MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam Kobiety do....

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Radek1986

Post #1 Ocena: 0

2011-08-03 23:04:02 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

tak jak w temacie - od razu zaznaczam ze nie jest to ogloszenie matrymonialne! ,szukam kobiety do- wspolnych rozmow i nauki jezyka Angielskiego na skype ,najlepiej gdyby znala ten jezyk ,ja znam angielski w pisowni(czego nauczylem sie grajac w rozne gry od dziecinstwa w jezyku angielskim) i tez dzieki temu ze rozmawialem z wieloma amerykancami ,anglikami ,podczas gdy bylem Administratorem gier na wp.pl i mialem najwieksza gildie na serverze gry mmorpg (Rohan Online) - ponad 800 members.
po krotce chodzi o akcent i wymowe ,jako ze teraz jestem w Anglii potrzebuje kogos takiego ,a jako ze aktualnie czekam na prace z ludzmi z innych krajow ,mam czas zeby poznac jakas mila pania ,ktora chcialaby mnie nauczyc akcentu-wymowy niektorych slow lub porozmawialaby ze mna chociaz chwile ,lub dluzsza chwile w jezyku ang.
chetne panie zapraszam do tego tematu lub na PRV.
zaznaczam tez ze moze to byc osoba niekoniecznie znajaca perfekcyjnie jezyk angielski ,mozemy sie jakos uzupelniac ,wazne zeby znala akcent i poprawiala mnie w rozmowie.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

mlody_leszczyk

Post #2 Ocena: 0

2011-08-03 23:30:01 (14 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Zapytam moją sąsiadkę czy ma czas aby ci pomóc. Ona jako dziecko przyjechała tutaj z rodzicami. Teraz jest na emeryturze i kiedyś się pytała mnie czy mógłbym jej pomóc w poprawie polskiego. Co jakiś czas mnie zagaduje o to. Ale ja mam za mało czasu, aby ją uczyć. Co prawda między sobą gadamy po polsku i jak mam problem z angielskim to ona jest pomocna.
Więc jak chcesz to mogę się jej zapytać.

Do góry stronyOffline

Radek1986

Post #3 Ocena: 0

2011-08-04 00:14:23 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

no to by bylo dobre rozwiazanie,bo moglbym ja poduczyc Polskiego a ona mnie angielskiego ,powiedz jaka jest sytuacja i czy moze korzystac ze skype ,ja sie z Nia dogadam wtedy ,dziekuje.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Radek1986

Post #4 Ocena: 0

2011-08-07 02:58:47 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

up
bo pan powyzej sie ze mna nie skontaktowal ,jest jakas wolna pani ktora moglaby porozmawiac w jez ang?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

agnieszka792

Post #5 Ocena: 0

2011-08-08 23:52:57 (14 lat temu)

agnieszka792

Kobieta

Z nami od: 04-04-2010

Dlaczego pani? Pan moze byc?:-] :P

Do góry stronyOffline

agnieszka792

Post #6 Ocena: 0

2011-08-08 23:54:39 (14 lat temu)

agnieszka792

Kobieta

Z nami od: 04-04-2010

Do góry stronyOffline

clowni

Post #7 Ocena: 0

2011-08-09 01:13:35 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Chyba Pan odpada bo kolega chce tylko rozmawiac z Paniami :)
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Radek1986

Post #8 Ocena: 0

2011-08-09 01:45:42 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-08 23:54:39, agnieszka792 napisał(a):

nie wiem dlaczego ale tak jakos lepiej dogaduje mi sie z paniami ;-) wieku okreslonego nie podalem ,ale pani po 90 roku zycia to nie wiem ,okresle wiek 20-70 lat ,niewazne jest to w jakim wieku dana pani jest ,moze akurat odczuwac potrzebe komus pomoc w nauce jezyka jesli ma na to czas ,albo chcialaby poznac kogos "ciekawego" "byc moze" :) zawsze mozna sie odlaczyc od skype ,nie znamy tu ludzi ,licza sie szczere intencje,chociaz nie wiem czy nie lepiej bedzie gdy sobie pojde na jakis kurs ,chociaz uwazam ze nie trzeba mi tego,bo to strata czasu ,angielski mam komunikatywno biegly ,jedynym problemem jest wymowa ,do tego potrzebna jest czasem rozmowa,a w chwili obecnej czeka mnie kolejny miesiac bez kontaktu z ludzmi (do czasu zaczecia pracy).

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Radek1986

Post #9 Ocena: 0

2011-08-09 21:47:55 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-09 01:13:35, clowni napisał(a):
Chyba Pan odpada bo kolega chce tylko rozmawiac z Paniami :)

napisalem do paru ogloszen z gazet do pewnych samotnych pan ,co sie okazalo? 4 panie z ogloszen chca sie tylko zabawic,czemu te kobiety mysla tylko o jednym :-o pewnie Benefitki ,"zgwalcilem" to musze placic,jak nie chce placic prostytutkom :-]
up ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,