MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praktyki erasmusa w szpitalu w Londynie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

plewciaM

Post #1 Ocena: 0

2011-05-02 17:58:24 (14 lat temu)

plewciaM

Kobieta

Z nami od: 02-05-2011

Cześć, chciałabym odbyć w wakacje 3 miesięczne praktyki erasmusa w szpitalu pediatrycznym w Londynie. Najlepiej w Great Ormond street Hospital. Obecnie jestem na 5 roku lekarskiego w Polsce i bardzo zależałoby mi odbyć takie praktyki. Całość kosztów pokrywa mój uniwersytet i organizacja Erasmus. Jeśli ktokolwiek z was wie coś jak to załatwić, żeby mnie przyjeli, albo jakiś kontakt do polskiego lekarza, byłabym bardzo wdzięczna. Niestety miejsca odbycia praktyk studenci muszą załatwić sami.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-05-02 18:04:52 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

plewciaM

Post #3 Ocena: 0

2011-05-02 19:45:10 (14 lat temu)

plewciaM

Kobieta

Z nami od: 02-05-2011

dziękuję Ci serdecznie. Jeśli chodzi o strone podaną przez Ciebie, to tam są ogólne informacje dotyczące kariery i ewentualnej pracy w GOSH, a erasmus jest czymś w rodzaju wolontariatu pod patronatem uczelni, która daje troche pieniędzy by utrzymać się w danym miejscu za granicą. 3 miesiące to troche długo więc nie wiem czy się zgodzą. Napisałam już sporo meili do różnych osób z GOSH i na razie nie odpisali. Co prawda minęły dopiero 3 dni, i był weekend więc może się ktoś odezwie. Oczywiście zajrze w środe, jeśłi mogłabyś się spytać będę bardzo wdzięczna, może twoja managerka coś wie na ten temat.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje jeszcze raz.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-05-04 09:45:31 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia