MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przekroczenie granic obrony koniecznej - co dalej...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 8 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2011-11-24 15:19:18 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2011-11-24 15:08:42, leonka napisał(a):
Chyba mylicie obrone konieczna z wymierzaniem sprawiedliwosci... Podajcie sobie rece z tym kolega z innego watku co to palka metalowa straszyl sasiada - on tez biedny niewinny, sasiad mu auto zastawil bo on Polak... A przeciez honoru polskiej krwi trzeba bronic i co mi tu bedzie jakis angol w kasze dmuchal... Szczegolnie ze ten kraj taki niebezpieczny, na kazdym kroku szaleja pijani wojacy... Oj - panowie... Jak ktos szuka guza - to go znajdzie... Zawsze...

Przeczytaj co panu od pałki napisałem...
Dla mnie powinien piętnastaka na dzień dobry wyłapać.Nie moge (zabrania tego regulamin forum) napisać kto sięga po noże,pałki i inne kastety:-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-11-24 16:46:10 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2011-11-24 16:50:20 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-11-24 16:46:10, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2011-11-24 14:57:15, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

2011-11-24 08:08:48, eastiebeastie napisał(a):
No niestety , ja tez sie nie spodziewalem . Lepiej sie plecami odwrocic i nie widziec jak komus dzieje sie krzywda ....

Zamiast patrzeć przez mur lepiej patrzeć przez palce...
Dlatego widząc jak skini kopią staruszkę trzeba podziwiać piękno krajobrazu z drugiej strony.Jeszcze nie daj Boże któryś połamie nogi kopiąc babcie (jak Najman na Salecie) i nam przybiją spółę że widzieliśmy i skinom nie pomogliśmy

A jak się zmęczą i przstaną kopać, a ona przeżyje, to okrzykną ich bohaterami, że uratowali babci życie...

Najgorzej ma babcia tak czy inaczej...Bo albo ją zatłuką albo jak nie daj Boże laską któregoś potraktuje to pójdzie leżeć i odszkodowanie z niej jeszcze wydoją...

Do góry stronyOffline

eastiebeastie

Post #4 Ocena: 0

2011-11-27 10:28:55 (13 lat temu)

eastiebeastie

Mężczyzna

Z nami od: 28-07-2011

Cytat:

Chyba mylicie obrone konieczna z wymierzaniem sprawiedliwosci... Podajcie sobie rece z tym kolega z innego watku co to palka metalowa straszyl sasiada - on tez biedny niewinny, sasiad mu auto zastawil bo on Polak... A przeciez honoru polskiej krwi trzeba bronic i co mi tu bedzie jakis angol w kasze dmuchal... Szczegolnie ze ten kraj taki niebezpieczny, na kazdym kroku szaleja pijani wojacy... Oj - panowie... Jak ktos szuka guza - to go znajdzie... Zawsze...

http://www.youtube.com/watch?v=gSQhHc4Ffes
Collie , niedaleko liqiud and envy . Nikt nie pomogl , chociaz tyle ludzi do okola . O jakim wymierzaniu sprawiedliwosci mowisz ? Przypominam CI , ze zostalismy z kolezanka zaatakowani bez powodu , ze uslyszalem pod swoim adresem ze mam f*** off back to poland i ze ona jest old w*** i tez moze f*** off back to poland ? Pomijam juz cala mase faktow . Mam nadzieje , ze nigdy to CIebie ani Twoich przyjaciol nie spotka , bo jak widzisz mozna wylapac wyrok zupelnie tego nie chcac , tylko dlatego , ze jestes . Gdybym tylko ja wtedy dostal to pewnie bym sie wycofal i tyle .
Co mnie w sumie troche rozbawilo - kiedys podnosilem z ziemi starszego pana , ktory upadl i zlamal sobie nos . Mialem na sobie pare kropli jego krwi . Gdyby ktos chcial , to za to tez poszedl bym siedziec ... Nie pomagac , nie widziec , byc obojetnym .

Jest w telewizji hype na nienawisc do polakow . Channel 4 twierdzi , ze 9 na 10 sex offenders to imigranci , z czego wiekszosc to wschodnia europa . Ciekawe , ze nie widac tego w psychiatrykach i na oddzialach dla zboczencow sa 95 procentach anglicy .

Uwaga moderatora: Edytowalam nieco... Prosze nie stosowac takich slow - nawet po angielsku... Leonka

Do góry stronyOffline

eastiebeastie

Post #5 Ocena: 0

2011-11-27 10:35:40 (13 lat temu)

eastiebeastie

Mężczyzna

Z nami od: 28-07-2011

Cytat:

2011-11-24 16:50:20, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

2011-11-24 16:46:10, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2011-11-24 14:57:15, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

2011-11-24 08:08:48, eastiebeastie napisał(a):
No niestety , ja tez sie nie spodziewalem . Lepiej sie plecami odwrocic i nie widziec jak komus dzieje sie krzywda ....

Zamiast patrzeć przez mur lepiej patrzeć przez palce...
Dlatego widząc jak skini kopią staruszkę trzeba podziwiać piękno krajobrazu z drugiej strony.Jeszcze nie daj Boże któryś połamie nogi kopiąc babcie (jak Najman na Salecie) i nam przybiją spółę że widzieliśmy i skinom nie pomogliśmy

A jak się zmęczą i przstaną kopać, a ona przeżyje, to okrzykną ich bohaterami, że uratowali babci życie...

Najgorzej ma babcia tak czy inaczej...Bo albo ją zatłuką albo jak nie daj Boże laską któregoś potraktuje to pójdzie leżeć i odszkodowanie z niej jeszcze wydoją...

A babcie nalezy zamknac , bo stwarza zagrozenie dla ludzkosci , przeciez mogla oddac .

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-11-27 10:44:26 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #7 Ocena: 0

2011-11-27 10:51:28 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-11-27 10:28:55, eastiebeastie napisał(a):
Cytat:

Typowy angielski zabijaka hehe.

Tu od dziecka uczą frajerstwa...U mojej córy w szkole była taka mała akcja.
Córka nie poczęstowała jakiejś dziewczyny Mentosem (po prostu jej akurat nie lubi).Tamta za to jej wypaskudziła w twarz.Wszystko na oczach nauczyciela.Rozdzielił je akurat jak Wiktoria miała jej oddać.Zero reakcji na atak...Wszystko widziała koleżanka córki która mieszka po drodze i w drodze do domu w ramach rewanżu wypłaciła liścia tamtej.
Tamta frajerka zesmarkała się mamusi w spódnicę i na drugi dzień kolezanka Wiktorii została zawieszona na 3 dni....
Pytam się ku***wa jakim prawem???
Nauczyciel był swiadkiem ataku i nie zawiesili a z pomówienia zawiesili (nikt nic nie widział nikt nie słyszał tylko skarga mamusi).Gdyby to moje dziecko oddało i zostało zawieszone byłby dym o rasistowskie traktowanie bo Polaczka to wolno (Polaczek do bicia)

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2011-11-27 10:56:49 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-11-27 10:44:26, sniper00 napisał(a):
sam fakt że było kilku vs 1 powinien dać do myślenia i policji i sędziemu, niestety tu jest durne prawo i jeszcze głupsi sędziowie. Jakiś czas temu jeden z złodziei w naszym sklepie chciał mi rozwalić butelkę na łbie, poślizgnał się na skórce od banan i tak ze 3 razy... gdy wpadła policja, zapytałem czy nastepnym razem gdy ktoś będzie chciał mi rozwalić butelkę na łbie, czy mogę użyć tez czegoś ciężkiego, a że mamy sklep z narzędziami, to sprzętu nam nie brakuje, glina stwierdził że dostał bym 10 lat ciupy, bo napastnik nie zrobił tulipanka z butelki...czyli wg ich logiki, muszę oberwać butelką w łeb i jeśli będę w stanie kontynuować walkę, dopiero wtedy mogę użyć czegoś do obrony...

Niekoniecznie....
eastiebeastie został najpierw przekopany i dopiero potem przetrącił patałachowi tryby.Użył polskiej broni głowy i rąk pewnie i pewnie (oby nie) pójdzie leżeć bo zasrańce nie dali sobie z nim rady jak z dziewczyną.

Może ada to jakoś sensownie wytłumaczy bo póki co to przypomina polowanie na Polaczków

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #9 Ocena: 0

2011-11-27 11:06:07 (13 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Cytat:

2011-11-22 16:56:25, leonka napisał(a):
Cytat:

2011-11-22 16:16:08, SiwyZmc napisał(a):
heheheh Wybacz kolego ale te twardziele w Essex wlasnie takie sa :-D ta Anglia to zryty kraj hehe.

Kurcze no mieszkam w Essex, a nawet w colchester 6 lat i ze mnie taki incydent nie spotkał??? Za to chłopaka koleżanki zaatakowała i pobiła banda lysych, Przerosnietych Polakow... W Essex... Po to by mu telefon I 20 funtow skroic...

Droga Leonko dlugo nie zagladalem w temacie ale wchodze dzis i widze filmik powyzej.... wierz badz nie ale to Colchester... o ktorym wczesniej pisalismy ;-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-11-27 11:07:12 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,