Str 6 z 10 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-11-22 16:56:25 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
SiwyZmc | Post #2 Ocena: 0 2011-11-22 18:18:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
No to wybacz mi droga Leonko moja niewiedze... ale czekaj czekaj... a co powiesz na wojskowych, ktorzy wlasnie to w Colchester maja swoja baze i co weekend wszczynaja wiele burd? Ja wychodzilem do miasta w Chelmsford, Braintree oraz Witham.. za kazdym razem widzialem burdy wszczynane bez powodu... moze mi sie tylko wydawalo
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2011-11-22 21:34:40 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
eastiebeastie | Post #4 Ocena: 0 2011-11-23 19:55:18 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-07-2011 Skąd: colchester |
Colchester to urocze miasto , zawsze bede za nim tesknil ... Tam tez nie bylo bezpiecznie , ale dla mnie bylo swojsko .Ta sprawa nie miala miejsca w colchester , tylko w southend ... Zaraz sie odniose to pozostalych postow .
|
eastiebeastie | Post #5 Ocena: 0 2011-11-23 19:59:25 (13 lat temu) |
Cytat: 2011-11-22 10:07:24, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-11-21 23:56:09, Adacymru napisał(a): 1. Ona sama "nie wie co sie stalo". 2. Zmieniajac zeznania jak choragiewka na wietrze, jej wiarygodnosc spada szybciej niz waluta na gielgach. Czyli nie ma prawa obejrzeć filmiku na którym kilku pedzi ją bije i sobie przypomnieć?Po pobiciu mogła dostac chwilowej amnezji.Po czasie mogła sobie wszystko poskładać. Dziwne że jak oskarżony żali się na zanik pamięci to szybko znajduje sie ktoś czy to w osobie policjanta na przesłuchaniu (który ma niezawodny środek na poprawę pamięci) czy też prokurator z garścią tzw "dowodów" które wiadomo są wystarczające żeby jednego na ich podstawie skazać a innych juz nie. Zresztą co to za milicja która przeglądajac materiał dowodowy w jakiejś sprawie nie trzasnęła że ktoś na tym filmiku został zaatakowany i pobity?.Wybieraja sobie co traktuja jako przestępstwo czy jak? Ten gosc chce odszkodawanie i tyle . Plus policja ignoruje pewne fakty , pamietaj , ze my jestesmy przybyszami ze wschodniej europy , czyli debilami jak lansuje nas brytyjska telewizja . |
|
|
eastiebeastie | Post #6 Ocena: 0 2011-11-23 20:00:31 (13 lat temu) |
Cytat: 2011-11-22 10:28:17, mlody_leszczyk napisał(a): A czy nie można powołać na świadka jakiegoś lekarza, który by stwierdził, że po uderzeniach w głowę jakich doznales mogło dojść do chwilowych zaburzeń twojej świadomości, które mogły wyłączyć możliwość racjonalnego myślenia i to że w chwili emocjonalnego wzburzenia mogłeś nie kontrolować swojej agresji w stosunku do napastnika. Powodując jednocześnie niemożliwość rejestracji przebiegu tych zdarzeń, które miały miejsce. I dlatego nie pamiętasz nic, z powodu tych urazów, które doznales, gdy cię kopali. Bardzo dobry pomysl , tez bede sie dowiadywal , dzieki ![]() [ Ostatnio edytowany przez: eastiebeastie 23-11-2011 20:02 ] |
eastiebeastie | Post #7 Ocena: 0 2011-11-23 20:01:38 (13 lat temu) |
Cytat: 2011-11-22 10:46:20, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-11-21 23:56:09, Adacymru napisał(a): 2. Zmieniajac zeznania jak choragiewka na wietrze, jej wiarygodnosc spada szybciej niz waluta na gielgach. Wszystkie prawdy i ta też.... Na swojej sprawie odwołałem wszystkie złożone wcześniej zeznania.Stwierdziłem że zeznania nie są moje a do podpisania zostałem zmuszony przez milicjantów biciem.W sądzie składałem zeznania od nowa i to te nowe zostały zapisanbe w aktach sprawy (jak i fakt że zgłosiłem fakt użycia przemocy przez milicję) W Uk ? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: eastiebeastie 23-11-2011 20:03 ] |
eastiebeastie | Post #8 Ocena: 0 2011-11-23 20:15:00 (13 lat temu) |
Dzieki wszystkim za slowa otuchy . Dzis rozmawialem z kilkoma osobami , z roznych kregow . Moj prawnik jest smierdzacym leniem i jesli dalej bedzie to tak wygladac , ze jemu sie nie bedzie chcialo to zlinkuje kancelarie tutaj , zeby unikac . Szykuje sie do bardzo powaznej rozmowy z nimi , maja mnie za debila . Zostalem powaznie wprowadzony przez nich w blad , plus nie powiedzieli mi wielu rzeczy ktore sa wazne dla sprawy . Sadze , ze wlasnie dlatego zmienily sie paragrafy .
