Str 3 z 6 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Radek1986 |
Post #1 Ocena: 0 2011-07-25 10:14:07 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat:
2011-07-25 10:02:07, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:
2011-07-25 09:16:03, Radek1986 napisał(a):
(...)myslalem ze licencje bede juz mial gotowa do pracy jesli siostra upewniala mnie w tym ,ze to powazny czlowiek,moze i jestem 6 letnim dzieckiem dla Ciebie.
Ale jesli moja siostra mowila ze jest to pewny dojrzaly mezczyzna ktory ma wlasna firme to czekalem jak debil ,i przyznaje ze dalem sie oszukac,i bylem glupi ze zaufalem polakowi ,i siostrze tez,rodzonej siostrze ktora aktualnie ukonczyla doktorat w kierunku kryminologii ,a jest po studiach z psychologii.
Nie chce oceniac wlasnej siostry ani jego ale przynajmniej widac jacy ludzie sie edukuja i koncza szkoly w Polsce.
Moja siostra zawsze byla oczkiem w glowie tatusia ktory ma firme w Polsce ,zawsze miala to czego chciala ,przyklad? ja chcialem radio a ona juz je dawno miala ,ona chciala wieze ,a ja dostalem jej stare radio,chwale sie czy zale? niewazne,wazne jest to ze dostalem kopa w dupe ale wole to niz miec wszystko co tylko chce ,bo przynajmniej wiem ze do wszystkiego dojde sam,zawsze lepiej isc pod gore niz stapac po ziemi rownym krokiem,udajac nie wiadomo jakiego inteligenta a tak naprawde nie wiedzac o zyciu nic. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Radek1986</i> 25-07-2011 09:20 ]
Masz żal do Niego?, do siostry?, do rodziców?, do życia?
Zastanawiałeś się dlaczego siostra ma lepiej? A tak na prawdę to się żalisz czy chwalisz że do wszystkiego dojdziesz sam? Powodzenia
zastanawialem sie juz od urodzenia dlaczego ma lepiej,i dlaczego zawsze miala ,dlaczego to zawsze mnie ojciec bil a nie ja ,moze dlatego ze jestem otylym grubasem a ona modelka? moze dlatego ze ojcowie przewaznie sa za corkami? moze dlatego ze widocznie tak musialo byc? gdybys przezyl to bys wiedzial ,ja nie mam zalu do nikogo ani do swojego zycia tez ,bo zawsze sobie sam radzilem,z pomoca mojej mamy ktorej zawdzieczam wszystko,bo dzieki Niej wlasnie odzyskalem pewnosc siebie i jestem tym kim jestem teraz,a to ze dalem sie zwodzic przez kilka miesiecy nie swiadczy o glupocie,ale o doswiadczeniu ktore spotyka ludzi ,ktorzy pozniej wysnuwaja odpowiednie wnioski i kreuja swoje zycie na podstawie tych doswiadczen. "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|

|

|
|
|
Radek1986 |
Post #2 Ocena: 0 2011-07-25 10:19:49 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat:
2011-07-25 10:12:52, kolezanka_szklanka napisał(a):
"zalatwi prace przed rozpoczeciem kursu" ???????? Juz w tym miejscu bym zwiewala gdzie raki zimuja.
Piszesz, ze byles ochroniarzem w Polsce. W takim razie powinienes wiedziec, ze w krajach, ktore wziely sie za lby z terrorystami jest zwyczajnie NIEMOZLIWE. Ochroniarze sa tu przeswietlani na wskros. Kazdy Twoj dzien przed przyjazdem do Anglii i kazdy Twoj dzien po przyjezdzie. Sa wyspecjalizowane firmy sprawdzajace ochroniarzy. Zrobienie licencji - to dopiero sam poczatek drogi do uzyskania pracy.
tak tylko on nie ma firmy ochroniarskiej tylko zajmujaca sie odszkodowaniami ludzi po wypadkach ,oferowal mi prace jezdzenia autem do ludzi i spisywanie umow z Nimi,z Polakami ktorzy sa jego klientami "na codzien" dopiero jak tu przylecialem to powiedzial,ze mam poczekac na ukonczenie kursu bo najlepiej byloby gdybym zaczal prace ochroniarza,majac certyfikat ukonczenia kursu,powiedzial ze jest to mozliwe u znajomego ,ktory ma taka firme,i ze jest mozliwe podjecie pracy przed uzyskaniem licencji "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|

|

|
|
NoNickname |
Post #3 Ocena: 0 2011-07-25 12:14:42 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2011 Skąd: * |
Radek wybacz,ale Twoich postów po prostu nie da się czytać.
Pisz np.po 3-4 zdania i rób przerwy,bo aż oczy bolą...
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2011-07-25 13:15:27 (14 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Sarmatian |
Post #5 Ocena: 0 2011-07-25 13:17:38 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-06-2010 Skąd: Slough |
kobieta - "Nie wiem czy mi dnia nie braknie na czytanie."
kobieta - "Czy ktos moze to w podpunktach napisać? W połowie sie poddałam"
kobieta - "Ciężko się czyta"
kobieta - "Nawet w podpunktach doczytalam do polowy"
kobieta - "Nastepnym razem ogranicz swoje odpowiedzi do 5 zdan "
kobieta - "Pisz po w 3-4 zdania i rób przerwy "
Wiem że na MW same orlice nie siedzą, ale ludzie kochani nie przeginajcie pały !!:-Y
Całkiem wam mózgi wyprało ?
Może kobietki odstawcie na chwilę telefu..ingnowele i przeczytajcie jakąś książkę dla zdrowotności szarych komórek.
.
[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 25-07-2011 13:18 ] "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .
|

|
 |
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-07-25 13:20:45 (14 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2011-07-25 13:22:40 (14 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Sarmatian |
Post #8 Ocena: 0 2011-07-25 13:32:16 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-07-25 09:27:43, Mama-Myszy napisał(a):
Nawet w podpunktach doczytalam do polowy.
Nastepnym razem ogranicz swoje odpowiedzi do 5 zdan,
No to w czym masz problem pochłaniaczko książek ?
Takie posty jak kolegi to kilkadziesiąt sekund.
Zleciało się stado i płacz bo posty za długie.
To nie czytać :-Y i wracać na temat "Będę mamą, jestem mamą".
Kolega sam sobie wystawił diagnozę. Ma też sprecyzowane plany na przyszłość.
Mogę podziękować za ostrzegawczy post, może kogoś uratuje przed podobnym losem.
Co do pracy w Slough to jest oporowo.
Brat chciał zmienić pracą bo już za długo się zasiedział i już pierwsze podejście zakończone sukcesem.
Odrzucił bo zarobki trochę niższe niż miał.
Dla chcącego nie ma nic trudnego.
.
[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 25-07-2011 13:34 ] "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .
|

|
 |
|
|
Post #9 Ocena: 0 2011-07-25 13:37:54 (14 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Sarmatian |
Post #10 Ocena: 0 2011-07-25 13:54:08 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-07-25 13:37:54, Mama-Myszy napisał(a):
Nie przesadzaj Sarmatian... nie mow, ze post czyta sie jak bestseller o najwiekszym nakladzie i ilosci przeczytanych egzemplarzy...
Nie wiem, dla mnie post jak post.
Przeprosił za stylistykę, ordynarnych ortów w nim nie ma, ogólnie po prostu zwykły post. "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .
|

|
 |
|