MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Snieg :)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 30 z 48 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 46 | 47 | 48 ] - Skocz do strony

Str 30 z 48

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

staryznajomy

Post #1 Ocena: 0

2010-12-06 19:02:16 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-12-06 18:59:49, 007maruda napisał(a):
Ja już nie chce zimy.Nie ma autobusów samochodem nie da rady wyjechać totalny paraliż Bo'ness zasypane :-[:-[
nie bądż marudą8-):-]:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-12-06 20:29:05 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

dzis wjechałem droge gdzie jest dłuuugi stromy zjazd oraz było grubo lodu i to taka szklanka że ciężko było ustać, udało mi sie wychamować wpakowałem sie w zmarzniete zwały śniegu, facet za mną też był dobry, tez na zakręcie po woli oparł się o krawężnik.

trafiliśmy na dwoje takich co się skasowali i zatarasowali całą drogę, w ogóle tam to jest kilkanaście samochodów natłuczonych i porzuconych.

Nie wiem jak to się stało ale ta kobieta miała skasowany lewy relflektor, a facet co jechał ZA NIą miał skasowany prawy i prawe nadkole.
Niemożliwe by jechała pod gorę bo nawet 4x4 nie dawały rady!

baba płacze, dzieci płączą prawie godzine dumali, wkoncu razem z kolesiem co zatrzymał się za mną zrobilismy troche zamiesania że skoro nikomu się nic nie stało poza mokrą podpaską tej pani to może czas usunąć samochody.

pojazd tej pani pikuś po prostu bokiem dosuneliśmy do krawężnika,
Curk się zaczoł z tym kolesiem

Pytam sie go czy silnik działa, no działa, to mówie siadaj i my pchamy, wyjołem z samochodu pady do szorowania podłóg takie okrąkłe kółka na 40cm
podłożyłem pod koła,
a ten idiota wszedł do środka my pchamy
a on w dupe uprzejmy wyskoczył i chciał pomóc!!!
przy czym zamknoł dzwi szyba zamknieta :))))))

samochód leci bokiem po lodzie bez kontroli!
no to mysle jak sięstoczy te 30m w dół jak zapierdzieli w nastepny samochód to będzie zajebioscie :))

I wiecie co koleś jeszcze wymyslił???
załowałem ze telefon mam w samochodzie kilkanascie metrów wyżej

wskoczył przed samochód i próbował go zatrzymać!!!
a ten go po prostu pchał jak by facet miał narty na nogach.
chwyciłem się za głowe bo już nie mogłem z tymi idiotami
No ale myslke jak rozpierdzieli następny samochód to będe stał kolejną godzine, wyrwałem pada i wrzuciłem pod koła skęcone koło złapało przyczepnosć i skręciło w miejsce gdzie był tylko zmarznięta gruba warstwa śniegu i małe zaspy, na tym się zatrzymał

facet miał opony nisko profilowe, firmy cholera wie skąd, no ładne były :> i prawie łyse.

łacznie z policją wszyscy byli bladzi.

kolo co jechał za mną wsiadł w ten samochód i sprowadził mu go na dół.

No i mogliśmy jechać, fakt nie było łatwo bo też mam pół tony na tylnej osi, i był moment ze mi tyłek wyprzedzał przód ale wystarczyło dodać gazu zamiast hamować i złapało dalej się potoczyło, od śnieżnej kupy do następnej śnieżnej kupy

normalnie jaja.

W tym momencie mamy -1 godzinę temu w centrum było +1 , okolice croydon nawet +2

korek cały dzień do 6 wjazdu na M25 ciągnie się na parę km praktycznie od Purley, mnie się udało wydrzec po oblodzonej drodze pod góre tam gdzie nikt nie jeździ, uwielbiam swoje michelnki :*
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2010-12-06 20:56:53 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #4 Ocena: 0

2010-12-06 21:15:17 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Ja dzis tez utknelam w Glasgow.Rano udalo mi sie odwiezc dzieci do szkoly, po 45 minutach dojechalam do pracy-zwykle zajmuje mi to 10 minut.
O godzinie 11 zadzwoniono ze szkoly, nakazano zabranie dzieci do godziny 14.After School Care tez zamknieto.Wsiadlam w samochod i jade po dzieci, dojechalam, po prawie 4 godzinach!Na skrzyzowaniu droge zatorowal kierowca ciezarowki-Tesco, nie chcial sie ruszyc, twierdzil, ze i tak nie zjedzie w dol, nie zmiesci sie przy zawracaniu, nie ruszyl nawet, odmowil usuniecia auta!Po kilkunastu minutach ludzie zaczeli sie poprostu wkur...c! Niektorzy chcieli faceta wyciagnac z tej szoferki i samemu przestawic auto!Zaczely sie awantury wyzwiska i facet i tak nie ruszyl! Nie zakopal sie, nie mial zadnych problemow, mogl spokojnie zjechac w dol, mial kupe miejsca, nikt przed nim nie stal, nawet jezdnie zdazono juz wczesniej piaskiem posypac.Ktos zadzwonil po policje, ta pojawila sie po okolo 1 godzinie.Facet to samo, nie pojedzie!!!Policja poprosila o pomoc, zadzwonila po lawete!Potezna lawete!Kolejna godzina minela, zanim pojawila sie laweta, ciezarowke odholowano, kierowce zakuto w kajdanki i odwieziono na komisariat.Wydalalo sie, ze wszystko w porzadku...dopoki kolejne auto nie rozkraczylo sie na drodze...Kierowcy paliwa zabraklo!Ktos przybiegl z karnistrem, udalo sie ruszyc.I tak po prawie 4 godzinach odebralam dzieci ze szkoly, mocno spozniona-mialam czas do 14.Oprocz sniegu ...problemem sa kierowcy, chyba wiekszym, niz warunki pogodowe!

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2010-12-06 21:25:14 (15 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Ja dzisiaj wyszlam cala zadowolona z domu, sadzac, ze pogoda podobna do wczorajszej. Podchodze do samochodu, a on caly zamarzniety lacznie z klamkami.

Pierwszy raz od kilku lat musialam skrobac auto. Wczesniej trzymalam w garazu lub nie jezdzilam po prostu zima, bo nie bylo takiej potrzeby. Ale na drogach bylo ok w moich rejonach, mimo -1C.
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2010-12-06 21:25:26 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Krakn no rewelacja.jak przeczytalam to mejemu mezowi to boki zrywal hahaha

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2010-12-12 20:53:08 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-12-06 21:25:26, anetka_sweet napisał(a):
Krakn no rewelacja.jak przeczytalam to mejemu mezowi to boki zrywal hahaha

hm, własnie znalazłem podobnego geniusza na YT, co za blondyn :-]

Do góry stronyOffline

samotnik06

Post #8 Ocena: 0

2010-12-15 17:03:07 (14 lat temu)

samotnik06

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2010

Dziś w Doncaster temperatura dodatnia bez śniegu pozdrawiam

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-12-15 17:29:26 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

ja jeszcze mam spora gorke sniegu w ogrodku :) Beata sie smieje ze sobie usypalem to do wiosnyy bedzie :)))

Ale podobno w tym tygodniu ma posypac na polnocy angli, a w przyszlym reszta, no zobaczymy.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-12-15 17:34:55 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 30 z 48 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 46 | 47 | 48 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,