2011-06-28 16:46:57, marklar666 napisał(a):
Z pamiecia nie, raczej ze zrozumieniem belkotu.
Sprobuje wyjasnic lopatologicznie.
Zdanie "Z wyjatkiem innowiercow

Ty swoja wypowiedzia "Tak ja i polecenie zabicia pewnych ludzi którzy popełnili pewne wykroczenie nie jest zezwoleniem do wyrżnięcia wszystkich mieszkańców ziemi" insynuujesz ze ja mialem na mysli wyrzynanie wszystkich ludzi na ziemi. Akapit wyzej wyjasnilem ci o co mi chodzilo. Mam nadzieje ze dotarlo.
Jesli nie to posluze sie analogia:
Ja mowie ze 2 + 2 = 4
Ty z oburzeniem ze to g. prawda bo 2 + 2 = 4.
edit: widze ze wyedytowales swojego posta precyzujac o co ci chodzi. Wyjasnie ci tylko ze piszac "dalej mozna wyrzynac" mialem na mysli wspolczesne popisy panow w recznikach na glowach. Nigdzie nie sugerowalem ze chodzi mi tylko o religie chrzescijanska.
Teraz to nawet nie kłopoty z pamięcią to raczej wygląda na majaczenie z głodu.
Przykład majaczenia Z głodu lub pisania bzdetów spowodowanych totalna niewiedzą.
Cytat:
"oznacza ze mozna zabijac bezkarnie innowiercow. Czyli nie WSZYSTKICH ludzi na ziemi ale tylko okreslona grupe."
Innowiercy to dokładnie WSZYSCY ludzie na ziemi, biorąc pod uwagę czas i miejsce cytatów które podajesz.
PS.
Obraźliwe, personalne przytyki powodują ich eskalację.
Niestety pierwszy ich użyłeś.
Proponuję odnosić się do postów wtedy dyskusja będzie ciekawsza bo inaczej z czasem ilość personalnych ataków w postach będzie większa niż ich merytoryczna treść.
Nie jestem Twoim wrogiem, więc nie mam pojęcia dlaczego mnie personalnie zaatakowałeś.
.
[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 28-06-2011 17:05 ]