Natezenie ruchu na M25 tez mnie interesuje o tej godzinie. Ja bym akurat jechala od A3 lub M3, ewentualnie moge jeszcze przez Staines i tam wjechac na M25.
Nie jechalam nigdy ta trasa w dzien powszedni ok 7.00-8.00 wiec nie wiem jak to wyglada.
Cytat:
2011-03-23 18:50:38, AGALON napisał(a):
Dobrze,ze nie jezdzisz rankami A406 na polnocy z rana! Zawsze korki,a teraz, od zeszlego roku,non stop prace remontowe.Dojazd tragedia,czasami jade 45minut,gdzie normalnie zajmuje max 15min.
To znaczy, ze droga powrotna tez nie bylaby latwa po poludniu? Nawet jakby nie bylo korka z powodu duzej ilosci samochodow, to spowalniaja roboty drogowe?
Celem wyjasnienia: rozwazam mozliwosci codziennych dojazdow samochodem do miasta przy A1. Dystans w przypadku jazdy A406 wynosi ok 40 mil, M25 ok 60mil. Czas przejazdu pokazuje sie taki sam w Google. Pewnie spalanie wyjdzie mniejsze na M25.
Inny problem to nadmierna eksploatacja auta przy przebiegu 120mil dziennie. 30tys mil rocznie znacznie obnizyloby mi wartosc auta i podnioslo koszty eksploatacyjne. Wiec nie wiem czy opcja pogodzenia sie z pociagami i metrem nie bedzie alternatywa.
Szacowany koszt paliwa na tej trasie podobny do cen biletow na pociag, tylko autem nie trzeba sie przesiadac i kisic w metrze.
Carpe diem.