Nie chce sie zbytnio wymadrzac , przerabialem juz mit polaka debila z pracodawca , ogralem gnoja na pare groszy . Tak dlugo jak dlugo bedziemy pozwalali mediom cholubic mit o niedobrych polakach tak dlugo wszystko bedzie dla nas trudniejsze i bedziemy latwymi celami . Nie zrozumcie mnie zle , nie chce brzmiec rewolucyjnie , ale kolejny raz to widze . |
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2011-11-23 20:25:29 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-11-23 20:00:31, eastiebeastie napisał(a): Cytat: 2011-11-22 10:28:17, mlody_leszczyk napisał(a): A czy nie można powołać na świadka jakiegoś lekarza, który by stwierdził, że po uderzeniach w głowę jakich doznales mogło dojść do chwilowych zaburzeń twojej świadomości, które mogły wyłączyć możliwość racjonalnego myślenia i to że w chwili emocjonalnego wzburzenia mogłeś nie kontrolować swojej agresji w stosunku do napastnika. Powodując jednocześnie niemożliwość rejestracji przebiegu tych zdarzeń, które miały miejsce. I dlatego nie pamiętasz nic, z powodu tych urazów, które doznales, gdy cię kopali. Bardzo dobry pomysl , tez bede sie dowiadywal , dzieki ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>eastiebeastie</i> 23-11-2011 20:02 ] Powodzenia..... ![]() Poradze ci szczerze, zanim narobisz sobie wielkich nadzieji na przegiecie systemu, albo na tyle wczesnie, ze zdazysz zaiszczedzic na przyszle wydatki. Nie sadz nawet, ze taka diagnoze postawi ci GP, ani ze nawet jak jakiegos namowisz na napisanie takiego listu, to ze zostanie to uznane w sadzie. GP nie jest ekspertem w takich sparawch, wiec nie moze potwierdzic. Moze spekulowac, a napewno nie pojdzie do sadu powtorzyc swoje spekulacje, bo by zostal szybko odeslany do zajecia sie praca w swojej dzialce medycyny. musialby zreszta byc to jakis GP, ktoremu zupelnie nie zalezy na jego zawodzie, zeby takie poswiadczenie wystawic. Zeby takie oswiadczenie dostac, to trzeba odpowiedniego specjaliste, a ten nie bedzie tani. Jesli nie ma wielkich szans na taka linie opbrony, to adwokat nie bedzie pokrywal kosztow, jak ich nie ma szans odzyskac. Druga sprawa, to takim wytlumaczeniem mogliby sie poslugiwac wszyscy, zeby uniknac konsekwencji swoich czynow. Polecam szukania porady w sprawie obrony u specjalistow a nie u pseudo-specjalistow.
Ada
|
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2011-11-23 20:34:38 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-11-23 20:15:00, eastiebeastie napisał(a): Dzieki wszystkim za slowa otuchy . Dzis rozmawialem z kilkoma osobami , z roznych kregow . Moj prawnik jest smierdzacym leniem i jesli dalej bedzie to tak wygladac , ze jemu sie nie bedzie chcialo to zlinkuje kancelarie tutaj , zeby unikac . Szykuje sie do bardzo powaznej rozmowy z nimi , maja mnie za debila . Zostalem powaznie wprowadzony przez nich w blad , plus nie powiedzieli mi wielu rzeczy ktore sa wazne dla sprawy . Sadze , ze wlasnie dlatego zmienily sie paragrafy . Nie chce sie zbytnio wymadrzac , przerabialem juz mit polaka debila z pracodawca , ogralem gnoja na pare groszy . Tak dlugo jak dlugo bedziemy pozwalali mediom cholubic mit o niedobrych polakach tak dlugo wszystko bedzie dla nas trudniejsze i bedziemy latwymi celami . Nie zrozumcie mnie zle , nie chce brzmiec rewolucyjnie , ale kolejny raz to widze . Jakkby twoj prawnik byl totalnym leniem, to poradzilby ci przyznac sie do winy na pierwszym posiedzeniu sadu, zaoszczedzilby czasu na opracowywanie obrony. Jak sadzisz, ze zrobilbys to lepiej, to nie ma zadnego problemu. Zreszta nie ma przeszkod, zeby zmienic, a to jest twoja sprawa, i ty powinienes sie nia zajmowac najbardziej. Odpusc sobie linie: system przeciw Polakowi (albo polakowi, jak wolisz). Cytat: pamietaj , ze my jestesmy przybyszami ze wschodniej europy , czyli debilami jak lansuje nas brytyjska telewizja .
Jakos wiele osob potrafilo sie wylansowac bardzo pozytywnie. W twoim przypadku, wylansowales sie sam. Radze sie bardziej zajac swoja sprawa, bo na tym etapie, to "upolitycznianie" tylko rozprasza twoja uwage.
Ada
|