30 dni - 15 funtow
wybieramy opcje 15 funtow i mamy UNLIMITED internet na miesiac,kasa zostaje automatycznie pobrana z naszego konta,w chwili obecnej mam 7,2 mega ale prawdopodobnie moze spadnie transfer a moze nie ,w zaleznosci w jakim miejscu mieszkamy ale z tego co mi wiadomo raczej wszedzie jest dobre lacze,dopoki nie kupimy internetu stalego ktorego podlaczenie trwa do miesiaca(zazwyczaj 2,3 tyg)mozemy skorzystac z tej oferty ,tu mamy 7,2mb unlimited za 15 funtow ,w virgin 10 mega za 25f z tymze w virgin mamy pewnosc ze lacze bedzie kombatybilne i stale i kontrakt jest na rok ,w przypadku internetu T Mobile wybieramy opcje na miesiac i nie zobowiazujemy sie do kosztow ,to tyle ,mam nadzieje ze w przyszlosci ktos skorzysta z mojego bledu ,dziekuje wszystkim ktorzy starali sie pomoc ,pozdrawiam.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi