Cytat:
2011-11-24 15:08:42, leonka napisał(a):
Chyba mylicie obrone konieczna z wymierzaniem sprawiedliwosci... Podajcie sobie rece z tym kolega z innego watku co to palka metalowa straszyl sasiada - on tez biedny niewinny, sasiad mu auto zastawil bo on Polak... A przeciez honoru polskiej krwi trzeba bronic i co mi tu bedzie jakis angol w kasze dmuchal... Szczegolnie ze ten kraj taki niebezpieczny, na kazdym kroku szaleja pijani wojacy... Oj - panowie... Jak ktos szuka guza - to go znajdzie... Zawsze...
http://www.youtube.com/watch?v=gSQhHc4Ffes
Collie , niedaleko liqiud and envy . Nikt nie pomogl , chociaz tyle ludzi do okola . O jakim wymierzaniu sprawiedliwosci mowisz ? Przypominam CI , ze zostalismy z kolezanka zaatakowani bez powodu , ze uslyszalem pod swoim adresem ze mam f*** off back to poland i ze ona jest old w*** i tez moze f*** off back to poland ? Pomijam juz cala mase faktow . Mam nadzieje , ze nigdy to CIebie ani Twoich przyjaciol nie spotka , bo jak widzisz mozna wylapac wyrok zupelnie tego nie chcac , tylko dlatego , ze jestes . Gdybym tylko ja wtedy dostal to pewnie bym sie wycofal i tyle .
Co mnie w sumie troche rozbawilo - kiedys podnosilem z ziemi starszego pana , ktory upadl i zlamal sobie nos . Mialem na sobie pare kropli jego krwi . Gdyby ktos chcial , to za to tez poszedl bym siedziec ... Nie pomagac , nie widziec , byc obojetnym .
Jest w telewizji hype na nienawisc do polakow . Channel 4 twierdzi , ze 9 na 10 sex offenders to imigranci , z czego wiekszosc to wschodnia europa . Ciekawe , ze nie widac tego w psychiatrykach i na oddzialach dla zboczencow sa 95 procentach anglicy .
Uwaga moderatora: Edytowalam nieco... Prosze nie stosowac takich slow - nawet po angielsku... Leonka