2011-07-25 07:21:15, Adacymru napisał(a):
Az sie boje zadac pytanie, bo nie wiem czy mi dnia nie braknie na czytanie odpowiedzi...
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Przynajmniej jeden przychodzi szybko do glowy, ale humoru nie chce ci psuc z rana w poniedzialek.
Przepraszam za dlugi tekst ktory ciezko sie czyta,ale ciezko robic kropki podczas dluzszych wypowiedzi co jest normalne,btw z trollami tez mialem do czynienia ,i jesli troll forumowy Cie odkryje to sam dla Niego taki wlasnie jestes, a chodzilo mi o to ze mnie oszukal bo mnie zwodzil 5 miesiecy a chcial oszukac bo prawdopodobnie liczyl na jakis zysk ze mnie przed ktorym sie prawdopodobnie uchronilem.
Napisalem na forum co mnie spotkalo ,nie licze na to ze ktos mi bedzie mowil ,ze mi wspolczuje ,ale jesli moderator smieje sie z cudzego nieszczescia to strach pomyslec z jakimi rozmowcami moge sie tu spotkac w dalszej czesci powaznej rozmowy i powaznego problemu ktory mnie spotkal,co z tego ze mam kase na utrzymanie w Anglii i dalem sie oszukac ,
Gdybym byl pewny ze jest to niepowazny czlowiek to przylecialbym tu na wycieczke,ale siostra zapewniala ze jest to powazny czlowiek ,wiec czekalem i stracilem 5 miesiecy zycia,ale poznalem Londyn i okolice ,paru ludzi ,wiec wszystko zmierza w dobrym kierunku
Jednak chcialbym poznac opinie ludzi ktorzy byc moze tez zostali oszukani w podobny sposob i przeprowadzic dyskusje conajmniej na poziomie ,dziekuje.
[ Ostatnio edytowany przez: Radek1986 25-07-2011 08:44 ]