenie przemocy fizycznej i slownej bez pozbawienia kogos zycia czy wyrzadzenia komus trwalych szkod na zdrowiu.

Jest cos takiego pomiedzy przeciwnosciami, jak zdrowy rozsadek, czasem uzycie takiego filtra pomiedzy mozgiem a narzedziami ruchu czy mowy daje calkiem pomyslne rezultaty.

widzisz... latwo Tobie pisac jako bialej... gorzej zyc jako 'mieszaniec' ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 27-11-2011 21:35 ]

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2011-11-28 00:53:36 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-11-27 17:13:09, Adacymru napisał(a):

Kolo z filmiku o psiarni tez tak pewnie uważał
.....
:-Y

Uwaga moderatora: Usunelam tresc postu bo jak dla mnie o pare slow za duzo... Kolego Ciupku - "anger management" kurs by sie przydal... Prosze juz wyhamowac i nie uzywac wulgaryzmow, nawet gwiazdkami - szczegolnie jesli odnosza sie one do pewnych ludzi/grupy spolecznej... Dales juz uplyw swej zlosci, wyraziles swoj punkt widzenia... Nie bedziemy tolerowac nagonki na policje. Jednoczesnie udzielam ostrzezenia - za uzywanie wulgaryzmow i wyrazen ogolnie uznanych za obrazliwe, regulamin punkt 2 "b" i "d" Leonka

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2011-11-28 13:30:16 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

rozumiałem i od dziś kocham przedstawicieli tej profesji (oby zyli wiecznie)

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,