MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kursy fryzjerskie NVQ

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

aina6666

Post #1 Ocena: 0

2011-07-22 11:59:28 (14 lat temu)

aina6666

Kobieta

Z nami od: 07-05-2007

jest jeszcze jedna opcja. Jeśli nie masz wykształcenia wyższego niż NVQ level2 to możesz również skończyc kurs bezplatnie.
Ja jak robiłam NVQ 2 w collegu też kwalifikowałam się na bezpłatny kurs bo polskiej matury nie biora pod uwagę :)
A żadnych benefitów nie pobieram. Ewentualnie płacisz tylko jakieś małe pieniądze tzw admission fee. Najlepiej pytać w student service albo zapisac sie i iśc na interview a tam już wszystko Ci wytłumaczą.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-07-22 18:03:11 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2011-07-21 14:40:17, _nimix napisał(a):
A Ty Ada skad czerpiesz swoje informacje?

Z linku ktory w poprzednim poscie podalam:

Cytat:
Is this information available in other languages or formats? Information about fees is available in the following languages: Arabic, Kurdish, Persian, Polish and Somali. To receive these documents, please email: arketing@wlc.ac.uk">marketing@wlc.ac.uk To request this information in an accessible format, such as large-print or Braille, please contact the College Information Centre on freephone: 0800 980 2185 or email: cic@wlc.ac.uk
Ada

Do góry stronyOffline

_nimix

Post #3 Ocena: 0

2011-08-03 20:51:18 (14 lat temu)

_nimix

Kobieta

Z nami od: 01-03-2010

ania6666 co to znaczy wyzsze niz nvq2,szkola srednia?:-o no ale jak niebiora pod uwage matury? ciekawe to co piszesz tylko ja niebardzo rozumiem:-( prosze wytlumacz dokladniej.papiery juz zlozylam wiec mam nadzieje ze dostane w krodce zaproszenie na interview ale strasznie sie martwie czy czegos nie sp......rnicze:-?.jak bedziesz miala chwilke prosze napisz tez jak to interview przebiega.z gory wielkie dzieki

[ Ostatnio edytowany przez: _nimix 03-08-2011 20:54 ]

Do góry stronyOffline

_nimix

Post #4 Ocena: 0

2011-10-20 14:42:14 (14 lat temu)

_nimix

Kobieta

Z nami od: 01-03-2010

No i niestety okazalo sie (oprocz oczywiscie tego ze do konca tzn:do dnia egzaminow nikt w szkole niczego kakretnego mi niepowiedzial )tak jest mozliwosc darmowego krztalcenia albo prawie darowego ale jezeli masz niewiecej niz 25 lat .niestety ja mam troszke wiecej ,w zwiasku z tym szukam jakich kolwiek wiadomosci na temat Student Loans.jezeli ktos posiada jakies informacje lub moze bral tego typu kredyt prosze bardzo o odpowiedz:-)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,