MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukuję dwóch Polaków którzy spedzili ten weekend w Brighton

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2011-07-12 15:20:03 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ania, dziwki są polki, angielki, rosjanki, białe, żółte i pewnie jak by poszukał to niebieskie by znalazł.

Ale nie wszytkie, poza tym, hm, gdyby nie było popytu to by nie było podaży, czyli by biznes upadła, a ma się dobrze od tysięcy lat.
A nie wierze że wszytkie te panie świadczą usługi les paniom nie?

No ale są takie buraki jak tych dwóch frajerów, co im pewnie nie staje, normalnie poderwać laski też mu nie wychodzi, a na dziwkę nie stać, albo po prostu żyłuje kasiory :>
W swym żałosnej marnocie chce "zabłysnąć" jak kupa psia w celafonie.
No a że spotkało się dwóch nieudaczników z co pewnie co noc "mają" nową laske z Redtube ...
żałosne.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2011-07-12 15:26:33 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2011-07-12 15:08:50, anana8 napisał(a):
(...)
Nie nawidzę jak wyzywaja nas od ku...w no ale najprawdopodobniej dużo polskich panienek "to" własnie robiło i niestety wyrobiło nam niezłą opinię:(

Co to jest: to?

Cytat:
Facet może a nawet powinien wyrywać chwasty ale kobita raczej nie

Czyli co, kobieta to słaba istotka calkowicie zdana na faceta, i co najwyzej może mu się poskarżyć?

Jak się nie ma ojca, brata, partnera to nie ma wyjścia, i nie powinna się "bronić", ma pozwalać na impertynencje i zaczepki?

Chyba żyjemy w dwóch różnych światach.

Oczywiście nie mam na myśli bójek ulicznych. Chamstwo i prymityw nie tylko "po swojemu i własnorecznie" można tępić.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-07-12 15:41:18 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2011-07-12 15:44:35 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Osobiscie, gdybym uslyszala taki belkot panow na kacu to bym po prostu zignorowala i zapewne zapomniala po 5 minutach. Chyba, ze panowie czynnie zaczepiali zone itp, to co innego.

Ciupek Twoje slownictwo tez niczego sobie i bije po oczach.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2011-07-12 16:03:32 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Gal... u nas jest podział.Bójkami ja się zajmuję a za to mam ulgę i nie muszę prać:-]:-]:-]A tak na poważnie zawsze żonę przestrzegam przed awanturowaniem się z takimi łapciuchami.Bo to takie "dziewczynki" że na faceta się nie rzuci ale na babkę owszem...

Richmond...mój język też nie jest z biblii wyjęty,Ale nie zwykłem zapoznawać pań metodą;co to za k***wa przede mną siedzi

Gdyby zaczepili czynnie to byłaby nagroda za znalezienie patałachów...

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 12-07-2011 16:06 ]

Do góry stronyOffline

anana8

Post #6 Ocena: 0

2011-07-12 22:58:12 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

galadriel na szczęście mnie nikt jeszcze nie zwyzywał od ku...w ale bardzo dużo Polek z którymi miałam przyjemnosc rozmawiac mówiło,że im się oberwało tzn. jak szczyle dowiedzieli się,że są Polkami to zostały zwyzywane od dziwek i ku...w:(
Tak samo za granicą często Polak jest spostrzegany za złodzieja,a czemu? No bo masa Polaków to robiła i robi i dzięki nim nie zawsze nas lubią poza granicami Polski,zresztą rasizm jest wszędzie:(

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2011-07-12 23:19:26 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

a ja jak bawiłem się w spoterke po klubach, to zwłaszcza na polskich imprezach często bywały takie kwiatki :/
buraki jw pisałem.

Zamiast zaczarować, zbajerować i zabrać laske do domu... na śniadanie hehe

to "pochlał" piwo szt 1 i pół, po czym "rósł" w barach, malał chyba w gaciach bo jedynie co potrafił wybelkotać to właśnie że polki to Q.... itp.
Aż mu się farba ze świątecznego dresu sypała :))
masakra i żenada.

Beate też jeden chciał znieważyć, ale nie zdążył dokończyć, i wyleciał z hukiem z klubu ...

Ale nie ma co się przejmować i rozpamiętywać, ta żenująca rasa sama wyginie, od zwichniętych nadgarstków :))))

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-07-12 23:29:43 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #9 Ocena: 0

2011-07-12 23:45:35 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2011-07-12 23:19:26, krakn napisał(a):

1) to "pochlał" piwo szt 1 i pół, po czym "rósł" w barach, malał chyba w gaciach bo jedynie co potrafił wybelkotać to właśnie że polki to Q.... itp.

2)Ale nie ma co się przejmować i rozpamiętywać, ta żenująca rasa sama wyginie, od zwichniętych nadgarstków :))))

1)Krzysiu...rośnięcie w barach to od drożdży zawartych w piwie z promocji:-]U nas się zawsze mawiało że wielkie drzewo najlatwiej wy***ć.A z frajerami trzeba krótko i tyle na temat...
Taka mi się krótka historyjka przypomniała z kumpla siostrą a właściwie szwagrem w roli głównej.Jakiś przydupas też napompowany drożdżami z piwa do kumpla siory zaczął wrzuty robić.Najpierw delikatnie "laluchna" potem się chciał rozpędzić ale tu pojawił się szwagier i mu laluchne pokazał:-].Frajer dostał dwie buły i taka studzienka się napatoczyła to mu tam łeb wsadził i tym żeliwnym wiekiem przycisnął żeby ostygł trochę...

@) a tych dwóch to sobie na weekend do Brighton przyjechało.A po co przyjeżdża dwóch "facetów" wspolnie do Brighton? Odpowiedź jest prosta...Tam jest taka ulica St.James's St. a na niej same kluby dla takich pedałów jak oni:-]:-]
Babki może ich nie chcą ale tam nawet kulawy i garbaty okazję trafi

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 12-07-2011 23:46 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2011-07-12 23:45:53 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2011-07-12 23:29:43, andzia1303 napisał(a):
Cytat:

2011-07-12 23:19:26, krakn napisał(a):

Ale nie ma co się przejmować i rozpamiętywać, ta żenująca rasa sama wyginie, od zwichniętych nadgarstków :))))

a ja myslalam ze od wybitych zabkow:-]

sama kiedys tez zostalam zaczepnieta ale nie od Q...ew,chlopcy budowlancy rozmawiali miedzy soba co by ze mna nie zrobili,ja sie odwrocilam i zapytalam co takiego ciekawego,zmieszali sie nie spodziewali sie ze na polke natrafili

Nooo widzisz!
kobietę zaciekawili, a jak przyszło dać oferte to wymiękli :-]
a co tu jeszcze oczekiwać spełnienia tych obiecanek :-]:-]:-]

Przypomniała mi się podobna sytuacja
pare lat temu, moja była, wracała z koleżanką do akademika, przez park i trafiły na ekshibicjoniste o ktorym nie raz już słyszały że grasuje.
Wystawił interes a te dwie artyski, w sumie ładne żyrafy były, facet się napalił, a one staneły, popatrzyły i zaczęły z żalem rozczulać się co mu się stało i dlaczego ma takiego małego ...
facet po prostu zmienił kolory i spierniczył :))
Jak zadzwoniła do mnie to z jednej strony trzęsła się ze strachu z drugiej obie chichrały.
Gościa już nikt więcej w okolicy nie spotkał.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,