|
|
---|---|
myha77 | Post #1 Ocena: 0 2011-07-30 10:47:26 (14 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 Skąd: Londyn |
na MW-nie znalazłam a w google od natłoku informacji dostałam oczopląsu więc zwracam się do was, bo może akurat ktoś coś sprawdzonego poleci
![]() ![]() ![]() miej cierpliwosc nad wątpliwościami twojego serca...
|
Radek1986 | Post #2 Ocena: 0 2011-07-31 00:24:19 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat: 2011-07-30 10:47:26, myha77 napisał(a): na MW-nie znalazłam a w google od natłoku informacji dostałam oczopląsu więc zwracam się do was, bo może akurat ktoś coś sprawdzonego poleci ![]() ![]() ![]() od natloku informacji dostalas oczoplasu ,myslisz tez o "piesku" i o ograniczeniu mozliwosci z tym zwiazanych,chcesz "odsapnac" i podladowac baterie ,"ciagnie" Cie na "lono" natury ,i czesto ludzie sposrod nas "organizuja" takie wypady ,brzmi ciekawie i interesujaco ![]() Dodam jeszcze ze widzialem na High Street w biurach podrozy bardzo tanie wycieczki 2-3 dniowe z roznymi SPA i innymi tego typu atrakcjami poprawiajacymi samopoczucie,polecalbym wiec sie rozejrzec tez i za tym ,jesli Cie stac wydac te np 100f zeby poleciec sobie w najpiekniejsze miejsca na swiecie nie tak daleko od UK ,mysle ze to byloby lepsze od szukania miejsca w okolicach Londynu bo te wycieczki sa naprawde tanie. [ Ostatnio edytowany przez: Radek1986 31-07-2011 00:40 ] "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2011-07-31 09:10:52 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
koleżanka może by i poleciała, na 2-4 dni, w ciepłe ładne miejsce, ale jak wspominała ma psa i ma ten sam problem co my teraz.
Odkąd nie ma za bardzo z kim zostawić psa, musieliśmy zrezygnować z szybkich wypadów. Ale masz racje, za tą samą kwotę można spokojnie odpocząć w jednym z południowych krajów co tu w UK, a pogoda ... nie ma co dyskutować. natomiast co do Lokalnych miejsc, są piękne zakątki, niestety większość jest tak ukryta za wysokimi żywopłotami że odnalezienie to po prostu albo trzeba wiedzieć, albo mieć szczęście i dociekliwość detektywa :> choćby niedawno prze zemnie wspominany dom Churchilla, gdyby nie powolna włóczęga bez celu to byśmy tam nie trafili, mimo że dosłownie tuż obok przejeżdżałem dziesiątki razy przez ostatnie kilka lat! Często wolnych chwilach robie wypady motocyklem po 200-500 km w koło "londynu" i dalekich okolic, i cały czas ten sam problem, PŁOTY do nieba. Ale, W zeszłym roku z jedna z naszych forumowiczek Paulinqa i jej mężem pojechaliśmy do Arundel, w sumie nie tak daleko, ładne ogólnodostępne tereny spacerowe, nie ma tłumu ludzi. Faktycznie można odpocząć i nacieszyć oczy, cen noclegów nie znam bo byliśmy tylko jeden dzień. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-07-31 09:26:51 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
myha77 | Post #5 Ocena: 0 2011-07-31 22:03:11 (14 lat temu) |
dzięki za podpowiedzi, wszystko sprawdziłam
![]() ![]() Lee Valley Campsite, Sewardstone. Wspaniałe zielone okolice,z dala od miejskiego zgiełku i niedrogo. Super miejsce dla tych którzy wpadają do Londynu na 2-3 dni pozwiedzać, a jednocześnie chcieliby wypocząć, posiedzieć po całym dniu tułaczki przy grillu i odsapnąć śwież powietrzem. Normalnie prawie reklama z tego wyszła ![]() miej cierpliwosc nad wątpliwościami twojego serca...
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-08-01 05:49:51 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
myha77 | Post #7 Ocena: 0 2011-08-01 10:51:49 (14 lat temu) |
tak, to jest dokładnie to samo
![]() miej cierpliwosc nad wątpliwościami twojego serca...
|
|