Witam,
jestem organizatorem akcji charytatywnej z której dochód zostanie przekazany na leczenie 3-letniej Ariadny Lis z Przecławia.Dziewczynka od urodzenia choruje na mukowiscydozę.
Dzięki pomocy fundacji "TVN Nie Jesteś Sam" oraz Powiatowemu Centrum Pomocy Rodzinie w Mielcu,udało się zebrać pieniążki na zakup kamizelki drenażowej,która jest niezbędna w leczeniu mukowiscydozy.Aby nie doszło do najgorszego,czyli niewydolności i ewentualnego przeszczepu,Ariadna musi codziennie przyjmować sporo leków,bardzo drogich zresztą.
Aby to co piszę miało sens,podaję link do reportażu który niedawno nakręciła telewizja TVN
http://www.tvn24.pl/2384394,0,0,1,1,matka-maluje-dla-zdrowia-corki,wideo.html
Wszystkich którzy chcieliby pomóc Ariadnie,prosi się o wsparcie materialne dla Ariadny.
Pieniążki można wpłacać na konto Polskiego Towarzystwa Walki z Mukowiscydozą w Rabce (numer konta na www.ariadnalis.bloog.pl)lub ewentualnie na moje angielskie konto w HSBC.Jeśli ktoś z Państwa będzie chciał wpłacić pieniążki na moje konto,proszę o kontakt mailowy.Podam numer konta oraz sort code.Oczywiście systematycznie na forum będę umieszczał dowody wpłat pieniążków które trafią na moje konto.Zachęcam Państwa również do zamawiania obrazów które maluje mama dziewczynki.Obrazy można zobaczyć na www.ariadnalis.bloog.pl