MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjazd - co z psem?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

myha77

Post #1 Ocena: 0

2011-09-29 16:46:52 (14 lat temu)

myha77

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

Hej,
mam poważny problem, muszę wyjechać na 11 dni i nie wiem co zrobić z psem. Przez 13h byłby sam, co jest niemożliwe. Wiem że istnieją hotele czy tzw. kennele dla psów ale biorę to pod uwagę jako ostateczność. Szukałam też firm i osób zajmujących się wyprowadzaniem psów ale jakoś nie jestem przekonana, poza tym w kilku miejscach powiedziano mi że się nie podejmą bo mój pies nie nadaje się do grupowych spacerów (nie dogaduje się z innymi psami). I co robić? Potrzebuje kogoś w sumie na 7 dni (o weekendy nie muszę się martwić). Tak więc pytanie do was, zna ktoś może kogoś z okolic walthamstow (zaufanego/sprawdzonego) kto zajmuje się wyprowadzaniem psów? A może jakieś inne pomysły?
miej cierpliwosc nad wątpliwościami twojego serca...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

PaniDomu

Post #2 Ocena: 0

2011-09-29 19:50:28 (14 lat temu)

PaniDomu

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 11-09-2011

Hej Myha77.
Wyslalam Ci priva.
Czytaj Oszczedna Pani Domu w Londynie

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2011-09-29 20:37:11 (14 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Rzuc temat na watku Podroze, Anglia na Dogomanii, tam sporo londynczykow sie odzywa.
Z wlasnego doswiadczenia moge polecic szukanie petsittera zajmujacego sie wyprowadzaniem tez pojedynczo psow (moze byc troche drozej niz grupowe, z oczywistych powodow), prowadzacego zarejestrowana dzialanosc, ubezpieczonego, z CRB (w koncu dajesz mu klucze do domu), z podpisana umowa. Czesto poza spacerem wynajety opiekun oferuje posiedzienie z psem w domu, zabranie go do siebie na pare godzin, by futro nie siedzialo samo tyle godzin.
Ewentualnie opcja ugadania opieki ze znajomymi, moze komus zechce sie przyjechac z Polski na tydzien wakacji w Londku w zamian za spacery z psem...

Zostawialismy tak nasze futro, bylo ok.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,