MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Snieg :)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 39 z 48 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 46 | 47 | 48 ] - Skocz do strony

Str 39 z 48

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-12-19 02:25:05 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Wczorajszy dzien to był koszmar,
Wyjechalismy o 6 rano
najpierw okolice Lotniska Heatrow, w sumie jechało się spokojnie mały ruch i na M25, i na drogach lokalnych z 9 zjazdu do Richmond.
Juz o 8:20 byłem u klienta.
Potem ponieważ wyrobilismy się błyskawicznie zamiast na Perivel skok na północ za londyn do Eping, też pomijajac pojedyncze łajzy, do Eping (pobliże M11) dojechalismy praktycznie zgodnie z przewidywaniem GPS
N. cyrcular, A1 i M25 na północy pięknie posolona.

skonczylismy klineta tuż przed 13, pakując się w mocnej sniezycy, snieg dosłownie zasypywał nas w oczach mgnieniu, po 5 minutach była gruba warstwa sniegu, i wyjazd z Epping na M25 okazał sie nie możliwy, poza tym ruszyło mnie przeczucie, wybrałem droge przez miasto.

Troche klucząc i pomijajac tych co ugrzęźli ale w sumie płynnie dotarłem do highams park i zaledwie kilka kilometrów od N.cyrkular, próbowałem kilku objazdów, w koncu udało się wyjechać na wysokosci Woodford (woodgreen)

potem N.cyrk pięknie pusta choć zabłocona, aż do Bowes rd, gdzie prowadzona jest przebudowa (naroznika N cyrkular ) po 20 minutach postoju, odbijam w boczne drogi robi duuze koło ale płynnie,
Wylatuje na south gate, niestety tu juz też blokada, w ciągu godziny dojeżdżamy do następnego zjazdu, obieram objazd przez Finschley i cały czas trzymam sie równolegle do n. cyrkular, kilkakrotnie pomagamy łajzom wygrzebać się albo spychamy na pobocze, ale jedziemy, az dotarlismy do N finschley, tu facet po prostu odwala numery zpłenie nie panuje nad samochodem.

zbyt nerowow ddaje gazu, nie umie ruszać z ręcznego, gdy juz zacznie jechać nagle się zatrzymuje. facet wysiadł idzie do nas i przeprasza "że jest to jego najgorszy dzien w życiu"
tłumaczymy mu co ma zrobić i jak, niestety jest tak zdenerwowany że zaczyna ruszać jak ma jeszcze hamulec ręczy zaciągniety.
Beata podkałda mu szorstkie pady pod koła żeby mógł ruszyć, a ten ciołek co ruszy, ujedzie 5 metrów i ZATRZYMUJE SIĘ!!!!!
my do niego zeby się nie zatrzymywał a on swoje
Beata wysiada, i podkłada mu pod koła pady
W koncu na skrzyżoaniu pod górke dre sie do niego GOOOOOO a ten idiota staje, z rozpędem mijam go z lewej strony na centymetry, miedzy wysepka a nim, ale wiedziałem że jak stane za nim to z moim dociążonym samochodem stane bokiem.
Uff udaje się przejechac skrzyzowanie i nagle robi sie coraz bardziej pusto.

Na perivell docieram na 19!
godzina roboty i jedziemy do domu, kusiło mnie wyjechac na M25, ale wybrałem doge na kingston, i jak sie potem okazało słusznie.

Podobno miała być jakaś impreza na Wembley, z tąd takie tłumy na N.Cyrk i na M25, w radio dowiaduje się że ludzie spędzili po 6-8 godzin w tych korkach i nadal stoją!!!

przyjechaliśmy do domu ok 22, zjadłem i jak siedziałem tak padłem

masakra widzieliśmy ludzi którzy zatrzymywali się po czym stojąc samochód ześlizgiwał się bokiem do krawężnika!!!!!

Kolega który jechał na Stansted, ruszył autobusem o 13tej z victoria, o 18 jeszcze był w autobusie jadącym ciągle na Lotnisko!! :>

kurde mam nadzieje ze dziś szopingowcy nie ruszą samochodami, musze sie dostać do centrum, na Batersea i do Ciswek :(

i wczoraj coś mówili że poniedziałek i wtorek również śnieg i mrozik :[ wrrrrrr
nie wiem jak ja się wyrobie z pracą :(
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #2 Ocena: 0

2010-12-19 09:17:39 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2010-12-19 09:45:12 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

barbie , tez nei pomyslalas, trzebylo do meni na kwke wpasc, to w sumie nie daleko ode mnei:-]
ja w odroznieniu od mojego m uzywam nog, co w gruncie rzeczy przy obecnej auze, jest najszybszym napedem:-] a wczoraj na drodze, to odrazu bylo widac polakow :-]:-]
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-12-19 11:05:42 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

happy_bee

Post #5 Ocena: 0

2010-12-19 11:20:06 (14 lat temu)

happy_bee

Kobieta

Z nami od: 22-06-2010

Ja podbnie jak Kik uzywam nog, takze snieg mi w zaden sposob nie szkodzi i w zaspach nie utykam :D! Aaa, w sumie klamie, bo wczorajszego ranka jechalam rowrem w sniezycy i musze przyznac, ze bylo to dosc duzym wyzwaniem ;-). A po poludniu przezucilismy sie na sanki.

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #6 Ocena: 0

2010-12-19 11:22:29 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

dalej ani płateczka
zrobiłem pranie i suszy się na sznurku :)))
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2010-12-19 12:04:09 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

U nas zima trzyma, chociaz wczoraj juz snieg nie padal, ale dojazd do glownej drogi zasypany, nie ma jak samochodem wyjechac. Za to pogoda jest piekna.

Wczoraj mialam zamiar sie wybrac na zakupy na piechotke, ale stwierdzilam, ze chociaz pol godziny spaceru nie jest wysilkiem, kosztowaloby by mnie to nowa pare butow, a az tak nie bylo mi nic potrzebne, zeby desperacko brnac. Glowna droga ponoc jest ok, ale jak nie bedzie dojscia do glownej, to jutro mam wolne. A nic nie zapowiada, ze sie zmieni, bo teraz jest -2, w pelnym slonku.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-12-19 15:40:17 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-12-19 15:44:15 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #10 Ocena: 0

2010-12-19 15:49:58 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-12-19 15:44:15, leonka napisał(a):
Osz kurcze... Ide zmniejszyc temperature na grzejnikach:-]:-]
poważnie myślałem że avatar masz z koniczynką:-]:-]:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Strona 39 z 48 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 46 | 47 | 48 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,